Четвер, 2024-04-25, 6:49 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 2 » Андрій Іллєнко: «Київ заслуговує того, щоби в ньому було народовладдя»
Андрій Іллєнко: «Київ заслуговує того, щоби в ньому було народовладдя»
4:37 PM

2 червня 2013 року близько тисячі мешканців столиці пікетували адмінбудівлю Київської міської ради та держадміністрації з вимогою розпустити Київраду. Акція відбулася в день, коли спливають повноваження депутатів міської ради чинного скликання. Значна частина учасників –активісти та прихильники Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Серед співорганізаторів заходу –зокрема, народний депутат-свободівець Андрій Іллєнко.

На початку акції учасники наклеїли біля вивіски на вході до Київради плакат із написом «Закрито до виборів». Окрім того, на імпровізованому таблі, яке активісти встановили раніше, було зображено цифру «0», що символізує припинення повноважень нинішніх депутатів.

Під час мітингу активісти скандували: «Київ належить нам!», «Янукович, пішов геть!», «Свобода», прийде – порядок наведе!», «Слава Україні! – Героям слава!», «Владу – киянам!», «Банду – геть!».

Кияни принесли на акцію виготовлені самостійно плакати, на яких було написано: «Киву – вибори!», «Сидять не ті!», «Звільнимо Київ разом!».

Перед киянами виступили громадські активісти та політичні діячі столиці. На акції, зокрема, мав слово народний депутат України, голова Київської міської організації ВО «Свобода» Андрій Іллєнко.

«Сьогодні завдання кожного з нас – зробити так, щоби на наступну таку акцію прийшло як мінімум 50000 людей. А для Києва це цілком реальна цифра, адже в Києві реально проживає п'ять мільйонів. Якщо навіть один відсоток із них прийде на акцію – це вже буде 50000. І цього буде абсолютно достатньо, щоби не тільки провести вибори в Київську міську раду, але й дострокові вибори президента, якщо це буде потрібно. А це дійсно потрібно. Тому що Київ не живе у вакуумі і саме звідси іде все нищення самоврядування. І саме звідси йде зневага до киян і всіх українців. Коли буде така кількість людей, то ми просто зайдемо в цю Київраду і більше ніколи звідти не підемо, бо це наша Київрада, це наш орган самоврядування. Тому слід само організовуватися – ми будемо збирати все більше і більше активних киян. І обов'язково цей рух закінчиться перемогою. Я впевнений у цьому, я впевнений у нас, я впевнений що Київ – це Велике місто, яке нас всіх народило, нас всіх прихистило, – заслуговує на те, щоби тут було народовладдя», – наголосив у своєму виступі народний депутат-свободівець.


Переглядів: 602 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту