Понеділок, 2024-05-06, 10:41 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Сплав по Дністру 18-24 серпня 2010 року відбувся туристично-агітаційний сплав Івано-Франківської Студентської "Свободи", присвячений 19-ій річниці Незалежності України.

Відправною точкою "свободівців" стало село Нижнів Тлумацького району, що на Івано-Франківщині. Далі по річці Дністер молодь подолала понад 90 кілометрів, завершивши звитягу в одному з сіл сусіднього Городенківського району.

Туристичний маршрут молодих "свободівців" містив чимало важливих історичних місць, пов’язаних з діяльністю національно-визвольного руху на Прикарпатті. Націоналісти відвідали Чернелицький та Раковецький замки, пам’ятник шеф-штабу "Карпатської Січі" полковнику Михайлу Колодзінському в його рідному селі Поточище, таборували на місті останньої діючої криївки УПА у селі Хмелева, ... Читати далі »

Переглядів: 669 | Додав: olab | Дата: 2010-08-24 | Коментарі (0)

Брати і сестри українці!

 

Прийміть найщиріші привітання з 19-річчям нашої величної рідної України! День Незалежності – одне з найпрекрасніших і найдорожчих для нас свят. Адже мрія про Незалежність додавала наснаги та віри багатьом поколінням українців. Ця мрія живила силою героїв, які віддавали за рідну землю свої життя. Вона не давала зневіритися нашим дідам, вивезеним у далекі сибірські ліси, була джерелом надії для наших матерів, які чекали чоловіків із поля повстанського бою. Незалежність була нетьманіючою зорею, світлом для всіх тих, хто хотів побачити св ... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: olab | Дата: 2010-08-24 | Коментарі (0)

 

22 серпня 2010 року у селі Мшана Зборівського району Тернопільської області відбулося освячення пам’ятника на могилі вояків УГА та УПА. Дійство присвячено 19-й річниці незалежності України.

Пам’ятник у вигляді військового хреста з тризубом та гранітна пам’ятна таблиця, де написано імена полеглих вояків, які спочивають у цій могилі, а також імена вояків УГА та УПА, які є вихідцями зі села Мшана –подарунок мешканцям села від ВО «Свобода».

... Читати далі »

Переглядів: 671 | Додав: olab | Дата: 2010-08-23 | Коментарі (0)

25 серпня 2010 року відбудеться перше пленарне засідання VI сесії Київської міської ради VI скликання, на якому заплановано ліквідувати районні у місті Києві ради.

Користуючись тим, що Чєрновецький і його «молода команда» сидять киянам у печінках, Партія регіонів вирішила брутально і остаточно прибрати до рук владу в столиці, ліквідувавши органи місцевого самоврядування, які після 31 жовтня можуть опинитися поза її контролем.

Очевидно, Партія регіонів і її сателіти – Блоки Чєрновецького і Лит ... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: olab | Дата: 2010-08-23 | Коментарі (0)

Історична правда перелякала в Запоріжжі "просовкових" чиновників. 20 серпня 2010 року до Запорізької обласної організації ВО «Свобода» прийшло сповіщення про судове слухання ініційоване Запорізькою міською радою.

 Причиною став анонсований напередодні автопробіг «Свободи» на честь загиблих земляків від підриву ДніпрГЕСу 18 серпня 1941 року 157 полком НКВС. Запорізька організація ВО «Свобода», діючи в межах закону, заздалегідь повідомила місцеву владу про проведення заходу. Мета автопробігу також була цілком законною, але не відповідала поглядам запорізьких «регіональних управлінців». Виходячи з цього міська рада взяла приклад зі своїх харківських колег, тільки замість анонімного дзвінка про вибух ... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: olab | Дата: 2010-08-22 | Коментарі (0)

 21 серпня 2010 року Запорізький окружний адміністративний суд заборонив Запорізькій «Свободі» проводити будь-які акції на День Незалежності. Іншим рішенням вищеназваний суд заборонив «Свободі» пікетувати Запорізьку обласну раду на підтримку підприємців авторинку на Оріхівському шосе.

У Запоріжжі було реалізовано вже класичну схема заборони проведення акцій «Свободи». Кишенька владі партія чи організація подає заявку на той самий час і місце, що й «Свобода». Влада подає до суду. А суд штампує незаконне рішення.

20 серпня 2010 року сумнозвісний суд заборонив Запорізькій «Свободі» проведення автопробігу на честь заг ... Читати далі »

Переглядів: 629 | Додав: olab | Дата: 2010-08-22 | Коментарі (0)

20 серпня поточного року Харківська обласна організація звернулася до прокурора Харківської області Геннадія Тюріна з вимогою негайно розслідувати інцидент, що стався 19 серпня під час проведення флеш-мобу проти Податкового кодексу Азарова-Тігіпка.

Наводимо текст звернення повністю:

«На 19 серпня 2010 року було призначено проведення масової акції – пікетування Харківської обласної ради щодо недопущення ухвалення Податкового кодексу Азарова-Тігіпка. Суть акції полягала в наступному.

... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: olab | Дата: 2010-08-21 | Коментарі (0)

Намагання координувати дії опозиційних сил на Харківщині засвідчило неможливість «націонал-демократів» діяти в нерейтинговий політичний період. Воднораз орієнтування на кон‘юнктуру чітко вирізняє справді ідеологічні сили та політичні проєкти. Про це 18 серпня під час прес-конференції в інформагенції «МІСТ-Харків» заявив голова Харківської обласної організації ВО «Свобода» Ігор Швайка.

За словами свободівця, якщо на перших акціях Харківського обласного комітету захисту України були присутні всі його учасники, окрім ВО «Батьківщина», то в останніх заходах брали участь «Свобода» та інколи – Народний Рух України. «Учасники Харківського КЗУ усвідомлюють, що реальними локомотивами в комітеті є «Свобода» та «Батьківщина». Що стосуєтьс ... Читати далі »

Переглядів: 598 | Додав: olab | Дата: 2010-08-19 | Коментарі (0)

 6 серпня 2010 року суддя Шевченківського районного суду міста Києва Оксана Ретьман розглянувши справу проти заступника голови Київської «Свободи» Руслана Андрійка, який був затриманий під час акції протесту проти приїзду громадянина РФ Владіміра Ґундяєва («патріарха Кіріла»), повністю виправдала Руслана Андрійка, визнавши факт міліцейського свавілля під час мирної акції 26 липня 2010 року.

 

Як зазначив адвокат підсудних Пилип Іллєнко, Всеукраїнське об’єднання «Свобода» вже подало апеляційну скаргу щодо трьох активістів, яких під час мирної акції було затримано працівниками МВС та визнано винними по ці ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: olab | Дата: 2010-08-06 | Коментарі (0)

 27 травня 2010 року під час візиту до української спільноти Канади лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок провів зустріч з представниками української діаспори в Торонто.

«Українська держава зобов’язана захищати українців у будь-якому куточку Землі. Українська діаспора зробила величезний внесок у здобуття незалежності України у 1991 році та активно працює на створення позитивного іміджу України у світі. Українці, які працюють за кордоном, щороку інвестують в українську економіку мільярди доларів. Натомість нинішня влада в Україні діє як окупаційна адміністрація Кремля, для якої українці в Україні та за кордоном чи не найбільші вороги ... Читати далі »

Переглядів: 933 | Додав: olab | Дата: 2010-05-31 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 19 20 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту