Четвер, 2024-04-18, 2:59 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко доручив профільним відомствам підготувати в тижневий термін (до 14 грудня) документи, необхідні для денонсації угоди з Кіпром про уникнення подвійного оподаткування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби віце-прем'єра.

 - Кіпр давно перетворився на найбільшого інвестора в українську економіку: звідти інвестовано більше 8,5 млрд. доларів. А з України в Кіпр, за даними офіційної статистики, лише прямих інвестицій - 6,3 млрд. доларів. Всім зрозуміло, що ці інвестиції - кошти українських підприємств, які уникають оподаткування. Саме тому ми повинні перекрити канали втрат бюджету через офшори, - сказав Тігіпко на нараді за участю представників міністерств і відомств, скликаному з цього приводу.

 Він підкреслив, що Україна повинна денонсувати цю угоду, оскільки інтереси держави не повинні страждати через договір, підписаний ще в часи СРСР.

 - Уряд почав проводити серйозні реформи, необхідні дл ... Читати далі »
Переглядів: 585 | Додав: olab | Дата: 2010-12-06 | Коментарі (0)

19 листопада 2010 року в Ананьєві було скоєно напад на члена Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрія Ботнара, який, окрім підприємницької, займається також правозахисною, антиконтрабандною та антикорупційною діяльністю.

Увечері, біля 23 години Андрієві зателефонувала одна з учасниць групи, що займається реалізацією та доставкою контрабандних сигарет молдавського та російського виробництва на місцевому ринку, та запросила нібито на розмову. Щойно свободівець вийшов із житла, на нього напали двоє незнайомців та завдали удару битою. Андрій Ботнар, маючи непогане здоров'я, відбив напад та почав переслідувати нападників, один з яких був озброєний вогнепальною зброєю.

Свободівець звернувся до відділу внутрішніх справ із заявою про збройн ... Читати далі »

Переглядів: 746 | Додав: olab | Дата: 2010-11-19 | Коментарі (0)

Влада продовжує репресувати активістів акції проти грабіжницької політики режиму Януковича-Азарова-Тігіпка. Станом на ранок 19 листопада 2010 року вже 4 свободівця було допитано у справі про організацію масових безпорядків під час мітингу 16 листопада у Хмельницькому. http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/017758/

Окрім того, за неперевіреною інформацією вночі у СІЗО доправлено місцеву підприємицю. Її було затримано 18 листопада вранці нібито для допиту як свідка.  Вдома жінку вже більше доби чекає 4-річна донька.

Попри намагання «шити» кримінальні справи ... Читати далі »

Переглядів: 649 | Додав: olab | Дата: 2010-11-19 | Коментарі (0)

Голова Тернопільської обласної ради, свободівець Олексій Кайда направив звернення до Президента Віктора Януковича із вимогою ветувати Податковий кодекс. Наводимо текст повністю:

«За результатами розгляду на пленарному засіданні тридцять сьомої сесії Тернопільської обласної ради питання "Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Януковича В.Ф., Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо прийняття Податкового кодексу України” Президенту, Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України надіслані звернення депутатів Тернопільської обласної ради від 21 жовтня 2010 року, громадських організацій пі ... Читати далі »

Переглядів: 626 | Додав: olab | Дата: 2010-11-19 | Коментарі (0)

Мета цієї афери відібрати у «Свободи» перемогу на Галичині та максимально обмежити присутність свободівців у місцевих радах у Центрі, на Сході та Півдні України



«Партія регіонів брутально сфальсифікувала результати місцевих виборів 2010 року по всій України. Головне вістря фальсифікацій спрямоване проти Всеукраїнського об’єднання «Свобода» як принципової і дієвої націоналістичної сили, що відкрито протистоїть антиукраїнській владі. Мета цієї афери відібрати у «Свободи» перемогу на Галичині та максимально обмежити присутність свободівців у місцевих радах у Центрі, на Сході та Півдні України. Саме цим пояснюється факт колосальної розбіжності між даними екзит-полів щодо підтримки «Свободи» та офіційними результатами, «намальованими» у підконтрольних ТВК за привезеною Путіним технологією, а також затримка оприлюднення результатів виборів на Франківщині, Хмельниччині та в Тернополі», – заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок під ч ... Читати далі »
Переглядів: 603 | Додав: olab | Дата: 2010-11-10 | Коментарі (0)

4 листопада 2010 року близько 9-ї ранку автомобіль зі зведеним протоколом голосування на виборах депутатів Київської обласної ради виїхав з Білої Церкви до Київської обласної виборчої комісії. Станом на 17-00 автомобіль так і не доїхав до ОВК попри те, що відстань від Білої Церкви до Києва становить лише 80 км.

«Свобода» допускає два варіанти розвитку подій – або автомобіль разом з протоколом викрадений політичними зловмисниками за посібництва голови виборчої комісії. У такому разі необхідно оголосити у національний розшук голову Білоцерківської міської виборчої комісії.

Або, що найімовірніше, голова Білоцерківської міської виборчої комісії разом ... Читати далі »

Переглядів: 638 | Додав: olab | Дата: 2010-11-04 | Коментарі (0)

 В місті Вишгороді 1 листопада 2010 року міська ТВК призначила перерахунок голосів на міській сьомій дільниці. Це рішення було ухвалене після того як спостерігачі від "Свободи" оскаржили результати на цій дільниці, адже через грубі порушення під час підрахунку "Свобода" отримала на ній результат вдвічі менший, ніж в середньому по місту Вишгороду.

 

2 листопада голова сьомої ДВК був заарештований міліцією. Перерахунок голосів відбудеться в приміщенні міської ТВК Вишгорода 2 листопада о 15:00.

 

... Читати далі »

Переглядів: 594 | Додав: olab | Дата: 2010-11-01 | Коментарі (0)

У ніч з 7 на 8 жовтня 2010 року в місті Києві за адресою проспект Бажана, 1-І сталося пограбування недільної школи при парафії храму Святих апостолів Петра і Павла Української Православної церкви Київського Патріархату. Всеукраїнське об’єднання «Свобода» не виключає пов’язаність цієї події з тим, що настоятель храму отець Григорій (Большаков) балотується до Київської обласної ради від ВО «Свобода».  

Уночі невідомі вандали пограбували та розгромили приміщення недільної школи храму Святих апостолів Петра і Павла Української Православної церкви Київського Патріархату. Зловмисники проникли у приміщення через розбите вікно, зчинили безлад, пошкодили стіни трапезної та класів, де проходять заняття з дітьми. На додачу побили вікна та полиці з книжками. Здобиччю зловмисників стали лише кілька теплих речей, залишених представниками церковної громади.

«Коли у людини зникає страх перед Богом – вона перестає бути людиною», - зазначив настоятель парафії Святих ап ... Читати далі »
Переглядів: 712 | Додав: olab | Дата: 2010-10-09 | Коментарі (0)

 «Відставка Лужкова – це ознака того, що кремлівська верхівка вже не є єдиною. Між Медвєдєвим і Путіним почалося відкрите протистояння. І Лужков став хоч і доволі вагомою, але все ж розмінною картою в їх грі. Моноліт кремлівської влади дав тріщину. Про це заявив Голова Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андрій Іллєнко у програмі «Велика політика» на телеканалі «Інтер» 1 жовтня 2010 року.

 

У виступі очільника Київської «Свободи» зокрема йшлося: «Українська влада мала б використати це протистояння у російській політичній верхівці на свою користь та активно втрутитися в московські політичні розборки. Сьогодні у Києві мало б вирішуватися, хто стане нас ... Читати далі »

Переглядів: 644 | Додав: olab | Дата: 2010-10-04 | Коментарі (0)

27 вересня 2010 року на конференції Львівської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» одностайно було ухвалено рішення звернутися до МЗС України з вимогою оголосити Євгена Гузєєва персоною нон грата.

За повідомленням низки інформагентств, 26 вересня 2010 року генконсул РФ у місті Львові Євген Гузєєв висловився на підтримку маріонеткового вождя закарпатських сепаратистів Дмитра Сидора. Нагадаємо, що проти Сидора раніше було порушено карну справу за статтею 110 Кримінального кодексу України  (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України).

«Він – як Мойсей, працює для свого ... Читати далі »

Переглядів: 690 | Додав: olab | Дата: 2010-09-29 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 19 20 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту