П`ятниця, 2024-04-19, 11:36 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 7 » У Броварах на Київщині активісти вимагають припинити політичний терор
У Броварах на Київщині активісти вимагають припинити політичний терор
11:11 AM

7 червня 2013 року в Броварах Київської области біля районного відділку міліції відбувається акція «Геть політичний терор!». Містяни обуренні масовими репресіями з боку правоохоронців, які діють в інтересах влади, та готові вжити найрадикальних дій, аби нарешті припинити свавілля Партії регіонів. Акцію протесту ініціювала Київська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Аби підтримати громаду, до Броварів приїхали народні депутати України свободівці Андрій Мохник та Ігор Швайка, а також голова Київської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Марченко.

Зокрема, виступаючи перед учасниками акції, Ігор Швайка наголосив, що керівник Броварського районного відділку міліції служить окупаційному режиму, замість того, аби захищати інтереси громадян.

У свою чергу очільник націоналістів у області Олександр Марченко зазначив, що влада продовжує політику нищення України. Про це свідчать події у Броварах: режим руками правоохоронців та суду вчиняє розправу над свободівцями, які 25 травня провели мирну акцію, вимагаючи від «регіоналів» припинити розкрадання комунальної власности.

«Влада міст та районів Київщини, яку перебуває в руках Партії регіонів та є підконтрольною безпосередньо голові ОДА «регіоналу» Анатолієві Присяжнюку, сьогодні розбазарює останнє майно. Вони поклали око на комунальну власність, яку вони розкрадають день у день. Цій владі вже немає чим керувати. Так, у Березані намагалися продати в приватну власність єдину в місті комунальну аптеку, у Білій Церкві за непрозорою схемою віддали в концесію водоканал та тепломережу, закрили дитяче протитуберкульозне відділення, намагалися закрити дитячий будинок «Волошка» для дітей дошкільного віку тощо. Тобто всю комунальну інфраструктуру передають у приватні руки, що просто-напросто призводить до її знищення», – підкреслив свободівець.

Водночас націоналіст зауважив, що люди не вірять владі та хочуть захистити те, що їм належить.

«Можновладці та правоохоронці нехтують правами громадян і запровадили репресії – заборони, штрафи, залежні суди, арешти, стеження, аби догодити своїм господарям – олігархам-кримінальникам. Київська обласна організація ВО «Свобода» підтримує жителів краю і буде продовжувати боротьбу проти політичного терору та докладає всіх зусиль, аби захистити права та майно українців», – наголосив Олександр Марченко.

Андрій Мохник, виступаючи біля міліційного райвідділку, зазначив: «Ми маємо брати приклад з українських повстанців, які на початку 20-х років ХХ століття на цих теренах чинили спротив окупантам-червоним комісарам. Зараз їхні нащадки продовжують знущатися з українців. Але покоління ровесників Незалежности чинить активний спротив, воно повстає. Майбутнє української держави в одному – ми зметемо цей антиукраїнський режим. Влада розуміє це і тому казиться. Саме тому вона чинить свавілля від Верховної Ради до районного центру, села чи окремих структурних підрозділів держави, які здійснюють тиск та репресії. Вони намагаються зупинити українську силу, яка стверджує: українці – господарі на своїй землі.

Зараз вони мляво скиглять: Партія регіонів не хоче протистояння в парламенті. Насправді вони не можуть нам протистояти. Адже у Верховній Раді з’явилася сила, яка готова йти до кінця. Коли дійде до доленосного питання – вони отримають відсіч. Це не будуть димові шашки чи штовханина. Це буде реальний бій у парламенті та на вулиці.  Міліція служить тим, хто її зневажає і вони її відправлять під гнів народних мас. Завтра міліція перша отримає за тих олігархів, яких вони охороняють. Тому вони мають подумати: варто виконувати злочинні накази, бути холуями злочинного кримінально-олігархічного режиму, чи слід бути людьми».

Зараз народні депутати від ВО «Свобода» зайшли до приміщення Броварського міськрайонного суду, де о 14:00 розпочато засідання у справі голови Броварської районної організації ВО «Свобода» Олега Шевчука, якому намагаються посадити під домашній арешт.

Довідка: 25 травня 2013 року в Броварах міліціянти та особи кримінальної зовнішности скоїли напад на учасників мирної толоки проти розбазарювання комунальної землі в міському парку «Перемога». Броварська районна організація ВО «Свобода», що виступила співорганізатором заходу, повідомила про масове побиття людей. Було затримано двох активістів «Свободи» та одного нападника-бандита.

Докладніше: http://www.kyiv.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/039431/

Після того, як 30 травня було присуджено адміністративний штраф захисникам броварського міського парку – свободівцям Руслану Ткаченку та Миколі Смірнову, міліціянти звинувачують уже ширше коло учасників акції, інкримінуючи вже «хуліганство, вчинене групою осіб». 5 червня націоналістів було засуджено на 1 місяць домашнього арешту.

Переглядів: 547 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту