Середа, 2024-04-24, 9:54 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
nullВсеукраїнське об'єднання Свобода вимагає закриття Генерального консульства Російської Федерації в Одесі
В партії зазначили, що останнім часом в ЗМІ з'явилася інформація про вимогу МЗС України відкликати генерального консула Росії в Одесі Олександра Грачова. 

"Необхідність цього кроку назріла вже давно, тому що добре відомо, що з появою Грачова на цьому посту в Одесі активізувалися проросійські, шовіністичні угруповання напівкримінального типу, такі як Родіна і ГО Единое Отечество", - заявила Свобода. 

На думку націоналістів, "саме ці, створені за допомогою ФСБ, структури стали на шлях розпалювання міжнаціональної ворожнечі, підбурювання, насильства та агресивної українофобії". 

"Представники консульства Росії організували канали фінансування українофобських сил в Одесі. Все це здійснюється під виглядом нібито підтримки культурних, дитя ... Читати далі »
Переглядів: 799 | Додав: olab | Дата: 2009-07-28 | Коментарі (0)

27 липня Всеукраїнське об’єднання „Свобода” спільно з патріотичними громадськими організаціями з восьмої години ранку розпочало пікетування заходів за участю патріарха Кіріла. Акція відбувається біля Українського Дому. Пікетувальники тримають гасла: „Що забув в Україні генерал-патріарх ФСБ-МП?”, „Геть московський прозелітизм-імперіалізм!”, „Кіріл – пастир? Ні, сатрап!”, „РПЦ – канонічність за сталінсько-гебістським каноном” та інші. 

Заступник голови ВО „Свобода”, голова Київської міської організації Андрій Мохник зазначив: „Мета нашої акції – продемонструвати московському патріарху, що він перебуває на суверенній території незалежної держави з давньою культурою, традиціями і церквою, яка на декілька сотень років старша за московську. Кіріл повинен усвідомлювати, що він має статус гостя, а не хазяїна на території України, і повинен вести себе відповідно, щоб не сталося як у відомій приказці про ратиці на столі. Зі свого боку, „Свобода” занепокоєна тим, що ви ... Читати далі »
Переглядів: 771 | Додав: olab | Дата: 2009-07-27 | Коментарі (0)

27 липня у Львові презентували видання «Дивізія «Галичина» в запитаннях та відповідях ветеранів». Про це «Об’єктивно» повідомили у прес-службі Львівської обласної організації ВО „Свобода”.

  У презентації взяли участь заступник голови ВО "Свобода" Олег Панькевич, ветерани-дивізійники Леонід Муха та Володимир Янківський, видавець книги Ярослав Сватко та активіст ВО «Свобода» Михайло Галущак. 

  "Цього року минає 65-та річниця бою під Бродами, - говорить Олег Панькевич. – Ця тема незаслужено замовчується, що гірше – перекручується. Власне для того, щоб подати український погляд на історію та роль дивізії «Галичина», ми задумали і втілили цей проект. Це видання ми презентуватимемо по всій Україні. Книга надійде в навчальні заклади, бібліотеки. Ми мусимо розповісти правду про українську дивізію, бо якщо цього не зробимо свою «правду» розкажуть наші вороги». 
http://www.obk.lviv.ua/news/4276.htm

< ... Читати далі »
Переглядів: 788 | Додав: olab | Дата: 2009-07-27 | Коментарі (0)

Трудящі Львівщини поглумилися над "гєоргієвской лєнточкой" 26 липня. Спроба українофобських проектів розпалити міжнаціональну ворожнечу між слов'янами була успішно зірвана - побоюючись чисельного натовпу агресивної української молоді і робітників, юродиву масовку Гельмана Павловського евакуйовано. 

За свідченням очевидців, при сором'язливій спробі терористів достати в районі т.зв. "Холма слави" скандальну "лєнточку" проплачена і завезена юродива масовка Маркова-Каурова-Грача була посаджена міліціонерами у спеціально відведений для цього автортранспорт і вивезена поза межі Львова від праведного гніву агресивно налаштованих кількох сотень трудящих подалі. 

Львів ще раз підтвердив свою силу і міць!


Народний оглядач 2009.07.27 13:16
http://observer.sd.org.ua/news.php?id=17073


Переглядів: 831 | Додав: olab | Дата: 2009-07-26 | Коментарі (0)

свобода
24 липня 2009 року Дніпропетровська обласна організація ВО "Свобода" разом з місцевими громадськими організаціями провела мітинг на підтримку дніпропетровського Державного ТБ-каналу та журналістів, які виступають проти свавілля місцевої влади та зухвалого утиску свободи слова.  

Більше 200 дніпропетровчан зібралось біля пам’ятника Чкалову, щоб висловити свою підтримку Дніпропетровському Державному та відстояти своє право на свободу слова і доступ до правдивої інформації. Долучились до акції і запорізькі свободівці. 

“Ми, українські націоналісти, були першими, хто підтримав Дніпропетровський Державний, бо сьогоднішня не українська влада не зацікавлена захищати український інфор ... Читати далі »
Переглядів: 855 | Додав: olab | Дата: 2009-07-25 | Коментарі (0)

Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок оцінив стан економіки України за перше півріччя 2009 року як катастрофічний. 

«Економіка України стала розмінною монетою в політичних іграх псевдоеліти, а макроекономічні показники та статистичні дані – предметом маніпуляцій свідомістю українців. Попри всі запевнення Кабінету Міністрів, що в країні, мовляв, все гаразд і «план доходів загального фонду держбюджету перевиконано», в дійсності він недовиконаний на 66%. Більше того, не виконаним є план надходжень Держмитслужбою України та ДПА. Адже влада замість того, щоби фінансувати витрати державного бюджету через збільшення доходів від впровадження інфраструктурних об’єктів (що дозволило би створити додаткові робочі місця і забезпечити надходження грошових потоків), намагається наповнити бюджет за допомогою емісії. Зокрема, НБУ скупив облігації внутрішньої державної позики, з початку року довівши свою частку у структурі власників державних облігацій до ... Читати далі »
Переглядів: 753 | Додав: olab | Дата: 2009-07-24 | Коментарі (0)

Учасники акції протесту побували на особистому прийомі в офісі Омбудсмана України.

 КИЇВ, 23 липня. (УКРІНФОРМ). Кілька активістів Всеукраїнського громадського об'єднання "Свобода" сьогодні проводили пікетування офісу Омбудсмана України. Учасники акції побували на особистому прийомі у представника Уповноваженого з прав людини, повідомила УКРІНФОРМу прес-служба Омбудсмана. 

Пікетувальники порушували, зокрема, питання конституційної реформи, забезпечення належних умов тримання у пенітенціарних установах і надання ув'язненим медичної допомоги, реалізації права людини на справедливий судовий захист, а також раціонального витрачання коштів, що виділяються Україні міжнародними організаціями на переведення Чорнобильської АЕС у безпечний стан. 

Учасники акції передали свої звернення, за якими, після розгляду їх Омбудсманом України, вживатимуться заходи відповідно до Закону України "Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини". 


< ... Читати далі »
Переглядів: 847 | Додав: olab | Дата: 2009-07-23 | Коментарі (0)

Кіровоград. Україна

Кіровоградська обласна організація ВО "Свобода" звернулась до Президента України з вимогою очистити виконавчу гілку влади у Голованівському районі Кіровоградської області від корумпованих чиновників, повязаних з ексдепутатом В. Лозінським, та притягнути цих посадовців до відповідальності згідно з чинним законодавством України.

Причиною цього звернення стало ухвалення 22 травня 2009 року Голованівською селищною радою протизаконного антиукраїнського та антидержавницького рішення про демонтаж малого герба України Тризуба і встановлення на архітектурній споруді "Щаслив ... Читати далі »

Переглядів: 815 | Додав: olab | Дата: 2009-07-22 | Коментарі (0)

Кримська громада вимагає збільшити кількість бюджетних місць на спеціальність «українська філологія». Місцева обласна організація ВО «Свобода» направила звернення Міністрові освіти та науки України із вимогою вдвічі збільшити кількість бюджетних місць на спеціальність «Філологія» (Українська мова та література) у ТНУ ім. Вернадського на 2009 рік з метою забезпечення потреби кримчан у вивченні української мови.

У Криму, як і по цілій Україні, триває набір документів у вищі навчальні заклади. Вже можна робити перші висновки. Станом на кінець дня 16 липня поточного року маємо такі цифри тих, хто подали заяви:
на спеціальність «філологія» (російська мова та література – 40 бюджетних місць) – 74 абітурієнта;
на спеціальність «філологія» (українська мова та література – 55 бюджетних місць) – 160 абітурієнтів.

 На комерційному відділенні, тобто за власні гроші, бажають навчатися на:
на спеціальності «філологія» (російська мова та література) – 12 аб ... Читати далі »
Переглядів: 763 | Додав: olab | Дата: 2009-07-16 | Коментарі (0)

Уперше президентом Європарламенту став вихідець зі слов'янської країни. Переважною більшістю депутати обрали поляка Єжи Бузека, кандидата від правоцентристської Європейської народної партії. Екс-прем'єр Польщі очолюватиме Європарламент два з половиною роки. На цій посаді він змінив Ганса-Герта Поттеринга.
Поляк Єжи Бузек став першим в історії Європарламенту президентом з країни, яка раніше була під "залізною завісою". Кандидата від Європейської народної партії підтримали п'ятсот п'ятдесят п'ять обранців. За плечима у Бузека чотири роки прем'єрства у Польщі. Йому першому від початку дев'яностих вдалося протриматися у кріслі голови польського уряду повний чотирирічний термін. Саме Бузеку країна завдячує реформами пенсійної та освітньої систем, а також галузі охорони здоров'я та державного управління.

Упер ... Читати далі »
Переглядів: 783 | Додав: olab | Дата: 2009-07-15 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту