Четвер, 2024-04-25, 10:54 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 1 » Олег Тягнибок: «Фракція ВО «Свобода» готова працювати цього тижня і вдень, і вночі, але за чесними правилами і згідно з вимогами Регламенту
Олег Тягнибок: «Фракція ВО «Свобода» готова працювати цього тижня і вдень, і вночі, але за чесними правилами і згідно з вимогами Регламенту
2:48 PM

Останній тиждень пленарної роботи Верховної Ради України необхідно приділити ухваленню рішень, спрямованих на розвиток країни, а не на «пакращення» матеріяльного становища чиновників. Націоналісти також виступають проти розгляду непрозорого та невиправдано розкішного кошторису Верховної Ради України.  Фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» готова працювати цього тижня і вдень, і в ночі, але за чесними правилами та згідно з вимогами Регламенту. Про це 1 липня 2013 року заявив голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час засідання Погоджувальної ради.

Очільник націоналістів зазначив, що одним із перших питань порядку денного цього пленарного тижня заплановано затвердити кошторис Верховної Ради України на 2013 рік.

«Незрозуміло, яким чином керівництво Верховної Ради планує «протягнути» це питання та ще й заручитися підтримкою народних депутатів України, якщо на сайті Верховної Ради досі немає кошторису – документа, який так звана «більшість» хоче ухвалити вже завтра. До речі, цікаво, що сам проєкт постанови розміщено на сайті ще від 23 травня, але додатку із зазначенням відповідних сум досі немає», – наголосив Олег Тягнибок

ВО «Свобода» вимагає негайно опублікувати весь кошторис, який запропоновано поставити на голосування, й перенести розгляд цього питання на четвер, щоби депутатський корпус та суспільство могли належним чином ознайомитися з документом.

«Фракція ВО «Свобода» попереджає, що не голосуватиме за кошторис, якщо там буде передбачено статті на утримання парламентських санаторіїв та пільги народним депутатам, не пов’язані з безпосереднім виконанням депутатських обов’язків. Також виступаємо проти ухвалення кошторису з прихованими від суспільства статтями видатків», – підкреслив лідер ВО «Свобода».

Очільник націоналістів також зазначив, що не зрозуміло, яким чином так звана «більшість» збирається «плідно працювати», якщо вчергове в розкладі пленарних засідань немає жодної згадки про призначення виборів у п’яти «проблемних» округах.

«Ігноровано право голосу мільйонів українців. Знову немає в розкладі пленарних засідань запропонованих раніше проєктів постанов про призначення позачергових виборів міського голови Києва та депутатів Київської міської ради. У розкладі засідань з’явилися нові постанови про призначення виборів міських голів Верхньодніпровська, Ніжина, Сак, Фастова, але водночас відсутні постанови про обрання очільників Чернівців та Миколаєва? Це шахрайський підхід! Ігнорування базових конституційних прав українців матиме абсолютно непередбачувані наслідки і точно не сприятиме тій "плідній роботі" у Верховній Раді, за яку ви нібито ратуєте», резюмував Олег Тягнибок.

Переглядів: 731 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту