П`ятниця, 2024-04-26, 8:00 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Січень » 14 » Українофоби в Миколаєві не змогли зірвати акцію «Свободи» проти нелегальної міграції
Українофоби в Миколаєві не змогли зірвати акцію «Свободи» проти нелегальної міграції
1:56 AM
13 січня 2010 року в Миколаєві обласна організація «Свободи» провела акцію проти навали нелегальних мігрантів. Захід відбувався в рамках загальнонаціональної кампанії проти нелегальної міграції, яку впродовж трьох останніх місяців проводить ВО «Свобода».  

Акція стала відповіддю на загрози, викликані вступом у дію Угоди про реадмісію з Євросоюзом. Уже традиційно на захист орд нелегальних мігрантів виступили українофоби з різних маргінальних антиукраїнських угрупувань, таких як «Русскій блок», КПУ, ПСПУ та інші. Тобто всі ті, які затято виступають проти права українців бути господарями на своїй, Богом даній землі.

Протидіяти патріотичним миколаївцям приїхали професійні україноненависники з Криму і Одеси. Міліція безперешкодно пропустила декілька автобусів кримських українофобів, які долучилися до невеликого гурту окремих місцевих представників «п’ятої колони». Агресивно налаштовані українофоби, підігріті алкоголем, спробували зірвати протест миколаївців проти засилля нелегальних мігрантів з Азії та Африки. За логікою українофобів – нелегальні мігранти, що принесуть в Україну злочинність, екзотичні хвороби, моральне виродження, стануть ще одним фронтом в боротьбі проти українців.

Не зважаючи на те, що українофоби кількісно переважали миколаївських «свободівців» та прихильників об’єднання, їм не вдалося зірвати акцію націоналістів проти нелегальної міграції та вчинити комуністичний промосковський шабаш біля пам’ятника Великому Кобзарю. Оточені зусібіч представниками промосковських комуністичних сил, націоналісти провели свою акцію згідно з планом. Учасники акції скандували гасла «Ні – нелегальній міграції», «Зупинимо міграцію – врятуємо націю!», «Іммігрант – це окупант!», «Нелегали, геть додому!», «Слава Україні! Героям Слава!», «Україна – понад усе!» та інші. Українофоби, яким потурала міліція та місцева влада, нападали на націоналістів, але діставали відкоша. Правоохоронці брутально перешкоджали довіреним особам кандидата на пост Президента Олега Тягнибока.

«Свободівці» звернулися до місцевої влади з пропозицією підтримати ініціативу Всеукраїнського об’єднання «Свобода» і вимагати від Верховної Ради України, Президента України та Кабінету міністрів України:

1. Скасування Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про реадмісію осіб (Угоду ратифіковано Законом № 116-VI від 15.01.2008).

2. Ухвалення нового Закону про громадянство та перекриття каналів нелегальної міграції.

3. Посилення охорони східного кордону України, перекриття усіх каналів потрапляння нелегалів на територію України.
Переглядів: 750 | Додав: olab | Теги: Миколаїв, в Миколаєві, Свобода, свободівці | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту