Субота, 2024-05-04, 5:45 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Поява білл-бордів ВО «Свобода» в Одесі викликала неабияке зацікавлення мешканців. Багато хто взагалі вперше побачив не рекламу представників владної верхівки, а відкрите та чесне обличчя українського націоналізму. Але пройшло лише кілька днів після появи білл-бордів «Свободи» в Одесі, як їх почали обстрілювати фарбою з пейнтбольної зброї якісь «доблесні» вояки невидимого фронту. Не викликає сумніву, що за цими діями стоять численні антиукраїнські угруповання, які не хочуть, щоб одесити бодай дізналися про Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

«Треба зазначити, що практично весь інформаційний простір Одещини контролюється українофобськими ЗМІ, які фінансуються з Кремля. На одеських телеканалах якщо і згадують про «Свободу» то виключно для того, щоб в черговий раз облити брудом. Але правда про діяльність українських націоналістів проривається на поверхню. В першу чергу завдяки масовій роздачі газет ВО «Свобода» в містах і селах Одещини та проведенню резонансних ... Читати далі »
Переглядів: 799 | Додав: olab | Дата: 2009-09-22 | Коментарі (0)

22 вересня 2009 року Київська міська організація Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» провела пікетування посольств Федеративної Республіки Німеччини та Російської Федерації. Причиною пікетування стала необхідність нагадати Москві та Берліну про їхню спільну відповідальність за розпалення ІІ Світової війни, яка стала наслідком підписання Московського пакту (відомого в історії як Пакт Молотова-Ріббентропа), та не допустити новітньої змови Москви і Берліну, в якій Україна розглядається як об’єкт зазіхань з боку Російської Федерації та Німеччини.

Учасники пікетування вийшли з гаслами: «Українці пам’ятають: Москва і Берлін розв’язали ІІ Світову війну!», «Геть змову Москви і Берліна!», «Медвєдєв і Меркель прагнуть лаврів Молотова і Рібентропа!», «Меркелізм – критична фаза шрьодерізації, готовність заради «російського газу» стати рупором пропаганди кремлівських гебельсів», «На вісь Москва-Берлін наша відповідь – Балто-Чорноморський Союз!».

Саме 22 вересня 1 ... Читати далі »
Переглядів: 751 | Додав: olab | Дата: 2009-09-22 | Коментарі (0)

15 вересня 2009 року на сесії Львівської обласної ради заступником голови обрано свободівця Петра Колодія. За його обрання проголосувало 74 депутати, проти - 19, утрималися – 7. Новообраний заступник голови облради передусім відмовився від половини своєї зарплати та від усіх надбавок та премій – цю суму щомісячно переказуватимуть на соціальні потреби дітей із малозабезпечених сімей. 

«Свобода» досягла того рівня народної довіри та впливу на політичні процеси, ігнорувати який вже неможливо, - прокоментував цю подію голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок. – Навіть там, де «Свобода» не має жодного представництва у владі, вона серйозно впливає на ситуацію. Яскравий приклад – справа Лозінського в Кіровоградській області. Там взагалі немає наших депутатів у радах. Та все ж лише втручання «свободівців» зрушило цю справу. Усім зрозуміло, що якби не «Свобода», то Лозінський досі сидів би в парламенті і далі полював на людей у привласнених угіддях. Це стосується й ситуації ... Читати далі »
Переглядів: 791 | Додав: olab | Дата: 2009-09-17 | Коментарі (0)

Київська міська організація Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» вимагає від «Київенерго» негайно підключити до електромережі багатоквартирний житловий будинок, що належить ОСББ «Козачка» (вул. Козацька 67-б), який був відрізаний від електропостачання ще 9 вересня 2009 року без жодних підстав та приписів.

Під час переукладення угоди між ВАТ «КЕМз Стенд» та МРЕ-2 було відключено від електропостачання третю сторону, а саме житловий багатоквартирний будинок за адресою Київ, вул. Козацька, який належить ОСББ «Козачка». Відключення відбулося без будь-яких попереджень або приписів з боку МРЕ-2 (акт на відключення № 02080029 від 09.09.09 р.). 

Голова правління ОСББ «Козачка», член ВО «Свобода» Віктор Пархоменко зазначив: «Ситуація катастрофічна. Мешканці будинку, які не мають заборгованості за спожиту електроенергію, тиждень сидять без світла: діти не можуть робити уроки, без холодильника псуються харчі, люди сидять при свічках, пенсіонери в паніці. А влада ... Читати далі »
Переглядів: 750 | Додав: olab | Дата: 2009-09-16 | Коментарі (0)

У вівторок, 15 вересня, на сесії Львівської обласної ради голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок запропонував винести на розгляд сесії питання про встановлення державного свята – Дня українського війська - у день Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня. Депутати проголосували за розгляд цього питання.

Олег Тягнибок пропонує звернутись від імені сесії Львівської обласної ради до Президента України з вимогою скасувати Указ президента Л. Кучми 1999 року про встановлення 23 лютого державного свята – Дня захисника Вітчизни. У проекті рішення також йдеться про надання Степанові Бандері звання Героя України і визнання ОУН та УПА борцями за Незалежність України. 

Це питання депутати внесли до порядку денного сесії Львівської обласної ради.

Переглядів: 751 | Додав: olab | Дата: 2009-09-15 | Коментарі (0)

13 вересня 2009 року у Богородчанах на Івано-Франківщині пройшла зустріч громади із головою Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олегом Тягнибоком та головою Івано-Франківської обласної організації, заступником голови об’єднання Олександром Сичем.

Приїзд лідера українських націоналістів на Богородчанщину був викликаний декількома причинами. Головна із них полягає сумнівній ініціативі обласної влади щодо створення національного парку «Синьогора» на території карпатського села Гута (місцезнаходження президентської дачі). Проти цього виступає як сільська громада, так і депутати-«свободівці» у районній раді, підозрюючи, що ця ініціатива банально спрямована на захоплення та подальше привласнення чиновниками громадських земель. Зважаючи на це, темою зустрічі стала актуальна не лише на Богородчанщині проблема: «Свавілля влади – загроза державності». 

Розпочинаючи зустріч, Олександр Сич відзначив, що поряд із постійною зовнішньою загрозою, яка існує з боку ім ... Читати далі »
Переглядів: 811 | Додав: olab | Дата: 2009-09-15 | Коментарі (0)

nullВчора, 8 вересня 2009 року, Одеська обласна організація ВО «Свобода» спільно з громадським рухом «Комітет оборони Одеси» та іншими патріотичними партіями і організаціями пікетували Генеральну прокуратуру України, Міністерство внутрішніх справ та Верховну Раду України з вимогою притягти до кримінальної відповідальності керівника партії «Родина» Ігоря Маркова». До Вищих державних органів було передане відповідне звернення. 

Учасники акції тримали у руках гасла: «Генпрокуратура, не прикривай марківських бандитів!», «Одеса проти екстремістів, а ви?!», «Бандитам - в`язниці!», «Партія «Родина» - інструмент російського імперіалізму», «Маркова за грати», «Що переможе – гроші Маркова чи закон України?» та інші.

 

Під час пікету Генпрокуратури представник генпрокурора заявив, що на І. Маркова заведено дві кримінальні справи. Правда чому досі Марков на свободі, більш того ... Читати далі »
Переглядів: 797 | Додав: olab | Дата: 2009-09-09 | Коментарі (0)

Кіровоградська обласна організація ВО «Свобода» звернулася із заявою до міністра внутрішніх справ України із вимогою розслідувати факт звірячого побиття співробітниками Гайворонського РВ УМВС в Кіровоградській області мешканця міста Гайворон Віктора Сєрих з метою отримання неправдивих свідчень. У заяві йдеться:

«Віктора Сєрих запросили до райвідділу міліції і запропонували написати зізнання, ніби він спалив чийсь мопед. Запрошений відмовився це зробити. Потім заступник начальника райвідділу вдарив В.Сєрих, після чого той впав. Опісля по-звірячому Віктора били четверо: підполковник, капітан, вже згадуваний заступник начальника і ще одна особа у формі. Періодично припиняючи наносити удари по голові, хребту, потилиці, передпліччях, нирках, вимагали обмовити себе.

Після чергової відмови один із міліціянтів-садистів здійснив страшної сили удар у груди і Віктор відчув, що йому зламали кістки. Пізніше рентгенограма підтвердила найгірші сподівання: «… косий п ... Читати далі »
Переглядів: 729 | Додав: olab | Дата: 2009-09-08 | Коментарі (0)

8 вересня 2009 року Всеукраїнське об‘єднання «Свобода» провело пікетування Апеляційного суду міста Києва, де відбувалося засідання суду з приводу незаконного виселення голови Крайового братства вояків ОУН-УПА Ореста Васкула та жителів селища Ясногородка з їхніх будинків.

Засідання суду закінчилося черговою перемогою жителів селища Ясногородка Макарівського району Київської області.

«Сьогодні Всеукраїнське об’єднання «Свобода» вкотре підтримало українського героя, ветерана УПА Ореста Васкула та десятки інших українців, в яких корупціонери і рейдери намагалися забрати законне житло. 

В державі, за існування якої Орест Васкул боровся зі зброєю в руках, він не може отримати належну йому шану та спокійну старість. Цьому неподобству, яке триває понад п‘ять років, треба покласти край. «Свобода» і надалі відстоюватиме соціальну, національну та історичну справедливість усюди, де вона попирається», - прокоментував подію заступник голови Київської міської ... Читати далі »
Переглядів: 823 | Додав: olab | Дата: 2009-09-08 | Коментарі (0)

Сьогодні, 3 вересня 2009 року, Одеська обласна організація ВО «Свобода», Комітет оборони Одеси, патріотичні організації та громадськість міста провели пікетування Одеського окружного адміністративного суду. 

 «Як стало відомо справу про рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про позбавлення ліцензії на трансляцію каналу АТВ нещодавно передали на розгляд до окружного адміністративного суду.

Цілком ймовірно, що антиукраїнські сили, які стоять за каналом АТВ, намагатимуться підкупити та залякати суддів. Тому ми хочемо нагадати суддям, які мають винести остаточне рішення у цій справі, про кримінальну відповідальність за взяття хабарів та винесення неправомірного рішення відповідно до Конституції і законів України» - заявив під час акції голова Одеської обласної організації Павло Кириленко.

Переглядів: 778 | Додав: olab | Дата: 2009-09-03 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 19 20 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту