Четвер, 2024-05-02, 6:12 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Уночі 1 липня народний депутат України свободівець Едуард Леонов долучився до групи свободівців, які вийшли на підтримку справедливих вимог мешканців Врадіївки Миколаївської области із вимогою покарати міліціянтів-ґвалтівників та припинити покривати свавілля бандитів у погонах. У наслідок категоричного протесту громади та наполягань народного депутата вдалося домогтися участи краян у всіх оперативних нарадах слідчої оперативної групи штабу МВС. Крім того, розпочато розслідування усіх звірств міліції у области.

Як вже було повідомлено, 1 липня близько тисячі врадіївців вийшли до будівлі міліції з вимогою заарештувати одного з ґвалтівників, який й далі перебуває на волі. Людишту ... Читати далі »

Переглядів: 693 | Додав: olab | Дата: 2013-07-02 | Коментарі (0)

Останній тиждень пленарної роботи Верховної Ради України необхідно приділити ухваленню рішень, спрямованих на розвиток країни, а не на «пакращення» матеріяльного становища чиновників. Націоналісти також виступають проти розгляду непрозорого та невиправдано розкішного кошторису Верховної Ради України.  Фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» готова працювати цього тижня і вдень, і в ночі, але за чесними правилами та згідно з вимогами Регламенту. Про це 1 липня 2013 року заявив голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час засідання Погоджувальної ради.

Очільник націоналістів зазначив, що одним із перших питань порядку денного цього пленарного тижня заплановано затвердити кошторис Верховної Ради України на 2013 рік. ... Читати далі »

Переглядів: 732 | Додав: olab | Дата: 2013-07-01 | Коментарі (0)

Для Українців війна розпочалася не 22 червня 1941-го, а значно раніше – 1918 року, коли орда з Півночі порушила наші кордони й розпочала окупацію нашої держави. Тому війна для нас не закінчилася 9 травня 1945 року. Й не тільки тому, що ще гриміли залпи Другої світової, ще бомбардували Хіросіму й Нагасакі. До серпня 1945 року на планеті лилася кров. А у нас, в Україні, вона лилася і 1946–49 років. Для нас День перемоги й день закінчення війни – 24 серпня 1991 року, коли ми нарешті відродили свою незалежність. Тому не допустімо фальсифікації історії, реабілітації сталінізму й очорнення наших героїв! Про це 21 червня 2013 року заявив народний депутат України свободівець Юрій Михальчишин у відповідь на заклик Партії регіонів відзначити «вєлікіх пабєдітєлєй» та засудити Героїв, які боролися за незалежність України.

На початку пленарного засідан ... Читати далі »

Переглядів: 562 | Додав: olab | Дата: 2013-06-21 | Коментарі (0)

19 червня 2013 року в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» відбулася зустріч студентів та викладачів із мовознавцем, народним депутатом України від фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Іриною Фаріон. У переповненій авдиторії науковець презентувала 4 свої праці: третє перевидання монографії «Мовна норма: знищення, пошук, віднова», добірку мовних плакатів «Слово – меч духовний», працю «Степан Бандера – практик, теоретик, містик націоналістичного руху» та добірку афоризмів Юрія Іллєнка «Криниця для спраглих». Із презентацією сентенцій видатного режисера та націоналіста був пов'язаний попередній візит Ірини Фаріон у НаУКМА.

На зустрічі були присутні викладачі Могилянки, серед яких доктор філологічних наук Лариса Масенко та доктор історичних наук Мих ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: olab | Дата: 2013-06-20 | Коментарі (0)

13 червня 2013 року в Миколаєві в рамках загальнонаціональної протестної акції «Вставай, Україно!» розпочався кількатисячний марш опозиціонерів. Учасники ходу рушили головною вулицею міста від обласного будинку культури до Каштанового скверу, де відбудеться опозиційний мітинг.

Колону миколаївців очолюють лідери опозиційних політичних сил – Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок та керівник парламентської фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк. Також у марші беруть участь народні депутати України від Всеукраїнського обєднання «Свобода» Андрій Мохник, Юрій Сиротюк, Ігор Мірошниченко, Олег Гелевей, Ігор Швайка.

... Читати далі »

Переглядів: 9011 | Додав: olab | Дата: 2013-06-16 | Коментарі (0)

14 червня 2013 року близько сотні київських націоналістів здійснили «Забіг здорової молоді» на честь Дня народження першого голови Організації Українських Націоналістів полковника Євгена Коновальця. Акція, організована «Студенською Свободою», розпочалася біля меморіальної дошки Січовим Стрільцям (біля університету ім. Драгоманова) та фінішувала біля меморіалу засновникам Києва на Майдані Незалежности. У заході також взяли участь народний депутат України свободівець Юрій Сиротюк та знаний музикант, лідер гурту «Варйон» Валерій Гладунець.

Постать Євгена Коновальця змінила генетичний код мешканців Західної України, наповнила її українським революційним духом, який поширився на всю Україну. Про це у вступному слові до учасників забігу зазначив заступник Голови Всеукраїнськ ... Читати далі »

Переглядів: 776 | Додав: olab | Дата: 2013-06-15 | Коментарі (0)

«Партія регіонів перетворила Україну на жебрацький край. Фашистська політика нинішнього режиму на очах знищує Миколаївщину, яка завжди славилася своїм сільським господарством та промисловістю. Влада принижує та обкрадає південні й східні області – саме ті, які її обирали. Тому вони повстають і ось чому в Миколаєві на акцію вийшло 8 тисяч українців», – заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, виступаючи на акції «Вставай, Україно!» в Миколаєві 13 червня 2013 року.

Виступаючи на мітингу, який відбувся в Каштановому сквері, очільник ВО «Свобода» наголосив, що режим Януковича поширює брехню для того, аби приховати свої бандитські дії. «Влада, щоби приховати свої злочини проти нації та держави, яка перебуває на грані дефолту, вигадала міти про «фашизм», який, виявляється, полягає ... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: olab | Дата: 2013-06-14 | Коментарі (0)

13 червня 2013 року в Миколаєві в рамках загальнонаціональної протестної акції «Вставай, Україно!» розпочався кількатисячний марш опозиціонерів. Учасники ходу рушили головною вулицею міста від обласного будинку культури до Каштанового скверу, де відбудеться опозиційний мітинг.

Колону миколаївців очолюють лідери опозиційних політичних сил – Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок та керівник парламентської фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк. Також у марші беруть участь народні депутати України від Всеукраїнського обєднання «Свобода» Андрій Мохник, Юрій Сиротюк, Ігор Мірошниченко, Олег Гелевей, Ігор Швайка.

... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: olab | Дата: 2013-06-13 | Коментарі (0)

11 червня 2013 року в Національному музеї літератури України відбулася церемонія нагородження лавреатів літературно-мистецьких премій Ліги українських меценатів (ім. В.Близнеця, Б.Нечерди, Д.Нитченка, В.Свідзінського) та літературної премії клубу "Ярославів Вал". Серед лавреатів премії імени Дмитра Нитченка – знаний мовознавець свободівка Ірина Фаріон та її авторський проєкт «Від книги до мети».

Ліга українських меценатів провела вручення премій у фундаментальній бібліотеці літературного музею, зала якої була повною. Так, було нагороджено Ірину Фаріон, Тараса Компаніченка, Мирослава Дочинця, Павла Щирицю, Надію Гуменюк. Ініціятори премії Мирослав Слабошпицький та Володимир Загорій відзначають: вручені дипломи мають фінансовий еквівалент, «аби духовно багаті не ... Читати далі »

Переглядів: 905 | Додав: olab | Дата: 2013-06-12 | Коментарі (0)

«Віктор Янукович панічно боїться з’являтися у Верховній Раді. Адже цей парламент йому не підконтрольний. Саме тому «гарант» усіляко уникає особистої присутности у Верховній Раді, що є повною зневагою до традицій парламентаризму й державотворення. «Регіонали»  розуміють, що втрачають владу і в них немає іншого шляху, як вдатися до тих методів, які раніше були дієвими. Але на силу завжди знайдеться інша сила. Опозиція під час четвергового голосування за обрання суддів продемонструвала, що «піаністи» більше не диктуватимуть волю українському народові». Про це в етері каналу ТВі заявив заступник керівника фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Верховній Раді Андрій Мохник, відповідаючи на запитання про причини блокування роботи парламенту.

... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: olab | Дата: 2013-06-11 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 19 20 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту