П`ятниця, 2024-04-19, 4:51 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 21 » Олег Тягнибок вимагає від керівників СБУ та ГПУ розслідувати факт незаконного прослуховування мобільних телефонів лідерів опозиції
Олег Тягнибок вимагає від керівників СБУ та ГПУ розслідувати факт незаконного прослуховування мобільних телефонів лідерів опозиції
1:27 PM

Олег Тягнибок вимагає від Служби безпеки України і Генпрокуратури розслідувати факт встановлення незаконного прослуховування телефонів лідерів опозиції. Факт прослуховування було виявлено під час доповіді у Верховній Раді міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка  щодо інцидентів під час акції «Вставай, Україно!» у Києві.

Під час свого виступу керманич МВС заявив, що бронемашину на акцію «провели автомобілі лідерів опозиції», серед яких, за його словами, була і автівка лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока. Міліціянт зазначив, що керівник фракції націоналістів вийшов зі свого авта на вулиці Михайлівській. Однак Олег Тягнибок зазначив, що залишив авто на розі вулиць Богдана Хмельницького і Пушкінської. Цьому є безліч свідків.

Лідер фракції «Свободи» наголосив, що для нього цілком очевидне походження брехливої інформації, оприлюдненої Захарченком, адже у телефонній розмові з керівником Київської міської організації ВО «Свобода» народним депутатом Андрієм Іллєнком він зазначив, що на акцію «Вставай, Україно!» прямуватиме з Михайлівської.«Це означає, що інформацію міністру його підлеглі дають не за фактом, а за результатами незаконно підслуханих розмов.

Вимагаємо від очільника Служби безпеки України розслідувати факти встановлення незаконного прослуховування телефонів народних депутатів», - наголосив Олег Тягнибок. Також керівник фракції націоналістів готує звернення до Генерального прокурора України щодо незаконного прослуховування телефонів лідерів опозиції.


Переглядів: 479 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту