Четвер, 2024-04-25, 11:16 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Січень » 14 » Олег Тягнибок: «Нинішнім можновладцям доведеться відповідати за кожен факт сваволі»
Олег Тягнибок: «Нинішнім можновладцям доведеться відповідати за кожен факт сваволі»
1:59 AM
«Ми йдемо на вибори аби завершити справу, за яку боролися наші прадіди, діди і батьки, для того, щоб побудувати могутню й заможну Україну. Державу, в якій не буде сваволі влади. Це головна ідея, за яку повинні голосувати українці». Про це кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок заявив 13 січня 2010 року під час зустрічі з мешканцями Кіровограда.

Олег Тягнибок у своєму виступі, зокрема, зазначив:

«Підтримка кандидата-націоналіста на цих виборах стане запорукою того, що за кожне свавілля, за кожне свідомо змарноване життя, як це було з убитим у голованівському лісі заради розваги нещасним селянином, нинішнім можновладцям доведеться відповідати. Адже яким би кольоровим фантиком не прикривались злочинці, усі вони ведуть свою історію ще з парткомів КПСС, райкомів комсомолу чи каґебістської таємної мережі. Тому й так легко лозінські змінювали біло-блакитні шалики на біло-сердешні. Незмінною залишалася безкарність представників кольорових кланів, які скоювали злочини проти власного народу.

Лише об’єднана ідеєю і волею Нація зможе подолати сваволю комуноолігархічних кланів. Минулого року завдяки діям кіровоградської «Свободи» та тиску громадськості про злочин Лозінського дізналася вся Україна. Його соратники, які спочатку намагалися виторгувати державну нагороду для Лозінського, завдяки народному обуренню були змушенні публічно відхреститися від свого політичного спільника. Сьогодні Лозінський в бігах, а не в парламенті з орденом. Проте це вимушений крок для лжееліти, далі нинішня влада не піде. Вони дали Лозінському втекти, а значить стали співучасниками його злочину. І це лише один приклад злочинності нинішньої влади.

Україна потребує очищення. Вибори – це шанс безкровно змінити владу. Нація повинна сповна використати цей шанс. Кожен голос відданий за націоналіста – це підтримка рішучих і кардинальних змін у державі. Це крок назустріч майбутньому, вклад у побудову та зміцнення єдиної сили українців, основа для наших нових звитяг, а найголовніше – це свідчення невідворотності покарання усіх, хто чинив злочини проти Нації».
Переглядів: 790 | Додав: olab | Теги: Кіровоград, вибори, Тягнибок, Лозінський | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту