П`ятниця, 2024-03-29, 11:35 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Серпень » 24 » Міліція у День Незалежності охороняє Лєніна, а не громадян
Міліція у День Незалежності охороняє Лєніна, а не громадян
4:09 PM
24 серпня 2009 року у Києві представники правоохоронних органів брутально перешкодили мирному зібранню громадян, які, користуючись своїм конституційним правом, висловлювали своє ставлення щодо неприпустимості розміщення у центрі Києва пам’ятника терористу Лєніну. 

Правоохоронці з допомогою спецпідрозділу «Беркут» заблокували мирну ходу Хрещатиком і не дозволили її учасникам пройти до бульвару Тараса Шевченка.

Заступник голови Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андрій Іллєнко з приводу інциденту заявив:

«Нас не здивувала поведінка представників правоохоронних органів, які розцінили як загрозливу мирну акцію громадян і викликали на місце подій спецпідрозділ «Беркут».  

Керівництво МВС і досі діє за канонами своїх попередників з НКВС, які головну загрозу безпеці держави вбачали у власних громадянах. Замість того, щоб виконувати чинне законодавство, очільники міністерства кидають міліціонерів на захист ідола Леніна у центрі Києва. Хоча нічого дивного у цьому немає. Міністр внутрішніх справ щиро підтримує культ батька Махна, який на початку ХХ століття допомагав більшовикам валити українську державу. Фальшивими виявились і заяви прем’єр-міністра на Всесвітньому форумі українців, яка пообіцяла виключити пам’ятник Лєніна з реєстру державних пам’яток, а дії українських патріотів, які 30 червня пошкодили пам’ятник Лєніну, назвала геройськими. 

Це їхня внутрішня суть. Тому без докорінного очищення влади ситуацію в Україні змінити не вдасться. Однак ми й надалі захищатимемо честь нашої нації і, користуючись конституційним і природнім правом, очистимо Україну від окупаційної московської скверни».

Учасники акції зібрали підписи з вимогою припинити кримінальне переслідування українських патріотів, які 30 червня 2009 року намагалися знести пам’ятник Леніну у Києві.

Переглядів: 762 | Додав: olab | Теги: Ленін, міліція | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту