Четвер, 2024-04-25, 10:17 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 14 » Олег Тягнибок: «Владне «пакращєння» вилазить миколаївцям, як і всім українцям, боком»
Олег Тягнибок: «Владне «пакращєння» вилазить миколаївцям, як і всім українцям, боком»
2:42 AM

«Партія регіонів перетворила Україну на жебрацький край. Фашистська політика нинішнього режиму на очах знищує Миколаївщину, яка завжди славилася своїм сільським господарством та промисловістю. Влада принижує та обкрадає південні й східні області – саме ті, які її обирали. Тому вони повстають і ось чому в Миколаєві на акцію вийшло 8 тисяч українців», – заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, виступаючи на акції «Вставай, Україно!» в Миколаєві 13 червня 2013 року.

Виступаючи на мітингу, який відбувся в Каштановому сквері, очільник ВО «Свобода» наголосив, що режим Януковича поширює брехню для того, аби приховати свої бандитські дії. «Влада, щоби приховати свої злочини проти нації та держави, яка перебуває на грані дефолту, вигадала міти про «фашизм», який, виявляється, полягає в україномовності, відстоюванні законности й народовладдя, у боротьбі проти соціяльної українофобії режиму Януковича», – підкреслив Олег Тягнибок.

«Регіонали» при владі вже більше трьох років, мають «карткову» більшість у парламенті, сформували виконавчу владу, однак їхнє «пакращєння» вилазить Україні боком. Як ніхто, на собі це відчули жителі Миколаївщини, – зазначив націоналіст. – У краї, де Партія регіонів має абсолютну владу, – одна з найгірших демографічних ситуацій. Тут процвітає безробіття і скорочується кількість населення. На Миколаївщині чи не найбільша заборгованість із зарплат. За останній рік в області закрито 15 фельдшерсько-акушерських пунктів, 3 пологових будинки, 1 лікарню. Люди їдуть за десятки кілометрів, аби отримати медичну допомогу. Як результат – у краї на рівні з Донецькою областю один із найвищих показників дитячої смертности».

Олег Тягнибок акцентував на тому, що і промислова, і сільськогосподарська галузі Миколаївщини нині перебувають у занепаді. «Сьогодні обсяги сільськогосподарського виробництва зменшилися на 9%, будівельних робіт – на 22%, зменшуються виробничі потужності, припинено надходження іноземних інвестицій. То як же тут керує ПР? Відповідь одна – фашистськими методами!» – наголосив лідер націоналістів.

Очільник «Свободи» підкреслив: «Станом на 2013 рік на соціяльно-економічний розвиток держава спрямувала капітальних по 60 грн. субвенцій на 1 мешканця Миколаївщини, а для Донецької области – 200 грн. На ремонт доріг у Миколаївській області в бюджеті закладено 300 тис грн. на кілометр дороги, а в Донецькій – 2 млн. Ба більше того, уряд Азарова призначив на ремонт доріг місцевого значення 1,7 млрд. грн. на всю країну, з яких на Миколаївщину – всього 12 тисяч. Хіба тут люди інші? Чому ця влада обділяє мешканців за територіяльним принципом?

Партія регіонів перетворила Україну на жебрацький край. Фашистська політика нинішнього режиму на очах знищує Миколаївщину, яка завжди славилася своїм сільським господарством та промисловістю. Влада принижує та обкрадає південні й східні області – саме ті, які її обирали. Тому вони повстають і ось чому в Миколаєві на акцію вийшло 8 тисяч українців».

Голова ВО «Свобода» запевнив: опозиція має чіткий план, як подолати свавілля режиму та усунути його від влади, але цього можна досягнути лише за підтримки народу: «Ми переможемо не тільки в Києві, але й у Миколаєві, Чернівцях, по всій Україні. Наша боротьба завершиться тотальною перемогою. Постане Україна без холопа і без пана!».

Переглядів: 547 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту