П`ятниця, 2024-04-19, 11:25 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Липень » 4 » «Свобода» вимагає від Генпрокуратури не допустити втечі Лозінського
«Свобода» вимагає від Генпрокуратури не допустити втечі Лозінського
5:02 PM
«Свобода» вимагає від Генпрокуратури не допустити втечі Лозінського

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» вимагає від Генпрокуратури не допустити втечі за кордон (ймовірно в Росію) бютівця Віктора Лозінського, проти якого порушено кримінальну справу щодо умисного вбивства мешканця села Грушка Валерія Олійника.

3 липня 2009 року Верховна Рада України задовольнила заяву Віктора Лозінського про складення ним депутатських повноважень, яку бютівець направив нібито з метою «припинити спекуляції» на тему його депутатської недоторканості.

«Шляхом складення депутатських повноважень Лозінський уникнув обговорення і схвалення Верховною Радою подання Генеральної прокуратури про притягнення його до кримінальної відповідальності, затримання та взяття під варту. 
Такий «хід конем» дав можливість Блоку Юлії Тимошенко, до якого належить Лозінський, уникнути публічного висвітлення того факту, що перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов, народний депутат Володимир Яворівський та інші бютівці намагались відбілити підозрюваного у вчиненні тяжкого злочину В. Лозінського, чим, по суті, чинили тиск на слідство.

Оскільки зазначені високопосадовці не спростували свої ганебні заяви, ми стурбовані тим, що позиція БЮТу може бути лише грою, яка допоможе Лозінському втекти за кордон та уникнути відповідальності. За нашими даними операція по переправленню Лозінського за межі України уже здійснюється. Подібну практику раніше застосовували щодо Бакая, Білоконя, Боделана та інших.

У зв’язку з цим «Свобода» вимагає від Генпрокуратури не допустити втечі за кордон (ймовірно в Росію) бютівця Лозінського. У випадку, якщо Лозінського вже немає в Україні, пряма провина за це лягає на очільників Блоку Юлії Тимошенко – Турчинова, Яворівського та інших осіб, які усіляко покривали і відбілювали Лозінського, і таким чином дали йому втекти», – заявив голова Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Ромащенко.

Переглядів: 775 | Додав: olab | Теги: Лозінський, Свобода | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту