П`ятниця, 2024-04-26, 8:10 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Січень » 2 » Олег Тягнибок: «Нинішня влада не склала тест на Бандеру»
Олег Тягнибок: «Нинішня влада не склала тест на Бандеру»
5:44 PM
«Степан Бандера – це зразок національного діяча, який мету державної самостійності України проголошував усупереч будь-яким політичним обставинам і безкомпромісно вів націю у боротьбі за цю мету». Про це заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода», кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок 1 січня 2010 року під час урочистого віче з нагоди 101 річниці народження Степана Бандери у селі Старий Угринів Калуського району, що на Івано-Франківщині.

«Степан Бандера своєю вірою і волею зумів надихнути покоління українців на боротьбу за Незалежність. Він завжди був Провідником і Прапором, незалежно від того в яких життєвих обставинах перебував. Під присудом смертної кари у польській в’язниці, в німецькому концтаборі чи на нелегальному становищі після закінчення ІІ Світової війни – Бандера вів націю в поході до волі. Це Бандера став символом того, що націоналісти шансів не питають, а діють всупереч «реальним» політичним обставинам. Його позиція – переможна. Адже національний імператив Волі переміг міць політичних обставин, танків та літаків ворогів.

Для кожного українця Степан Бандера актуальний завжди. Він і сьогодні веде націю в боротьбі за Велику Україну. Він і сьогодні є зразком державного діяча. Тому Бандеру навіть за півстоліття після вбивства бояться вороги та представники лжееліти. Жоден з них не приїхав сьогодні, як ы минулого року на столітній ювілей до Угринова, щоби вклонитися пам’яті Степана Бандери. За п’ять років кольорова влада не зробила нічого, щоби бодай на крок реалізувати мету Бандери. І це є остаточний присуд нинішній лжееліті. Насправді – це не Бандера потребував відзнаки Героя України, це влада проходила іспит на державну зрілість та національну відданість. На жаль, нинішня влада на чолі з Віктором Ющенком цей тест не склала.

Але нація відчуває потребу в Бандері, у реалізації його ідей, в досягненні його мети. Бандера і сьогодні розсуває кордони національної державності. Днями у Севастополі пройшов багатосотенний мітинг-похід вулицями міста. Участь у ньому брали українські студенти-мешканці півострова. Учасники акції несли державні прапори та вигукували гасло «Бандера – наш Герой!».

1 січня 2010 року, всупереч протидії влади, під цим гаслом вийшли тисячі українців від Ужгорода до Луганська та Криму. Це і є відповідь тим, хто думає, що дух Бандери вмер, що його можуть приспати придворні «націоналісти» і лжепатріотичні телевізійні «форуми». Бандера і сьогодні веде молодь. Саме в цій молоді, яка йде під прапорами Бандери, і є велика перспектива України».

Під час віче за участю представників влади Прикарпаття місцеві можновладці, виступивши перед присутніми, поспішили залишити і закрити віче. Лише під тиском громади слово отримав Олег Тягнибок.
Переглядів: 735 | Додав: olab | Теги: Бандера, Тягнибок | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту