Четвер, 2024-03-28, 12:00 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 22 » Андрій Іллєнко: «Київська громада вимагає не допустити «дерибану» землі та майна у стінах Київради»
Андрій Іллєнко: «Київська громада вимагає не допустити «дерибану» землі та майна у стінах Київради»
2:47 PM

22 травня 2013 року народні депутати від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко, Ігор Мірошниченко, Олег Гелевей, Олег Осуховський та їхні помічники прибули на сесію Київської міської ради, щоби відповідно до чинного законодавства проконтролювати дотримання законности під час розгляду питань про надання земельних ділянок та розподіл комунального майна.

Початок сесії був ознаменований грубим порушенням законодавства та перешкоджанням депутатській діяльности. Зокрема, порушуючи норму статті 34 частини 8 Закону України «Про статус народного депутата», державна охорона намагалася не допустити помічників народних депутатів у сесійну залу. Однак свободівці домоглися реалізації вимоги закону. Щоправда, в результаті неправомірних дій державної охорони було знято частину дверей сесійної зали.

На сесію міської ради винесено питання, зокрема, про надання земельних ділянок Генеральній прокуратурі, прокуратурі міста Києва; щодо забудови парків на вулицях Павлівській та Воровського; щодо зменшення вартости орендної плати за користування земельними ділянками в Парковій алеї та в Маріїнському парку.

Під час виступу перед депутатами міськради Андрій Іллєнко заявив, що народні депутати-свободівці присутні на сесії як представники столичної громади: «Громада вимагає не допустити «дерибану» землі та майна, що належить киянам. Однак Київрада, яка стане нелегітимною за 11 днів, хоче на своєму останньому законному засіданні вдатися до масштабних зловживань.

«Свобода» наполягає на тому, що розгляд земельних питань або питань комунальної власности може відбуватися лише після всебічного громадського обговорення».

У відповідь на позицію свободівців секретар міськради Г.Герега зазначила, що «Київ потребує грошей». Однак Ігор Мірошниченко нагадав їй, що рада сама ухвалила незадовільний бюджет міста, який їм «спустила» з гори Банкова.

Переглядів: 451 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту