Четвер, 2024-03-28, 2:57 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 7 » Олег Тягнибок: Парламент буде розблоковано тоді, коли більшість буде готова працювати, дотримуючись закону
Олег Тягнибок: Парламент буде розблоковано тоді, коли більшість буде готова працювати, дотримуючись закону
11:12 AM

Парламентська опозиція готова розблокувати трибуну в разі, якщо її вимоги буде виконано та відновлено законність у діяльності найвищого законодавчого органу країни. Разом з тим опозиція готова брати участь у роботі позачергового засідання Ради. Про це 7 червня 2013 року заявив керівник фракції Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» у Верховній Раді Олег Тягнибок під час спільного брифінгу лідерів опозиційних сил.

Опозиціонери наголосили, що їхня позиція залишається незмінною: призначення виборів у п’яти проблемних округах, проведення виборів у Києві 27 жовтня; денонсація угод між СССР та Республікою Кіпр. Також опозиційні фракції вимагають переголосувати постанови, які напередодні було ухвалено з численними порушеннями. Лідер «Свободи» заявив, що мотивом для розблокування парламентської трибуни може також стати голосування за закон про прокуратуру, який є важливим для України в контексті євроінтеграції.

«Режим Януковича планомірно запроваджує диктатуру, руйнує підвалини демократії та парламентаризму в Україні. Більше того, протягом останніх півроку Партія регіонів і комуністи свідомо завищують планку своїх вимог, а потім демонструють, що нібито йдуть на якісь поступки. Опозиція не збирається спостерігати за цим свавіллям і рішуче діятиме», – зазначив Олег Тягнибок, говорячи про мотиви блокування парламентської трибуни. Він також наголосив, що депутати від опозиції готові взяти участь у позачерговому пленарному засіданні, про яке говорить Партія регіонів: «Вони думають, що депутати від опозиції не приїдуть чи будуть ховатися по норах... Нічого подібного – ми знайдемо цю банду будь-де!».

Лідер «Свободи» закликав українців разом із парламентською опозицією ставати на боротьбу проти свавілля режиму Януковича та брати участь в акціях «Вставай, Україно!». Так, 9 червня наступна акція відбудеться у Хмельницькому, а 12 червня – у Миколаєві.

«Брати і сестри українці! Дивіться, що та банда творить в українському парламенті, дивіться, що вони витворяють у кожного з вас у хаті, в кожного на роботі, у що вони перетворюють українську державу – грабують, продають, оббріхують. Тільки з вашою допомогою ми можемо змінити ситуацію в Україні. Готуйтеся до реальної, конкретної боротьби проти «бандюків», які знищують українську державу і хочуть забрати наше майбутнє. Тільки разом ми зможемо все це перебороти.  Люди мають відчувати, що свої права потрібно захищати, в тому числі і на вулиці. Звернення до громади захищати свої національні, соціальні права – це важливий крок української опозиції, і для нас важливо, щоби була відповідальність з нашого боку й сприйняття та розуміння з боку українського суспільства. Я більш ніж упевнений, що час «Ікс», якого так боїться ця бандитська влада, поступово настає, і його наближують саме дії чинного режиму», – наголосив Олег Тягнибок.

Переглядів: 531 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту