Четвер, 2024-05-02, 5:53 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

«Партія регіонів організовує брудні провокації, спрямовані проти об’єднаних опозиційних сил, передусім проти Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Цього разу піар-акцію влаштували в Брюсселі; її мета – відволікти увагу євроспільноти від проблеми вибіркового правосуддя в Україні, яку сьогодні може розглядати Парламентська асамблея Євронест». Про це 28 травня 2013 року заявив народний депутат України від ВО «Свобода», заступник голови комітету ВРУ з питань європейської інтеграції Олег Панькевич, коментуючи звинувачення депутата Європарламенту Марека Сівеца та глави МЗС Леоніда Кожари на адресу «Свободи».

... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: olab | Дата: 2013-05-28 | Коментарі (0)

Розкрадання землі та комунального майна у Києві, яке легітимізувала сесія міської ради  свідчить про нагальну необхідність проведення виборів у столиці. Про це 22 травня заявив член Політради Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Левченко, підбиваючи підсумки засідання Київради.

... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: olab | Дата: 2013-05-22 | Коментарі (0)

22 травня 2013 року народні депутати від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко, Ігор Мірошниченко, Олег Гелевей, Олег Осуховський та їхні помічники прибули на сесію Київської міської ради, щоби відповідно до чинного законодавства проконтролювати дотримання законности під час розгляду питань про надання земельних ділянок та розподіл комунального майна.

Початок сесії був ознаменований грубим порушенням законодавства та перешкоджанням депутатській діяльности. Зокрема, порушуючи но ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: olab | Дата: 2013-05-22 | Коментарі (0)

Олег Тягнибок вимагає від Служби безпеки України і Генпрокуратури розслідувати факт встановлення незаконного прослуховування телефонів лідерів опозиції. Факт прослуховування було виявлено під час доповіді у Верховній Раді міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка  щодо інцидентів під час акції «Вставай, Україно!» у Києві.

Під час свого виступу керманич МВС заявив, що бронемашину на акцію «провели автомобілі лідерів опозиції», серед яких, за його с ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: olab | Дата: 2013-05-21 | Коментарі (0)

In late December, the first goup of new journalist school was released.  More than ten students for three months learned a new profession. During this time they had read  a lot of specialized and associated disciplines and were able to practice the acquired knowledge.
The idea of the School of New Journalist is promoting high-quality journalism education in Ukraine. Three-month course teaches to write in Ukrainian. Students attend classes twice a week in the evening and try to learn the material doing homework.
"The  time is spent to not only learn but also get to know each other, share contacts during short breaks between parts of the lesson together having  tea time and discussing "plans for the future".

Переглядів: 14661 | Додав: olab | Дата: 2012-02-29 | Коментарі (109)

16-17 липня 2011 року на Тернопільщині проходить всеукраїнська проща до Марійського духовного відпустового центру у Зарваниці. Загалом цьогоріч на прощу завітали більше ста тисяч прочан. 17 липня до прочан долучився також лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Цьогоріч на прощу до Зарваниці прибули люди з України та і з-за кордону - більше ста тисяч прочан. Зарваницю відвідали й почесні гості – єпископи УГКЦ з інших областей України, архієпископ Барселони Луїс Кардинал Мартінес Сістак, митрофорний протоієрей Йосиф Казанова-і-Мартурель, який є засновником української греко-католицької громади у Барселоні, ректор римо-католицької семінарії в Барселоні монсеньйор Йосиф Туруля Гаріга та настоятель церкви Святої Моніки в Барселоні о. д-р Гектор Рауль Ціммер.

Після походу владик та священиків від Собору Зарваницької Матері Божої до подіуму на Чудотворному місці відбулася Архиєрейська Свята Літургія. Її очолив Глава Української Греко-Катол ... Читати далі »
Переглядів: 14454 | Додав: olab | Дата: 2011-07-17 | Коментарі (33)

Львівська обласна рада вимагає від Президента зобов’язати посадових і службових осіб органів державної влади вживати українську мову як мову офіційного спілкування та припинити антиконституційну практику призначення на посади в органах державної влади та органах місцевого самоврядування осіб, які не володіють українською мовою. Про це йдеться у зверненні до Віктора Януковича щодо системних порушень конституційного статусу української мови як державної. Документ ухвалила Львівська обласна рада з ініціативи Ірини Фаріон 14 липня 2011 року.

У зверненні, зокрема, йдеться:

«Конституція України, п’ятнадцятиріччя з часу ухвалення якої ми відзначаємо 28 червня, підтвердила статус української мови як державної і в статті 10 Конституції України встановила:«Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України». Відповідно до статті 11, держава «сприяє консолідації та розвиткові українсь ... Читати далі »
Переглядів: 721 | Додав: olab | Дата: 2011-07-14 | Коментарі (0)

7 липня 2011 року, приблизно о 14:00, під час сутички між бійцями спецпідрозділу "Беркут" та прихильниками Юлії Тимошенко під Печерським судом було по-звірячому побито журналіста газети ВО "Свобода" Едуарда Ігольнікова, який перебував на місці подій, виконуючи професійні обов’язки.

Під час пікету під Печерським судом бійці спецпідрозділу "Беркут" почали агресивно відтісняти опозиційних маніфестантів від паркану, що захищав звезених владою "прапороносців", і взяв їх у тісне кільце, нікого не випускаючи. Едуард спробував вийти з оточення, звертаючи увагу міліційного начальника на те, що він є журналістом. Крім цього, він пред’являв своє журналістське посвідчення. Реакцією представників «Беркута» була брудна лайка та удар коліном у пах. Едуард спробував вийти з оточення в іншому місці, але там вже інший працівник «Беркута» завдав йому ударів коліном у живіт.

Як наслідок – свободівського журналіста забрала швидка допомога, зараз він проходить обстеження в ... Читати далі »
Переглядів: 609 | Додав: olab | Дата: 2011-07-07 | Коментарі (0)

«Свобода» вимагає від Москви покаятися за розв’язання Другої світової війни

6 травня 2011 року Всеукраїнське об'єднання «Свобода» пікетувало посольство Російської Федерації в Україні під гаслом «Москва, покайся за розв’язання Другої світової війни». Учасники акції мали на меті донести до суспільства правду про роль СССР у розв’язанні Другої світової війни, адже відповідальність за це мають нести обидві імперії –як комуністичний СССР, так і нацистська Німеччина.

Зокрема, йшлося про агресивну імперіалістичну сутність СССР, про російсько-шовіністичний характер внутрішньої та зовнішньої політики цієї держави, про системне співробітництво між СССР та Німеччиною у військовій та економічній сферах протягом усього міжвоєнного періоду, про союзницький пакт Молотова-Ріббентропа разом з його секретними додатками, який розпочав Другу світову війну і яким СССР та Німеччина поділили між собою Центральну та Східну Європу, про союзницьку політику СССР щодо Німеччини ... Читати далі »
Переглядів: 1203 | Додав: olab | Дата: 2011-05-09 | Коментарі (3)

 21 січня 2011 року Одеська обласна організація ВО «Свобода» розповсюдила відкритий лист-звернення до світової громадськості з закликом стати на захист Мела Гібсона.

 

Американська «феміда» намагається засудити видатного кінорежисера, актора та громадського діяча Мела Гібсона. Приводом для розправи стала авантюра його колишньої дружини Оксани Григорьєвої.

... Читати далі »

Переглядів: 1422 | Додав: olab | Дата: 2011-01-22 | Коментарі (2)

« 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту