П`ятниця, 2024-03-29, 1:35 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Липень » 25 » Свобода слова
Свобода слова
11:26 PM
свобода
24 липня 2009 року Дніпропетровська обласна організація ВО "Свобода" разом з місцевими громадськими організаціями провела мітинг на підтримку дніпропетровського Державного ТБ-каналу та журналістів, які виступають проти свавілля місцевої влади та зухвалого утиску свободи слова.  

Більше 200 дніпропетровчан зібралось біля пам’ятника Чкалову, щоб висловити свою підтримку Дніпропетровському Державному та відстояти своє право на свободу слова і доступ до правдивої інформації. Долучились до акції і запорізькі свободівці. 

“Ми, українські націоналісти, були першими, хто підтримав Дніпропетровський Державний, бо сьогоднішня не українська влада не зацікавлена захищати український інформаційний простір, вона його свідомо нищить. Ми підкреслюємо, що на відміну від так званих патріотів, єдиною справжньою метою яких є лише нищення всього українського, нас абсолютно не цікавлять особисті чвари окремих осіб. Ми захищаємо свободу слова, тих журналістів, у яких намагаються вкрасти право на професію. Ми боремося не за Шилову, а за всіх українців, у яких зухвало крадуть можливість мати доступ до правдивої інформації. Якщо провина Шилової буде доведена, ми першими будемо вимагати, щоб вона понесла відповідне покарання за це. Справжня ж мета можновладців та місцевих олігархів — не Шилову посунути з займаної посади, а остаточно окупувати інформаційний простір на Дніпропетровщині, перетворити Дніпропетровський Державний телеканал в черговий рупор українофобії”, - наголосила голова Дніпропетровської обласної організації ВО “Свобода” Ганна Мироненнко. 

Після завершення мітинга, пікетувальники рушили до будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації, щоб висловити свою позицію нинішньому голові ОДА В.Бондарю, який проігнорував вимогу Президента України і не зустрівся з журналістами-голодувальниками. Втім, і на цей раз губернатор злякався вийти до людей, сховавшись від відповідальності.

Переглядів: 851 | Додав: olab | Теги: Свобода | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту