Неділя, 2024-05-05, 7:50 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
24 серпня 2009 року у Києві представники правоохоронних органів брутально перешкодили мирному зібранню громадян, які, користуючись своїм конституційним правом, висловлювали своє ставлення щодо неприпустимості розміщення у центрі Києва пам’ятника терористу Лєніну. 

Правоохоронці з допомогою спецпідрозділу «Беркут» заблокували мирну ходу Хрещатиком і не дозволили її учасникам пройти до бульвару Тараса Шевченка.

Заступник голови Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андрій Іллєнко з приводу інциденту заявив:

«Нас не здивувала поведінка представників правоохоронних органів, які розцінили як загрозливу мирну акцію громадян і викликали на місце подій спецпідрозділ «Беркут».  

Керівництво МВС і досі діє за канонами своїх попередників з НКВС, які головну загрозу безпеці держави вбачали у власних громадянах. Замість того, щоб виконувати чинне законодавство, очільники міністерства кидають міліціонерів на захист ідола Л ... Читати далі »
Переглядів: 769 | Додав: olab | Дата: 2009-08-24 | Коментарі (0)

Сьогодні, 23 серпня 2009 року, Одеська обласна організація ВО «Свобода» та ВУТ «Просвіта» провели автопробіг присвяченого Дню Прапора України. 

 Автопробіг розпочався о 10.00 та пройшов головними вулицями через усе місто. У заході взяли участь більше 30 автівок. Учасники автопробігу тримали в руках державні та партійні прапори. 

Одесити із зацікавленням спостерігали за автопробігом і радо вітали учасників акції.

Голова одеської обласної організації ВО «Свобода» Павло Кириленко, коментуючи місцевим журналістам мету проведення акції зазначив: «Головна мета - пробудити свідомість серед українців Одеси. В умовах інформаційної блокади та розгулу антиукраїнських сил, які і досі на 18 році незалежності нав’язують одеситам брехливі імперські міфи про «новоросію», автопробіг – чи не єдиний спосіб нагадати місцевим мешканцям про свята, які є знаковими для українців та про те що ця територія була освоєна ще 800 років тому за часів короля Данила».

< ... Читати далі »
Переглядів: 678 | Додав: olab | Дата: 2009-08-23 | Коментарі (0)

Олексій Кайда зустрівся з головами міських і селищних рад, на території яких розташовані паспортизовані сміттєзвалища. На зустрічі мова йшла про критичну ситуацію, яка склалась у Тернополі із вивезенням сміття. Голова обласної ради звернувся до керівництва рад з проханням допомогти Тернополю впоратись із проблемою і тимчасово приймати міське сміття на їхні сміттєзвалища.  

«У ситуації, яка виникла у Тернополі, вже чітко простежується політична боротьба. Зараз я вас прошу забути про політику і зрозуміти, що вкрай потрібна ваша допомога», - звернувся до присутніх Олексій Кайда. 

Голова обласної ради подякував тим радам, які вже погодились тимчасово приймати сміття з Тернополя.  

Найближчими днями відбудуться сесії інших селищних та міських рад, на територіях яких є сміттєзвалища. Олексій Кайда пообіцяв, що представники обласної ради обов’язково візьмуть у них участь, щоб пояснити депутатам ситуацію, яка склалась у Тернополі, і просити сприяння у ... Читати далі »
Переглядів: 759 | Додав: olab | Дата: 2009-08-12 | Коментарі (0)

Результати10 серпня 2009
Якби вибори до парламенту відбулися найближчої неділі до парламенту пройшли б 7 партій.

Про це свідчать результати опитування Центру економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова. 3% опитаних готові віддати свої голоси за Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Інші політичні сили, які проходять до парламенту, отримали б наступні результати: Партія регіонів – 23%, БЮТ – 12,8%, віртуальний "Фронт змін" – 9,7%, КПУ – 5,6%, Блок Литвина – 4,1%, "Наша Україна" – 3,3%.

Не мають шансу подолати 3%-й бар'єр у парламент Соціалістична партія (0,9%), "Народна Самооборона", Блок Черновецького та Прогресивна соціалістична партія (по 0,5%).

За іншу партію або блок проголосувало б 1,8% опитаних. Опитування проводилося з 20 по 28 липня, під час його соціологи опитали 2006 громадян віком від 18 років у всіх регіонах.

Статистична похибка не перевищує 2,3%.

Порівнюючи тенденцію суспільної підтримки пол ... Читати далі »
Переглядів: 810 | Додав: olab | Дата: 2009-08-11 | Коментарі (0)

6 серпня 2009 року у тернопільському Палаці культури "Березіль" відбулася зустріч громади Тернопілля з головою Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Олегом Тягнибоком під назвою "18 рік Незалежності: Україна перед вибором". В зустрічі також взяли участь голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда, голова фракції ВО "Свобода" в Тернопільській обласній раді Олег Сиротюк та голова депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку у Тернопільській облраді Сергій Надал.

Переповнена зала Палацу культури зустріла голову Всеукраїнського об’єднання „Свобода” стоячи. Звертаючись до присутніх, Олег Тягнибок зазначив:

„Ми стоїмо на порозі великих змін. Цьогоріч долю держави вирішуватиме молодь, яка не знає, що таке імперія, тоталітаризм та курс партії. Ровесники незалежності, народжені в українській державі змінять ту посткомуністичну владу, яка роками вгризалася в нашу землю і не бажала поступатися місцем патріотам та націоналістам. 

Вони ... Читати далі »
Переглядів: 748 | Додав: olab | Дата: 2009-08-06 | Коментарі (0)

Андрій Мохник: «Вилучення намету «Свободи» працівниками «Київблагоустрою» є брутальним порушенням Конституції України»

Учора біля станції метро «Печерська» працівники Комунального підприємства «Київблагоустрій», підпорядкованого Київському міському голові Л. Черновецькому, незаконно вилучили агітаційний намет Київської міської організації ВО «Свобода». Комунальники посилались на Правила благоустрою міста Києва, якими заборонено самовільне встановлення МАФів (малих архітектурних форм). 

Ситуацію прокоментував голова Київської міської організації ВО «Свобода» Андрій Мохник: «Київська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» є регіональною структурою політичної партії, не здійснює жодної комерційної діяльності і тому не підпадає під дію правил, встановлених для комерційних кіосків. Наша організація в порядку, встановленому статтею 39 Конституції України, ще 5 червня 2009 року повідомила голову КМДА Черновецького про проведення політичних з ... Читати далі »
Переглядів: 909 | Додав: olab | Дата: 2009-08-05 | Коментарі (0)

запоріжжя24 червня Запорізька міська рада ухвалила цинічне за своєю суттю і провокативне рішення „Про проведення у місті Запоріжжі дорадчого опитування громадян (консультативного референдуму) по виявленню волі громадян міста Запоріжжя стосовно надання російській мові статусу державної мови поряд з українською". Це рішення проштовхнув місцевий комуніст-українофоб.

У зв'язку з цим Запорізька обласна організація ВО „Свобода" звернулась до прокуратури м. Запоріжжя із заявою, в якій зазначено, зокрема, що рішення Запорізької міської ради виходить за межі її повноважень, суперечить статтям 2, 8 і 10 Конституції України, частині 2,3 статті 7 Закону України "Про місцеве самоврядування", має ознаки сепаратизму.

В офіційній відповіді, надісланій „свободівцям" прокуратурою м. Запоріжжя, йдеться про те, що депутати міської ради не порушили процедури призначення місцевого дорадчо ... Читати далі »
Переглядів: 818 | Додав: olab | Дата: 2009-08-03 | Коментарі (0)

Про це заявив заступник голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода», голова Київської міської організації ВО «Свобода» Андрій Мохник під час круглого столу «Політтехнології 2010 – новий крок в політичному суперництві чи рутина штабів?», який 3 серпня 2009 року організувала газета «Хрещатик».

Андрій Мохник: «На президентських виборах 2010 року також буде застосовуватись випробувана технологія так званої «непрохідності» або, іншими словами, «навішування ярлика технічного кандидата». Дарма, що ця маніпулятивна технологія залякування виборців є придатною для однотурових парламентських виборів і практично не підходить для президентської кампанії. Вже зараз того чи іншого потенційного кандидата в Президенти намагаються оголосити «технічним». Хоча, якщо користуватись логікою заїжджих політтехнологів, то на сьогодні відомий лише один технічний кандидат у Президенти – Віктор Янукович. По-перше, ніхто не заперечує, що він пройде у другий тур. По-друге, майже всі експе ... Читати далі »
Переглядів: 833 | Додав: olab | Дата: 2009-08-03 | Коментарі (0)

Богдан Бенюк 
01.08.2009
Роман Скрипін 
Роман Скрипін: Cьогодні у нас дійова особа – Богдан Бенюк. Чи варто Вас по-іншому представляти? 

Богдан Бенюк: Не треба, думаю, народ повинен знати своїх героїв. Тільки називається прізвище, всі знають, хто це такий. 

– Тобто Вас знають просто Богдан Бенюк, і всі знають... Як Вам живеться з тим, що Вас всі знають? Напевне, Ви ходите в темних окулярах, в капелюсі або пересуваєтесь в плащі навіть у літню спеку? 

– Ні, я в плащі не можу ходити, тому що маленького росту – 1,48 метра. Якби я одягнув плащ, то я був би схожий на гномика, тому я ходжу в шортах влітку. А те, що мене впізнають, це і позитив, і водночас негатив, бо по різному люди реагують. Я розумію, що є публічною людиною, до мене ставиться хтось з великою любов’ю, кому я симпатичний, а хтось, кому я не подобаюсь як актор, без сумніву, ставляться інакше.

... Читати далі »
Переглядів: 812 | Додав: olab | Дата: 2009-08-01 | Коментарі (0)

Рішення Фонду держмайна про продаж Одеського припортового заводу (ОПЗ) викликало обурення громадськості всієї України. Це рішення є винятково політичним і спрямоване на подальший грабунок українського народу. Всі добре пам’ятають сумнозвісну приватизацію заводу «Криворіжсталь». Де поділися мільярди від тієї «прихватизації»? Вони потрапили до кишень чиновників та олігархів, держава не отримала від цього жодної копійки.

Одеський припортовий завод завжди був прибутковим підприємством, забезпечуючи тисячі мешканців Одещини роботою, а державний бюджет – вагомим внеском у вигляді податків. Зараз, внаслідок кризи, для заводу настали не кращі часи. Але, замість того, щоб допомогти підприємству, його вирішили продати. Чому владні структури України роблять це зараз? Тому що їм потрібні чималі гроші для ведення передвиборчої кампанії, а розрахуватися вони вирішили одним з кращих підприємств України. Безумовно, ця приватизація є незаконною, бо підриває основи економічно ... Читати далі »
Переглядів: 775 | Додав: olab | Дата: 2009-07-30 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 19 20 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту