Субота, 2024-04-20, 7:06 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Січень » 10 » Ігор Мірошниченко: «У рік «Білого тигра» українці мають стати тигроловами і всіх цих тигрюль, тигряників і тигрющенків відправити в клітку»
Ігор Мірошниченко: «У рік «Білого тигра» українці мають стати тигроловами і всіх цих тигрюль, тигряників і тигрющенків відправити в клітку»
12:09 PM
«Головне, що повинні зробити українці в 2010 році – провести люстрацію, тобто докорінно очистити владу від представників кримінально-олігархічних кланів». Про це під час програми «Шустер live» на каналі «Україна» заявив член Політради Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Ігор Мірошниченко.

Зокрема, Ігор Мірошниченко зазначив:

«В італійців є хороша традиція напередодні Нового року викидати старі меблі і різний мотлох. Українці теж перед святами традиційно прибирають. Тому на президентських виборах, які відбуватимуться в канун Водохреща, нам потрібно застосувати цю традицію до збанкрутілої псевдоеліти, яка десятиліттями нав’язує українцям чужі цінності та нещадно грабує країну. Необхідно їх викинути геть – на смітник історії.

Прогнила псевдоеліта, яка панує сьогодні в Україні, постійно нав’язує нам, українцям, чужі цінності. Всупереч нашим традиціям виразники інтересів кримінально-олігархічних кланів пропагують, наприклад, так званий рік «Білого тигра». Якщо це їм так подобається, тоді ми, українці, в цьому році маємо стати тигроловами і всіх цих тигрюль, тигряників і тигрющенків відправити у належне для них місце – у клітку, за ґрати. Щоб українці могли безпечно спостерігати за тими, хто грабував і руйнував Україну.

У минулому році нинішня влада докерувалась до того, що вперше за роки Незалежності Україна втратила частину своєї території – частину чорноморського шельфу забрали румуни. Але є надія, що в 2010 році Україна зможе очиститися та отримати нову владу. Бо в цьому році на президентських виборах вперше голосуватимуть ровесники Незалежності, які стануть вирішальним фактором докорінних змін і очищення влади».


Переглядів: 707 | Додав: olab | Теги: ґрати, Тимошенко, Тигрюля, Ігор Мірошниченко, Юля | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту