Середа, 2024-05-01, 11:49 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Всеукраїнське об’єднання «Свобода» здивоване і занепокоєне брутальними спробами БЮТу розколоти опозиційні сили. У вівторок, 7 вересня 2010 року, під стінами Верховної Ради пройшов мітинг, організований Народним комітетом захисту України. Учасники заходу вимагали від Уряду Азарова-Тігіпка та режиму Януковича припинити політику соціальної українофобі. Зокрема виступали проти підвищення цін на газ та комунальні послуги для населення; збільшення пенсійного віку; ухвалення рабського Трудового кодексу; знищення малого і середнього підприємництва Податковим кодексом; подорожчання харчів; перетворення України на країну злиднів та олігархів.

Ще 3 вересня Народний Комітет захисту України з ініціативи ВО «Свобода» ухвалив заяву проти соціальної українофобії режиму Януковича. На цьому засіданні НКЗУ було вирішено під час віче 7 вересня надати слово зокрема трьом представникам «Свободи». Не зважаючи на домовленості, учасники багатотисячного мітингу (більшість з яких – пр ... Читати далі »
Переглядів: 647 | Додав: olab | Дата: 2010-09-07 | Коментарі (0)

Перевізники відмовляються перевозити делегатів XXII Звітно-виборчого З’їзду Всеукраїнського об’єднання «Свобода», який пройде у Києві 7 вересня 2010 року у приміщенні актової зали ВАТ «Київпроект» (м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 16-22). Найбільшого тиску зазнали перевізники Луганщини, Львівщини, Волині.

Перевізники відмовляються везти активістів не лише з областей, але і тих, які вже знаходяться в місті Києві та розселилися у готелях столиці. Свою відмову перевізники мотивують тим, що представники правоохоронних органів їх шантажують та погрожують позбавити ліцензії у разі якщо вони надаватимуть свої послуги для транспортування будь-яких делегацій 6-7 вересня 2010 року. Правоохоронці погрожують, що ті перевізники, які порушать «попередження», будуть мати значні проблеми, зокрема з боку прокуратури.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» розцінює факти тиску на перевізників як брутальне порушення Конституції, втручання в діяльність Всеукраїнського об’єдн ... Читати далі »
Переглядів: 606 | Додав: olab | Дата: 2010-09-06 | Коментарі (0)

4 вересня 2010 року в Умані Черкаська обласна організація Всеукраїнського об?єднання «Свобода» провела Марш проти хасидського свавілля. Уманчани прихильно поставилися до акції свободівців та долучилися до організованого опору хвилі чужинської агресії в Умані.

Захід розпочався мітингом у парку ім. Черняхівського, що знаходиться неподалік району, де масово заселяються хасиди. Під час мітингу координатором Маршу заступник голови Черкаської обласної організації з питань молодіжної політики Юрій Ботнар зачитав Народну Резолюцію із вимогами громадян щодо вирішення проблем, які постають перед уманчанами у зв?язку з масовим приїздом хасидів до міста.

У документі, зокрема, зазначено: «Ми, громадськість Умані, обурені та висловлюємо незгоду із злочинною бездіяльністю центральної та місцевої влади на тлі хвилі агресії прибульців-хасидів, що наростає, а також на систематичному порушенні наших конституційних прав та свобод, зокрема права на вільне пересування тери ... Читати далі »
Переглядів: 647 | Додав: olab | Дата: 2010-09-05 | Коментарі (0)

3 вересня 2010 року Черкаська обласна організація Всеукраїнського об?єднання «Свобода» спільно із Черкаським обласним осередком УНП провела пікетування Черкаської обласної державної адміністрації з вимогою припинити антинародну соціальну та національну політику.

Пікетування стало реакцією на поглиблення кризового стану економіки та посилення податкового тиску на підприємців, придушення аграрних виробників, загального погіршення соціального стану населення, що відбувається на тлі подальшого збагачення олігархів, владоможців та їхнів приспішників, а також поступового заповнення українських робочих місць іноземними працівниками одночасно із витісненням корінного населення.

Серед вимог до влади "свободівці" виголосили: підвищення соціальних стандартів, зниження ціни газу для населення, зменшення пенсійного віку для жінок, скасування здирницького податкового кодексу, скасування вбивчого для вітчизняних аграріїв ембарго на вивезення зерна, припинення поруше ... Читати далі »
Переглядів: 605 | Додав: olab | Дата: 2010-09-04 | Коментарі (0)

2 вересня 2010 року у Києві в Будинку кіно пройшли загальні збори Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Головою Київської «Свободи» за поданням голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олега Тягнибока було одноголосно обрано Андрія Іллєнка.

Як повідомив попередній очільник Київської «Свободи» Андрій Мохник, його за рішенням Політвиконкому об’єднання назначено заступником Голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» з політичних питань.

Загальні збори Київської міської організації ВО «Свобода» обрали комітет Київської міської організації та делегатів на XXII З’їзд «Свободи», що відбудеться 6 вересня 2010 року.

Під час виступу перед присутніми на зборах побратимами Андрій Іллєнко сказав:

«Історія Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» нараховує багато славних сторінок. У свій час міську організацію очолювали Олег Тягнибок – нинішній голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода», зго ... Читати далі »
Переглядів: 667 | Додав: olab | Дата: 2010-09-03 | Коментарі (0)

29 серпня 2010 року Хмельницька обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» провела прес-конференцію з приводу побиття вболівальників під час футбольного матчу у Хмельницькому. Участь в прес-конференції взяли голова Хмельницької обласної організації ВО «Свобода» Ігор Сабій, заступник голови облорганізації Олександр Симчишин та постраждалі вболівальники.

Неприпустима подія сталася 28 серпня під час футбольного матчу першості ІІ ліги між командами «Динамо» (Хмельницький) – «Єдність» (Плиски). Вболівальники футбольного клубу «Динамо» зазнали нападу з боку міліції.

На 54 хвилині поєдинку хмельничани забили гол і вболівальники почали святкування. З сектору №20 на поле було вкинуто паперові стрічки. За хвилину працівники міліції за допомогою спеціальних засобів та гумових кийків почали виганяти вболівальників, які придбали на гру квитки і щиро вболівали за свою улюблену команду. Застосування грубої фізичної сили відбувалося на очах усіх вболівальників - в тому числ ... Читати далі »
Переглядів: 600 | Додав: olab | Дата: 2010-08-31 | Коментарі (0)

26 серпня 2010 року Городоцька районна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» провела Марш проти сваволі влади, яка репресує селян, що відстоюються свої майнові права та не дають себе обкрадати.

Приводом до чергового заходу проти сваволі влади стали події в селі Клиновому Городоцького району. 28 липня місцеві мешканці провели пікет Хмельницької обласної ради з вимогою вирішити проблему навколо їхніх майнових паїв. Селяни вбачали порушення своїх прав місцевими орендарями і вимагали втручання органів влади.

Після пікету місцеві прислужники кримінально-олігархічних кланів розпочали тиск на тих селян, які взяли участь у пікеті. За зверненням народного депутата України, ч ... Читати далі »

Переглядів: 597 | Додав: olab | Дата: 2010-08-27 | Коментарі (0)

В рамках п’ятого Львівського міжнародного кінофестивалю незалежного кіна «КіноЛев» було продемонстровано фільми Юрія Іллєнка «Молитва за гетьмана Мазепу. Нова версія» та «Вечір на Івана Купала».

Картини представляла виконавиця головної ролі в «Молитві за гетьмана Мазепу», народна артистка України та дружина Юрія Іллєнка  Людмила Єфименко, а також Пилип та Андрій Іллєнки.

«Молитва за гетьмана Мазепу. Нова версія» - фільм, що суттєво відрізняється від стрічки 2002 року, адже останній бракувало якісної звукової доріжки. Крім створення багатоканального саундтреку, розрахованого на демонстрацію картини у сучасних кінозалах, нова версія була скорочена порі ... Читати далі »

Переглядів: 630 | Додав: olab | Дата: 2010-08-26 | Коментарі (0)

Переглядів: 710 | Додав: olab | Дата: 2010-08-25 | Коментарі (0)

Хмельницька міська організація ВО "Свобода" на честь 19-ї річниці Незалежності України провела святковий Парад вишиванок.

 

Одягнуті в український національний одяг, зі "свободівською" та державною символікою, учасники святкового Параду вишиванок під стрілецькі та повстанські пісні у виконанні духового оркестру пройшли центральними вулицями міста.

 

... Читати далі »

Переглядів: 688 | Додав: olab | Дата: 2010-08-25 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 19 20 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту