П`ятниця, 2024-03-29, 3:38 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 28 » Олег Панькевич: «Партія регіонів організовує брудні провокації проти української опозиції. Цього разу – в Брюсселі»
Олег Панькевич: «Партія регіонів організовує брудні провокації проти української опозиції. Цього разу – в Брюсселі»
2:45 PM

«Партія регіонів організовує брудні провокації, спрямовані проти об’єднаних опозиційних сил, передусім проти Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Цього разу піар-акцію влаштували в Брюсселі; її мета – відволікти увагу євроспільноти від проблеми вибіркового правосуддя в Україні, яку сьогодні може розглядати Парламентська асамблея Євронест». Про це 28 травня 2013 року заявив народний депутат України від ВО «Свобода», заступник голови комітету ВРУ з питань європейської інтеграції Олег Панькевич, коментуючи звинувачення депутата Європарламенту Марека Сівеца та глави МЗС Леоніда Кожари на адресу «Свободи».

«Учорашні узгоджені заяви Сівеца та Кожари пов’язані з тим, що сьогодні Парламентська асамблея Євронест почне розглядати питання вибіркового правосуддя в Україні, іншими словами – питання незаконного засудження Юлії Тимошенко, – зазначив Олег Панькевич. – Власне, для відволікання уваги європейських політиків і пересічного європейця від проблеми порушення прав Ю.Тимошенко та інших громадян України, а також для дискредитації опозиції і була організована ця брудна піар-акція. Проте цілком очевидно, що найбільше вони бояться саме «Свободи». За словами народного депутата, такого роду провокативні заяви побудовані на старій брехні про «антисемітизм «Свободи», а нині як привід для нових спекуляцій додали ще й тему гомофобії.

«Висловлювання Л.Кожари про те, що, мовляв, якщо «Свобода» порушить закон, її притягнуть до суду, взагалі виглядають кумедно. Втім, міністр фактично підтвердив усій Європі, що до цього часу свободівці не порушували законодавства України, зокрема про захист прав людини незалежно від національности й віросповідання. Зауважу, що керівникові МЗС зовсім не личать такі висловлювання, він має дбати про авторитет держави, а не підігравати партії влади», – наголосив Олег Панькевич.

Націоналіст наголосив: чи не вперше на європейському рівні Партія регіонів застосувала вкрай брудну технологію проти внутрішньої опозиції. «Не маючи жодних серйозних аргументів для критики опозиції, після багатьох невдалих спроб розвалити політичний союз «Батьківщини», «УДАРу» і «Свободи» «регіонали» підло накидають тавро антисемітизму на всі об’єднані опозиційні сили. Піар-технологія із застосуванням таких звинувачень може частково спрацювати в Європі. Після багатьох десятиріч пропаганди із застосуванням терміну «антисемітизм» європейські політики та обивателі, почувши, як когось затаврували цим визначенням, втрачають здатність до критичної оцінки. Аналогічну брудну піар-технологію віднедавна використовує  Партія регіонів і проти опозиції в Україні, але вже із застосуванням терміну «фашизм». Розрахунок простий – якщо не маєш міцних і логічних аргументів, щоби переконати виборців не голосувати за опозиційних політиків, слід вплинути на їхню підсвідомість, включаючи ірраціональний страх перед терміном «фашизм». Правда, на практиці не все так просто, адже після подій 18 травня наш народ чітко бачить, хто насправді є фашистами: лідери опозиції чи міністр внутрішніх справ, який спостерігав за тим, як найнятий «регіоналами» криміналітет б’є журналістів і громадських активістів. Тому необхідно критично ставитись до заяв деяких європейських політиків, яких через незнання українських реалій або в результаті підкупу олігархічний режим, що править в Україні, використовує для боротьби з опозицією. Такі акції спрямовані не лише на дискредитацію об’єднаних опозиційних сил, а й проти європейського вибору українців», – підсумував Олег Панькевич.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Переглядів: 545 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту