Субота, 2024-05-18, 4:15 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
«Молодь, народжена в незалежній Україні, стане рушієм радикальних змін у державі». Переконаність у цьому висловив кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок 11 січня 2010 року під час зустрічі зі студентами Білоцерківського національного аграрного університету у Білій Церкві, що на Київщині.

Під час зустрічі зі студентами Олег Тягнибок, зокрема, зазначив:

«Понад мільйон молодих українців у цьому році вперше прийдуть на вибори. І я впевнений – їхнє волевиявлення серйозно вплине на результат виборів. Ця молодь, яка не знала совєтського рабства, брехні та корупції, дасть поштовх для докорінного очищення влади та побудови могутньої національної Української держави.

Ровесники Незалежності виборчим бюлетенем люструватимуть ставлеників комуно-олігархічних сил, що впродовж вісімнадцяти останніх років грабували країну та відбирали перспективу в її громадян.

Обов’язком Української держави є вихов ... Читати далі »
Переглядів: 716 | Додав: olab | Дата: 2010-01-13 | Коментарі (0)

У «Зверненні української інтелігенції», зокрема, йдеться:

«Шановна громадо!

За крок до виборів нового Президента України закликаємо Вас задуматися над тим, чи влаштовує Вас нинішня ситуація в державі, чи в такій Україні ми мріяли жити, чи такого життя бажали для себе і своїх дітей. Гадаємо, відповідь буде однозначною.

То чи можемо ми вкотре змарнувати шанс і віддати голоси за котрогось із кандидатів, які вже неодноразово зраджували своїх виборців, зрікалися передвиборчих обіцянок та попросту брехали? Чи можемо знову віддати себе на поталу служок чужої держави, для яких найперші речі – це безмежна влада та незмірне багатство, а останні – Україна та нація?

Уперше за історію незалежної України ми маємо кандидата в Президенти-націоналіста Олега Тягнибока. Ми отримали шанс назавжди вийти з-під контролю хворої на імперські комплекси Москви та зробити Україну українською державою.

Наша підтримка Олега Тягнибока – це свідомий вибір, рез ... Читати далі »
Переглядів: 974 | Додав: olab | Дата: 2010-01-12 | Коментарі (0)

У «Зверненні ветеранів УПА та репресованих до українців», зокрема, йдеться:

«Вкотре наша держава та її громадяни постали перед вибором – нам належить обрати нового Президента України. Від цього вибору залежить не тільки розвиток України на найближчі п’ять чи десять років, а й те, чи буде Україна вільною і незалежною державою.

Ми чуємо, що українців знову намагаються переконати у «прохідності» окремих кандидатів, знову агітують обирати «найменше зло». Але вибір, який нам намагаються нав’язати, – це не наш вибір. Не вірмо у фальшиві рейтинги! Не вірмо в пусті обіцянки! Голосуймо за покликом серця та за голосом розуму!

Закликаємо Вас прочитати і проаналізувати програми кандидатів у Президенти. Лише в програмі Олега Тягнибока передбачено заходи, реалізація яких дозволить встановити новий справедливий лад, позбутися впливу олігархів та зробити українців господарями на своїй землі. Лише Олег Тягнибок планує здійснити люстрацію, докорінне очищення в ... Читати далі »
Переглядів: 727 | Додав: olab | Дата: 2010-01-10 | Коментарі (0)

«Головне, що повинні зробити українці в 2010 році – провести люстрацію, тобто докорінно очистити владу від представників кримінально-олігархічних кланів». Про це під час програми «Шустер live» на каналі «Україна» заявив член Політради Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Ігор Мірошниченко.

Зокрема, Ігор Мірошниченко зазначив:

«В італійців є хороша традиція напередодні Нового року викидати старі меблі і різний мотлох. Українці теж перед святами традиційно прибирають. Тому на президентських виборах, які відбуватимуться в канун Водохреща, нам потрібно застосувати цю традицію до збанкрутілої псевдоеліти, яка десятиліттями нав’язує українцям чужі цінності та нещадно грабує країну. Необхідно їх викинути геть – на смітник історії.

Прогнила псевдоеліта, яка панує сьогодні в Україні, постійно нав’язує нам, українцям, чужі цінності. Всупереч нашим традиціям виразники інтересів кримінально-олігархічних кланів пропагують, наприклад, так званий рік «Білого ... Читати далі »
Переглядів: 710 | Додав: olab | Дата: 2010-01-10 | Коментарі (0)

«Україна має розробити програму односторонніх дій України в разі невиконання РФ зобов'язань щодо виведення Чорноморського флоту Російської Федерації з території України до 2017 року». Про це кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок заявив 6 січня 2010 року в Криму під час зустрічі з мешканцями міста Севастополя.

Олег Тягнибок, зокрема, зазначив:

«Російська Федерація постійно порушує Конституцію та закони України, а також підписані міжнародні угоди, зокрема, Будапештський меморандум, який Москва, по суті, розірвала в односторонньому порядку. Не зважаючи на те, що термін перебування Чорноморського флоту РФ завершується у 2017 році, Кремль не має жодного бажання виводити свій флот з України. Москва усіма способами намагається продовжити термін перебування Чорноморського флоту на українському півострові, щоб і далі використовувати Крим як фактор дестабілізації в Україні. У цьому питанні Кремлю активно ... Читати далі »
Переглядів: 685 | Додав: olab | Дата: 2010-01-07 | Коментарі (0)

5 січня 2010 року Всеукраїнське об‘єднання «Свобода» отримала відмову від Головнокомандувача Військово-Морських Збройних Сил України на прохання кандидата у президенти Олега Тягнибока провести зустріч з екіпажем бойового корабля Військово-морських сил України.



На 6 січня 2010 року було заплановано зустріч кандидата в президенти Олега Тягнибока з екіпажем бойового корабля з метою вивчення умов служби, бойового навчання та соціального захисту українських військових моряків, а також вислухати їхні думки, пропозиції та поради стосовно підвищення боєздатності та боєготовності військового Флоту і Збройних Сил України.



«Не дивлячись на те, що подання про зустріч з екіпажем бойового кораблю було подане ще 26 грудня 2009 року 5 січня 2010 року «Свобода» отримала офіційну відмову від Головнокомандувача Військово-Морських Збройних Сил України. Відмова аргументується тим, що подання було зроблено занадто пізно. Слід зазначити, що відповідь отри ... Читати далі »
Переглядів: 719 | Додав: olab | Дата: 2010-01-06 | Коментарі (0)

«Усе вказує на те, якщо Ющенко й веде з кимось переговори, то хіба що з Януковичем». Про це кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок заявив 4 січня 2010 року під час зустрічі з мешканцями міста Стрий Львівської області.

Зокрема, Олег Тягнибок у відповідь на запитання, чи веде «Свобода» переговори з Віктором Ющенком, зазначив:

«По-перше. Жодних переговорів чи з самим Віктором Ющенком чи з його оточенням ні я особисто, ні будь-хто зі «Свободи» не вели і зараз не ведемо. Більше того – не бачимо у цьому жодного сенсу.

Востаннє я мав зустріч з Віктором Ющенком напередодні президентських виборів у липні 2004 року. Відтоді Віктор Ющенко надавав перевагу «любим друзям», олігархам, донецьким «братикам» та своїм кумам. Їх нехай і об’єднує.

По-друге. На відміну від самого Віктора Ющенка і від усіх тих кандидатів, які ще вчора красувалися разом на одному білборді президентського мегаблоку, «Свобо ... Читати далі »
Переглядів: 697 | Додав: olab | Дата: 2010-01-06 | Коментарі (0)

Нещодавно на сайті газети Організації Українських націоналістів «Українське слово» було опубліковано матеріал під назвою «Більшість українських націоналістів – за Ющенка», який розпочинається такими словами: «Велелюдно було минулої суботи, 19 грудня, в актовій залі столичного інституту «Київпроект». З усієї України з’їхалися представники одинадцяти патріотичних партій і громадських організацій на Форум українських націоналістів, щоб саме у день святого Миколая заявити про підтримку кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка». 

Особливо дивним це рішення виглядатиме, якщо ми згадаємо як 2005 року у Нью-Йорку Ющенко привселюдно заявляв, що «виступає проти будь-яких проявів націоналізму». Можливо, учасники форуму призабули, що на посаду Президента України балотується єдиний український націоналіст серед кандидатів – голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок?

Але виходить так, що люди, які називають себе націоналістами, вважають можливим заявляти про с ... Читати далі »
Переглядів: 708 | Додав: olab | Дата: 2010-01-05 | Коментарі (0)

«Степан Бандера – це зразок національного діяча, який мету державної самостійності України проголошував усупереч будь-яким політичним обставинам і безкомпромісно вів націю у боротьбі за цю мету». Про це заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода», кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок 1 січня 2010 року під час урочистого віче з нагоди 101 річниці народження Степана Бандери у селі Старий Угринів Калуського району, що на Івано-Франківщині.

«Степан Бандера своєю вірою і волею зумів надихнути покоління українців на боротьбу за Незалежність. Він завжди був Провідником і Прапором, незалежно від того в яких життєвих обставинах перебував. Під присудом смертної кари у польській в’язниці, в німецькому концтаборі чи на нелегальному становищі після закінчення ІІ Світової війни – Бандера вів націю в поході до волі. Це Бандера став символом того, що націоналісти шансів не питають, а діють всупереч «реальним» політичним обставинам. Його позиція – переможн ... Читати далі »
Переглядів: 739 | Додав: olab | Дата: 2010-01-02 | Коментарі (0)

Переглядів: 834 | Додав: olab | Дата: 2009-11-06 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 19 20 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту