П`ятниця, 2024-04-19, 10:04 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Кабінет Міністрів України знову намагається завести свою діяльність у тінь: уряд відмовився від проведення «малих» засідань, які щопонеділка відбувалися за відсутности преси, однак під контролем народних депутатів-свободівців. Відтепер замість засідань відбуватимуться такі собі «робочі наради» з головою уряду. Перша «нарада» відбулася 10 червня 2013 року. За інформацією «Свободи», змінилася лише назва, однак не зміст цих зібрань. Вочевидь, причиною зміни статусу засідань уряду є спроба приховати від суспільства ухвалені рішення та не допустити депутатів-націоналістів до контролю над діями Кабміну.

Нагадаємо, уряд щопонеділка збирав закриті від ЗМІ засідання, де ухвалював найбільш одіозні рішення – щодо тендерних закупівель, субвенцій тощо, які могли викликати гостру критику суспільства. Щосереди Кабмін проводить такі собі «піар-засідання», ... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: olab | Дата: 2013-06-10 | Коментарі (0)

7 червня 2013 року у Броварському міськрайонному суді відбулося судилище над головою Броварської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олегом Шевчуком. Одіозна суддя Тамара Міхієнкова задовольнила безпідставне клопотання прокурора Людмили Таран та присудила застосувати щодо свободівця запобіжний захід – 2 місяці домашнього арешту. Таким чином влада продовжила репресії проти учасників мирної толоки 25 травня. Свободівці оскаржуватимуть це упереджене та незаконне рішення та вимагатимуть дисциплінарного покарання для прокурора та судді. Також фракція ВО «Свобода» у Київській обласній раді ініціює виклик обласного прокурора на засідання комісії з питань законности і порушуватиме перед ним питання щодо відповідности займаним посадам прокурорів Броварського району.

... Читати далі »

Переглядів: 659 | Додав: olab | Дата: 2013-06-08 | Коментарі (0)

Парламентська опозиція готова розблокувати трибуну в разі, якщо її вимоги буде виконано та відновлено законність у діяльності найвищого законодавчого органу країни. Разом з тим опозиція готова брати участь у роботі позачергового засідання Ради. Про це 7 червня 2013 року заявив керівник фракції Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» у Верховній Раді Олег Тягнибок під час спільного брифінгу лідерів опозиційних сил.

Опозиціонери наголосили, що їхня позиція залишається незмінною: призначення виборів у п’яти проблемних округах, проведення виборів у Києві 27 жовтня; денонсація угод між СССР та Республікою Кіпр. Також опозиційні фракції вимагають переголосувати постанови, які напередодні було ухвалено з численними порушеннями. Лідер «Свободи» заявив, що мотивом для розблокування парламентської трибуни може також стати голосування за закон про проку ... Читати далі »

Переглядів: 534 | Додав: olab | Дата: 2013-06-07 | Коментарі (0)

7 червня 2013 року в Броварах Київської области біля районного відділку міліції відбувається акція «Геть політичний терор!». Містяни обуренні масовими репресіями з боку правоохоронців, які діють в інтересах влади, та готові вжити найрадикальних дій, аби нарешті припинити свавілля Партії регіонів. Акцію протесту ініціювала Київська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Аби підтримати громаду, до Броварів приїхали народні депутати України свободівці Андрій Мохник та Ігор Швайка, а також голова Київської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Марченко.

... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: olab | Дата: 2013-06-07 | Коментарі (0)

5 червня 2013 року депутати не підтримали доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковської про стан дотримання та захисту прав і свобод людини в Україні. Народні депутати-свободівці навели численні факти бездіяльности Уповноваженого, на що В.Лутковська не змогла заперечити.

Так, свободівець Ігор Сабій зауважив, що В.Лутковська не невела жодного прикладу того, що вона як Уповноважений з прав людини та створений нею орган – «Національний превентивний механізм» – надали бодай комусь реальну допомогу. Прикметно, що до складу цього державного органу входять понад 40 працівників, отже їхня робота мала би бути вельми плідною, якби дійсно йшлося про прагнення вплинути на ситуацію із порушенням прав людини: «Ви не дали оцінку порушенню виборчих прав та жодним словом не обмовилися про порушення прав жу ... Читати далі »

Переглядів: 843 | Додав: olab | Дата: 2013-06-06 | Коментарі (0)

Фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» вимагатиме переголосування постанов про обрання суддів, які було «ухвалено» під час вечірнього засідання з порушенням Конституції України та Регламенту Верховної Ради. Націоналісти наполягають: нібито призначені судді є нелегітимними і жодне їхнє рішення не матиме законної сили. Протягування цього рішення інспіроване на Банковій для підготовки до фальсифікацій на майбутніх виборах. На цьому 6 червня 2013 року наголосили заступник керівника фракції ВО «Свобода» у Верховній Раді Андрій Мохник та перший заступник голови Комітету з питань верховенства права та правосуддя свободівець Олег Махніцький.

Попри блокування трибуни, яке здійснювали опозиційні фракції, голова ВРУ Рибак з гостьового місця, а не з президії, «по-заколотницьки» ... Читати далі »

Переглядів: 532 | Додав: olab | Дата: 2013-06-06 | Коментарі (0)

«Ухвалена на засідання уряду постанова «Деякі питання здійснення головними розпорядниками бюджетних коштів капітальних видатків понад обсяги встановлених бюджетних призначень» передбачає здійснення видатків без наявности на те коштів у бюджеті. Це є грубим порушенням одного з базових принципів бюджетної системи України – принципу цільового використання коштів, який визначає, що бюджетні кошти використовують тільки на цілі, визначені бюджетними призначеннями». Про це 4 червня 2013 року заявив у Верховній Раді України керівник парламентської фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: olab | Дата: 2013-06-04 | Коментарі (0)

2 червня 2013 року близько тисячі мешканців столиці пікетували адмінбудівлю Київської міської ради та держадміністрації з вимогою розпустити Київраду. Акція відбулася в день, коли спливають повноваження депутатів міської ради чинного скликання. Значна частина учасників –активісти та прихильники Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Серед співорганізаторів заходу –зокрема, народний депутат-свободівець Андрій Іллєнко.

На початку акції учасники наклеїли біля вивіски на в ... Читати далі »

Переглядів: 598 | Додав: olab | Дата: 2013-06-02 | Коментарі (0)

«Партія регіонів, маючи усю повноту влади на Донбасі, спричинила до того, що за рівнем зубожіння Донецький край перебуває на першому місці між областями країни. Партія регіонів краде у мешканців Донбасу по п’ять років життя, краде життя дітей, здоров‘я й перспективу. Це і є фашизм – коли політику влади спрямовано на знищення народу». Про це  31 травня 2013 року заявив лідер Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час акції «Вставай, Україно!» у Донецьку.

... Читати далі »

Переглядів: 561 | Додав: olab | Дата: 2013-05-31 | Коментарі (0)

30 травня 2013 року було опубліковано рішення Конституційного Суду України, згідно з яким вибори до Київської міської ради та вибори очільника столиці перенесено на 2015 рік. З цього приводу народний депутат України, голова Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андрій Іллєнко зазначив, що таке рішення було очікуваним, проте воно є політично заанґажованим та юридично абсурдним за суттю.

«Таке рішення суду було очікуваним, адже всім зрозу ... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: olab | Дата: 2013-05-30 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 19 20 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту