П`ятниця, 2024-03-29, 2:19 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Вересень » 4 » Черкаська «Свобода» пікетувала облдержадміністрацію з вимогою припинити антинародну соціальну та національну політику
Черкаська «Свобода» пікетувала облдержадміністрацію з вимогою припинити антинародну соціальну та національну політику
10:50 PM
3 вересня 2010 року Черкаська обласна організація Всеукраїнського об?єднання «Свобода» спільно із Черкаським обласним осередком УНП провела пікетування Черкаської обласної державної адміністрації з вимогою припинити антинародну соціальну та національну політику.

Пікетування стало реакцією на поглиблення кризового стану економіки та посилення податкового тиску на підприємців, придушення аграрних виробників, загального погіршення соціального стану населення, що відбувається на тлі подальшого збагачення олігархів, владоможців та їхнів приспішників, а також поступового заповнення українських робочих місць іноземними працівниками одночасно із витісненням корінного населення.

Серед вимог до влади "свободівці" виголосили: підвищення соціальних стандартів, зниження ціни газу для населення, зменшення пенсійного віку для жінок, скасування здирницького податкового кодексу, скасування вбивчого для вітчизняних аграріїв ембарго на вивезення зерна, припинення порушення конституційних прав та свобод українських громадян, зокрема на свободу слова та свободу думки і припинення свавілля хасидів в Умані.

Під час пікетування було оголошено про збір підписів українців на підтримку цих вимог, а також відбулося символічне впрягання українців у ярмо нових підвищених цін, демонстрування суті нинішньої влади на прикладі повітряних кульок, яка перед виборами роздувалася порожніми обіцянками, а після виборів здулася, створюючи досить неприємний, специфічний звук. Як знак незадоволення ціновою політикою цього уряду, зокрема підвищенням ціни на газ для населення, націоналісти подарували донецькому «губернатору» Черкащини Сергієві Тулубу шмат іржавої труби, який, щоправда, він не прийняв, сховавшись у своєму кабінеті.

 

Під час промови голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Тетяна Чорномаз зазначила, що нинішня влада чинить дії прямо протилежні до обіцянок, які представники цієї влади давали напередодні виборів.

«Замість покращувати стан економіки та сприяти розвиткові підприємництва, замість підвищувати соціальні стандарти та зменшувати платню на комунальні послуги для населення, вони продовжили ганебну та вбивчу практику тиску на дрібний та середній бізнес введеним у дію податковим кодексом Тігіпка-Азарова.

Крім перебирання «під себе» усього бізнесу разом із «тушками», вони продовжили дерибан землі та майна українців, вони придушують аграріїв, увівши заборону на експортування зерна закордон та підвищенням ціни на газ для населення, що спричинило різке подорожчання комунальних послуг. Вони збільшили пенсійний вік для жінок, певно сподіваючись, що жінки доживатимуть якраз лише до пенсії».

Тетяна Чорномаз додала, що усе це відбувається на тлі величезного наступу на свободу слова та думки, як ефективного інструмента протистояння цій антинародній владі, а також безпрецедентного розгулу українофобії та водночас узурпації всіх гілок влади до рук одного олігархічного клану з допомогою «тушок» від інших олігархічних угруповань.

«Зокрема на Черкащині, наповнюючи органи влади донецькими кадрами, антинародний режим сподівається завдяки адмінресурсу здобути перемогу на місцевих виборах, аби продовжити свій наступ на українців. Тому сьогодні нашим завданням є не допустити повної окупації України», - сказала очільниця Черкаської обласної організації ВО «Свобода».

 
Переглядів: 599 | Додав: olab | Теги: Черкаська «Свобода» | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту