Неділя, 2024-05-19, 3:13 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Вчора ввечері, 29 січня 2010 року, патріотична молодь Одеси маршем центральними вулицями міста вшанувала пам'ять героїв Крут. 

В марші взяло участь близько 100 осіб з одеської «Свободи», УНА, «Січі», «автономних правих».

Марш розпочався біля пам’ятника Тарасу Шевченку о 18:00. Українські патріоти вишикувавшись у колону, під синьо-жовтими і червоно-чорними прапорами рушили. Учасники маршу славили героїв Крут, вигукуючи гасла: «Слава героям Крут!», «Пам’ятай про Крути!», «Слава Україні, Героям Слава!», «Україна понад усе!». Славили патріоти й Провідників нації - Євгена Коновальця, Степана Бандеру, Романа Шухевича.

Дорогою вже традиційно колона зупинилась біля місця загибелі молодого українця Максима Чайки, який так само в боротьбі загинув за Українську державу. Патріоти вшанували його пам'ять запаленням свічок і хвилиною мовчання.

Марш завершився мітингом біля пам’ятника отаману Головатому.

Коментуючи журналістам мету маршу, гол ... Читати далі »
Переглядів: 1125 | Додав: olab | Дата: 2010-01-30 | Коментарі (0)

Згідно з декларацією Юлії Тимошенко за 2008 рік основні кошти в родину приносив її чоловік. Олександр Тимошенко в минулому році отримав прибуток від підприємницької діяльності в розмірі 2 мільйони 797 тисяч 893 грн. 

Таким чином Юлія Володимирівна захистилася від питань: звідки у неї кошти на Луі Віттон.

Який саме у її чоловіка бізнес, вона, однак, зазвичай, не зізнається. Лише один раз публічно розкрила секрет. У далекому 2006-му, на спільній з чоловіком прес-конференції , розповіла: "Ми вирощуємо маленьких перепілочок”.

Нині говорить, що просто не має часу розпитувати чоловіка: "Коли я приходжу, він вже спить. Коли я йду, він ще спить”. Відносно бізнесу чоловіка, Юлія Тимошенко займає позицію: "Спитайте його самі”.

Нам це вдалось. Журналіст випадково зустріла Олександра Тимошенка біля кінотеатру "Україна”, коли той виходив з ресторану "Філіні”, і ми кілька хвилин поговорили про його бізнес.

Олександр Геннадійович найперше пожалі ... Читати далі »
Переглядів: 788 | Додав: olab | Дата: 2010-01-30 | Коментарі (0)

Лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи Указ Президента №75/2010 «Про вшанування учасників боротьби за незалежність України у XX столітті», зазначив:

«Перш за все, хочу привітати усіх українців із тим, що нарешті борці за незалежність України визнані на державному рівні.

Визнання борців за Незалежність України – це не право, а обов’язок влади. Обов’язок перед мільйонами українців, що поклали життя в боротьбі за Україну, перед мільйонами живих, які зазнали переслідувань і поневірянь, але не зрадили ідею. Зрештою, це обов‘язок перед мільйонами українців, що у 2004 році вийшли на Майдан з надією на краще.

Слід зазначити, що третій Президент України під закінчення своєї каденції зробив те, що влада зобов’язана була зробити ще 19 років тому, проголосивши Незалежність. Ця подія стала результатом безперервного тиску на владу з боку громадськості, українських патріотів, зрештою Всеукраїнського об’єднання «Свобода» з вимогою ... Читати далі »
Переглядів: 726 | Додав: olab | Дата: 2010-01-30 | Коментарі (0)

«На президентських виборах 2010 року «Свобода» закликала голосувати не за сконструйованих політтехнологами кандидатів, а за Ідею Нації. І ми дякуємо кожному українцю, хто всупереч зомбуванню з телеканалів, адміністративному тиску, спробам підкупу – віддали свій голос за побудову Великої України на засадах історичної, національної та соціальної справедливості». Про це кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок заявив під час голосування. Олег Тягнибок разом із дружиною проголосували на виборчій дільниці №21 виборчого округу №215 міста Києва.

Олег Тягнибок зазначив: «Ми пройшли ці вибори із гаслом Степана Бандери «Дійти до кожного українця». Я мав зустрічі з українцями в усіх без виключення областях України. Уже можна говорити, що на цих виборах націоналісти змінили порядок денний в українській політиці. Ми підняли проблему українофобії, яка, на жаль, в окремих регіонах стала законним ... Читати далі »
Переглядів: 1403 | Додав: olab | Дата: 2010-01-18 | Коментарі (0)

Згідно з даними екзит-полів, проведених українськими соціологічними компаніями та телеканалами, у першому турі виборів Президента України кандидат-націоналіст Олег Тягнибок отримав 2% підтримки українців. Це свідчить про те, що від парламентських виборів 2007 року підтримка націоналістів у суспільстві зросла більш ніж у 2,8 рази. 

Результат кандидата на пост Президента України, лідера Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олега Тягнибока демонструє, що всупереч адмінресурсу, грошовим мішкам та маніпулятивним технологіям – сотні тисяч українців підтримують Ідею Нації. І їхня кількість постійно зростає.

На кожних виборах кількість українців, які підтримують «Свободу», збільшується кількакратно. Зараз головним завданням для ВО «Свобода» є збереження результатів президентських виборів.


Переглядів: 746 | Додав: olab | Дата: 2010-01-18 | Коментарі (0)

Анулювано ліцензію серії АВ №395638 від 16.05.08р. Державного вищого навчального закладу « ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 723 | Додав: olab | Дата: 2010-01-17 | Коментарі (0)

У низці електронних ЗМІ з’явилася заява народного депутата України, речника фракції БЮТ Святослава Олійника про те, що поява в Тернопільській області рекламних щитів з надписом «Тернопільщина вітає президента України Януковича В.Ф.» наче б то означає, що Тягнибок «фактично вже працює на Януковича». Такий «геніальний» висновок озорив БЮТівську голову на тій підставі, що… «Тернопільська область асоціюється з перемогою на місцевих виборах пана Олега Тягнибока».

Язик не повертається назвати подібну маячню навіть чорним піаром. Радше це той випадок де більше пасує інше означення – біла гарячка.

«Сенсація», яку проголосив представник політичної сили Прем’єрки, вражає не тільки своєю збоченою логікою, але й феєричною некомпетентністю. Народний депутат мав би знати, що Тернопільська обласна рада, в якій представники «Свободи» мають 50 із 120 депутатських місць, не має і не може мати жодного відношення до встановлення рекламних щитів і розміщення інформації н ... Читати далі »
Переглядів: 836 | Додав: olab | Дата: 2010-01-15 | Коментарі (0)


Переглядів: 787 | Додав: olab | Дата: 2010-01-14 | Коментарі (1)

«Ми йдемо на вибори аби завершити справу, за яку боролися наші прадіди, діди і батьки, для того, щоб побудувати могутню й заможну Україну. Державу, в якій не буде сваволі влади. Це головна ідея, за яку повинні голосувати українці». Про це кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок заявив 13 січня 2010 року під час зустрічі з мешканцями Кіровограда.

Олег Тягнибок у своєму виступі, зокрема, зазначив:

«Підтримка кандидата-націоналіста на цих виборах стане запорукою того, що за кожне свавілля, за кожне свідомо змарноване життя, як це було з убитим у голованівському лісі заради розваги нещасним селянином, нинішнім можновладцям доведеться відповідати. Адже яким би кольоровим фантиком не прикривались злочинці, усі вони ведуть свою історію ще з парткомів КПСС, райкомів комсомолу чи каґебістської таємної мережі. Тому й так легко лозінські змінювали біло-блакитні шалики на біло-сердешні. Незмінною залишалася б ... Читати далі »
Переглядів: 793 | Додав: olab | Дата: 2010-01-14 | Коментарі (0)

13 січня 2010 року в Миколаєві обласна організація «Свободи» провела акцію проти навали нелегальних мігрантів. Захід відбувався в рамках загальнонаціональної кампанії проти нелегальної міграції, яку впродовж трьох останніх місяців проводить ВО «Свобода».  

Акція стала відповіддю на загрози, викликані вступом у дію Угоди про реадмісію з Євросоюзом. Уже традиційно на захист орд нелегальних мігрантів виступили українофоби з різних маргінальних антиукраїнських угрупувань, таких як «Русскій блок», КПУ, ПСПУ та інші. Тобто всі ті, які затято виступають проти права українців бути господарями на своїй, Богом даній землі.

Протидіяти патріотичним миколаївцям приїхали професійні україноненависники з Криму і Одеси. Міліція безперешкодно пропустила декілька автобусів кримських українофобів, які долучилися до невеликого гурту окремих місцевих представників «п’ятої колони». Агресивно налаштовані українофоби, підігріті алкоголем, спробували зірвати протест миколаївц ... Читати далі »
Переглядів: 752 | Додав: olab | Дата: 2010-01-14 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 19 20 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту