Середа, 2024-04-24, 4:55 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 31 » Олег Тягнибок: «Політика Партії регіонів на Донбасі – це і є фашизм, спрямований на знищення населення краю»
Олег Тягнибок: «Політика Партії регіонів на Донбасі – це і є фашизм, спрямований на знищення населення краю»
1:15 PM

«Партія регіонів, маючи усю повноту влади на Донбасі, спричинила до того, що за рівнем зубожіння Донецький край перебуває на першому місці між областями країни. Партія регіонів краде у мешканців Донбасу по п’ять років життя, краде життя дітей, здоров‘я й перспективу. Це і є фашизм – коли політику влади спрямовано на знищення народу». Про це  31 травня 2013 року заявив лідер Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час акції «Вставай, Україно!» у Донецьку.

Очільник націоналістичного об‘єднання зазначив: «Україна перебуває на межі дефолту, однак шахраї із Партії регіонів намагаються заширмувати свій провал шельмуванням опозиції. Ці пройдисвіти чи не найбільшої шкоди завдають українському Донбасу, вбивають і грабують цей край. А тих, хто виступає проти їхньої сваволі, – клеймлять «фашистами». У їхньому розумінні «фашист» – це той, хто розмовляє українською мовою, виступає проти грабунку, змушує їх голосувати персонально в парламенті. Зате у них – «ангелів з крилами» – ростуть маєтки і статки, вони вивозять в офшори суми, що перевищують обсяги державного бюджету!».

Олег Тягнибок наголосив, що Партія регіонів дурить мешканців Донбасу, розводячись про те, що рівень життя у їхньому краї вищий за рівень західної України. Насправді найвищий в Україні рівень дитячої смертности, зменшення тривалости життя, катастрофічна екологія, проблеми із водопостачанням – це далеко не вичерпний перелік проблем, до яких спричинила Партія регіонів, маючи у своїх руках усю повноту влади на Донбасі:

«Президент, Прем‘єр-міністр, Голова Верховної Ради, міністри, керманич Донецької ОДА, депутати облради, донецький міський голова, депутати міськради – це все представники Партії регіонів. Їм нема на кого списувати відсутність водопостачання. У західній Україні облдержадміністрації теж очолюють «регіонали». Але свободівці мають там представництво у місцевих радах і виявляються здатні на розв‘язання проблем із водопостачанням – на відміну від Партії регіонів. Мушу вас запевнити, що проблеми там розв‘язувати не так просто. Бо, наприклад, на житлово-комунальне господарство Львівська, Тернопільська, Івано-Франківська області разом узяті отримали 17 млн. грн., а Донецька і Луганська – 700 млн. Зверніть увагу – вони тягнуть гроші із державного бюджету, однак мешканці Донеччини чи Луганщини не відчувають того, що вони краще забезпечені».

Також лідер націоналістів наголосив, що рішення про дозвіл на видобуток сланцевого газу, яке протягнули «регіонали» та їхнє лобі, аж ніяк не покращить екологічну ситуацію в краї. Більше того, видобуток здійснюватимуть методом гідророзриву, що спричинить іще тяжчі проблеми із водопостачанням. «Який буде розподіл продукції? Чи отримуватиме місцева громада відсоток від прибутку? Однак сьогодні нам всім зрозуміло, цей прибуток отримуватиме лише «сім’я», оця банда, яка нині керує Україною.

Дайте громадам екологічні гарантії – адже ніхто не хоче пити з крану отруєну воду. Ми не хочемо, щоби наші діти в п’ять років були без волосся і без зубів! Тому протест проти видобутку газу без обговорення та надання гарантій громадам – це елементарний самозахист».

Лідер націоналістів зазначив, що всі соціальні показники Донеччини свідчать про планомірне винищення мешканців краю та про створення навколо нього такого собі «ґетто». Така політика Партії регіонів у її «базовому» регіоні – це і є відвертий фашизм. «Партія регіонів нині у владі – від верху до низу. Але дитяча смертність, зокрема серед новонароджених (що для мене як колишнього лікаря особливо боляче), – найвища у Донецькій області. Ба більше, лише за останній рік керування «регіоналів» у краї смертність серед новонароджених збільшилася на 12%, а загалом по Україні – на 30%. То це такі вони для країни, зокрема для українського Донбасу, створюють умови для життя?

Саме в Донецькій області зафіксовано найвищий рівень депопуляції – скорочення чисельности населення. Але найжахливіша статистика: середня тривалість життя краян – 67 років, а на заході України, про який «регіонали» постійно брешуть, – 72 роки. Тож вони крадуть у вас не тільки гроші, не тільки розбазарюють бюджет – вони у кожного з вас крадуть по 5 років життя.

І це та бандитська влада, яка просторікує, що вони – «борці з фашизмом». Та вони і є насправді фашистами, бо йдуть проти свого народу і знищують людей! Влада перетворює українців на кріпаків, продає стратегічні підприємства, планує продавати землю – краде й віддає все, що погано лежить. Я не знаю, скільки їм усього треба, щоби нажертися й дати можливість народові по-людськи жити. Однак при цій банді такого не буде. Тому кампанія «Вставай, Україно!» – це мобілізаційна акція. Ми об’їжджаємо всі області для того, щоби сказати людям правду та піднімати народ на боротьбу за свої права, за справедливість, за правду і за гордість, що ми – українці і це наша земля!».


Переглядів: 562 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту