П`ятниця, 2024-03-29, 5:07 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 16 » У рамках акції «Вставай, Україно!» у Миколаєві розпочався кількатисячний марш опозиціонерів
У рамках акції «Вставай, Україно!» у Миколаєві розпочався кількатисячний марш опозиціонерів
2:30 AM

13 червня 2013 року в Миколаєві в рамках загальнонаціональної протестної акції «Вставай, Україно!» розпочався кількатисячний марш опозиціонерів. Учасники ходу рушили головною вулицею міста від обласного будинку культури до Каштанового скверу, де відбудеться опозиційний мітинг.

Колону миколаївців очолюють лідери опозиційних політичних сил – Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок та керівник парламентської фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк. Також у марші беруть участь народні депутати України від Всеукраїнського обєднання «Свобода» Андрій Мохник, Юрій Сиротюк, Ігор Мірошниченко, Олег Гелевей, Ігор Швайка.

Попереду колони активісти розгорнули великий національний стяг. Дорогою люди скандують: «Банду – геть!», «Геть режим Януковича!», «Слава Україні! – Героям слава!», «Революція!», «Одна мова, одна нація, одна Батьківщина – це Україна!».

Перед акцією лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок наголосив, що рівень невдоволення діями Партії регіонів зростає і протест проти політики «регіоналів» вже єднає всю Україну. Режим Януковича викликає відразу і ненависть чи не в кожного громадянина нашої держави. Адже бандитсько-олігархічних клан поставив український народ на межу виживання. Ці акції, які ми проводимо в рамках загальнонаціональної кампанії «Вставай, Україно!», допомагають людям мобілізуватися та побачити, що вони не є наодинці зі своїм протестом. Ми показуємо, що нас, готових боротися за соціяльну і національну справедливість у своєму місті, у своїй державі, є тисячі, мільйони

Спілкуючись перед початком маршу з представниками ЗМІ, очільник націоналістичної сили наголосив: «Акція «Вставай, Україно!» дає можливість спілкуватися з тисячами миколаївців і йти пліч-о-пліч з людьми. Те, що люди виходять на вулиці, зокрема й тут, У Миколаєві, засвідчує про те, що опозиція має підтримку в усіх областях. Отже, опозиційні сили – на правильному шляху і діють правильно та ефективно».

Варто зазначити, що вночі напередодні акції працівники комунальних служб організовано зривали опозиційні листівки з оголошенням про акцію. З самого ж ранку невідомі провокатори розклеювали містом листівки провокативного змісту.

Переглядів: 9000 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту