П`ятниця, 2024-04-19, 9:33 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Вересень » 9 » Одеська «Свобода»: Марков повинен сидіти за гратами
Одеська «Свобода»: Марков повинен сидіти за гратами
4:56 PM
nullВчора, 8 вересня 2009 року, Одеська обласна організація ВО «Свобода» спільно з громадським рухом «Комітет оборони Одеси» та іншими патріотичними партіями і організаціями пікетували Генеральну прокуратуру України, Міністерство внутрішніх справ та Верховну Раду України з вимогою притягти до кримінальної відповідальності керівника партії «Родина» Ігоря Маркова». До Вищих державних органів було передане відповідне звернення. 

Учасники акції тримали у руках гасла: «Генпрокуратура, не прикривай марківських бандитів!», «Одеса проти екстремістів, а ви?!», «Бандитам - в`язниці!», «Партія «Родина» - інструмент російського імперіалізму», «Маркова за грати», «Що переможе – гроші Маркова чи закон України?» та інші.

 

Під час пікету Генпрокуратури представник генпрокурора заявив, що на І. Маркова заведено дві кримінальні справи. Правда чому досі Марков на свободі, більш того продовжує антиукраїнську та бандитську діяльність він не пояснив.

 

«Зволікання може призвести до трагічних наслідків. Тому логічним і єдиним законним рішенням в цій ситуації може бути тільки арешт Маркова. Крім того, ми вимагатимемо від керівництва країни за антидержавну діяльність притягнути до кримінальної відповідальності найбільш одіозних спільників Маркова – Дубовенка, Бовбалана, Кваснюка та ін.» - заявив голова Одеської обласної організації Павло Кириленко.

 

Нагадаємо, що Одеська обласна організація ВО «Свобода» протягом останнього року неодноразово зверталась до вищих органів державної влади зупинити бандитське свавілля та нагнітання міжнаціональної ворожнечі в Одесі, за якими безпосередньо стоїть очільник «Родини» Марков та підконтрольні йому ЗМІ. 

 

Переглядів: 796 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту