П`ятниця, 2024-03-29, 12:05 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Серпень » 25 » У Хмельницькому відбувся святковий Парад вишиванок
У Хмельницькому відбувся святковий Парад вишиванок
9:14 PM

Хмельницька міська організація ВО "Свобода" на честь 19-ї річниці Незалежності України провела святковий Парад вишиванок.

 

Одягнуті в український національний одяг, зі "свободівською" та державною символікою, учасники святкового Параду вишиванок під стрілецькі та повстанські пісні у виконанні духового оркестру пройшли центральними вулицями міста.

 

Святкова колона, яка налічувала близько 700 осіб дарувала хмельничанам веселий настрій  та відчуття гордості за свою країну. Очолювали колону  маленькі діти, одягнуті у чудові вишиванки. По ходу Параду хмельничани приєднувалися до колони і долучалися до святкування. Наперекір наступу антиукраїнських сил, з якими заграє і місцева влада українці чітко продемонстрували – День Незалежності для них найвеличніше свято.

 

На відміну від заходів, які проводила влада Парад вишиванок був наповнений відчуттям свята, єдності українців та шани тим, хто поклав своє життя за Свободу і Незалежність.

 

Хмельницька міська влада провела День Незалежності у притаманному їй дусі формалізму та відсутності у  заходах будь-якого національного змісту. Цього року місто навіть не прибрали у традиційні блакитно-жовті прапорці на стовпах. Очевидно, що міський голова і його команда вірно служать новому кримінально-олігархічному режиму, чітко реагуючи на команди зверху.

 

Свято, яке завжди було мрією усіх поколінь та десятків мільйонів українців для влади це банальний вихідний день. Місцева влада сприймає його як можливість зайвий раз дати інтерв’ю на камеру і поставити чергову галочку в графі проведених заходів.

 

ВО «Свобода», влаштовуючи святковий парад, прагнула наповнити День Незалежності українським духом та національним змістом і подарувати хмельничанам відчуття свята. Та кількість хмельничан та гостей міста, які взяли участь у Параді засвідчила – українці єдині, вони готові протистояти будь-яким зайдам і розбудовувати Українську Національну Державу. І сьогодні українці, усі разом, зі «Свободою» на чолі спроможні протистояти наступу антиукраїнських сил.

 

По завершенню Параду члени Хмельницької «Студентської Свободи» заспівали українських пісень, а учасники Параду стали до танцю.

Переглядів: 680 | Додав: olab | Теги: У Хмельницькому відбувся святковий | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту