П`ятниця, 2024-03-29, 5:00 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Січень » 5 » Заява Одеської Організації Українських Націоналістів на підтримку Олега Тягнибока
Заява Одеської Організації Українських Націоналістів на підтримку Олега Тягнибока
1:18 PM
Нещодавно на сайті газети Організації Українських націоналістів «Українське слово» було опубліковано матеріал під назвою «Більшість українських націоналістів – за Ющенка», який розпочинається такими словами: «Велелюдно було минулої суботи, 19 грудня, в актовій залі столичного інституту «Київпроект». З усієї України з’їхалися представники одинадцяти патріотичних партій і громадських організацій на Форум українських націоналістів, щоб саме у день святого Миколая заявити про підтримку кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка». 

Особливо дивним це рішення виглядатиме, якщо ми згадаємо як 2005 року у Нью-Йорку Ющенко привселюдно заявляв, що «виступає проти будь-яких проявів націоналізму». Можливо, учасники форуму призабули, що на посаду Президента України балотується єдиний український націоналіст серед кандидатів – голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок?

Але виходить так, що люди, які називають себе націоналістами, вважають можливим заявляти про сприяння кандидатові, який український націоналізм не підтримував, не підтримує і ніколи не підтримуватиме.

Одеська обласна Організація Українських Націоналістів заявляє про те, що рішення так званого «Форуму українських націоналістів» не є легітимними, бо ніхто не уповноважував керівництво організацій-учасників цього зібрання виступати від імені рядових членів. Хочемо нагадати «форумчанам», що подібні дії слід кваліфікувати не інакше як угодовські та колаборантські . Зараз іменами провідників Українського націоналізму Степана Бандери, Андрія Мельника та
Євгена Коновальця хочуть прикрити нечистоплотні оборудки сучасних ділків від нціоналізму.

Одеська обласна Організація Українських Націоналістів рішуче засуджує намагання зрадити інтереси Української нації та виступає на підтримку єдиного кандидата-націоналіста на посаду Президента України Олега Тягнибока.
Переглядів: 702 | Додав: olab | Теги: Одесса, Організація українських націоналіст, Свобода, Тягнибок, Одеса | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту