П`ятниця, 2024-03-29, 1:28 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ТОЛЕРАНТНІСТЬ, -ності, ж., книжн. Властивість за знач. толерантний. // фарм. Здатність переносити великі дози отрут або ліків без шкоди для організму. ** Імунологічна толерантність – специфічний стан організму, за якого втрачається здатність виробляти антитіла у відповідь на введення певного антигену. 3. мат. В теорії множин – відношення на множині, що задовольняє властивостям рефлексивності і симетричності; транзитивність не обов'язкова.

Толерантність проявляється тоді, коли Тягнибок запрошує мешканців та гостей Сімферополя безкоштовно подивитися філь про Степана Бандеру.

Але коли Марков у Львові хоче прославити Сталіна. Ну, вибачте, тут може проявитися лише наявність імунітету.

Переглядів: 826 | Додав: olab | Дата: 2009-07-28 | Коментарі (0)

Я сам - не стовідсотковий українець, хоч я - член ВО "Свобода". У мене є друзі - бізнесмени, директори підприємств, загальноосвітніх шкіл тощо, котрі є або чистими росіянами, або чистими поляками та й, навіть, єврей - мій колишній одногрупник (вважає себе українцем, хоч є за суттю семітичної комплексії) - усі є прихильниками Олега Тягнибока та його політичної сили. Якщо представник нацменшини уже налічує кілька поколінь у своїй родині, котрі прожили в Україні, однаково, він - не українець!!! Хіба що, його діти можуть бути українцями, якщо він одружиться з особою української нації. Як правило, тоді - син отримує національність по батьковій лінії, дочка - по маминій.

РАСИЗМ, -у, ч. Сукупність концепцій, що ґрунтуються на уявленнях про психічну та біологічну нерівноцінність людських рас. Це визначення великого тлумачного словника http://slovnyk.net/?swrd=%F0%E0%F1%E8%E7%EC. 

Люди не є рівними, але вони - рівноцінні. Не можна ц ... Читати далі »

Переглядів: 735 | Додав: olab | Дата: 2009-07-08 | Коментарі (0)

В середу я мав намір піти в баптистську церкву з Даниїлом (моїм другом з Африки). Проте, після засідання кафедри я отримав доручення від шефа з’їздити в бібліотеку Вернадського та зробити копію статті про транснаціональні корпорації з російського наукового журналу «Мировая экономика и международные отношения». Цей журнал необхідно було очікувати з архіву, оскільки це видання за 2003 рік. 
Пригадавши той рік у своїй пам’яті, відразу зрозумів, що то – якийсь знак історичного призначення, адже я пригадав що було тоді. Коли я ще раз уточнив номер журналу, а то був №2 (тобто, за лютий), я пригадав початок лютого 2003 року і ті події, що відбувалися у моєму житті. Також, сторінка 43 (початок статті) щось повинна означати, я це відчув інтуїтивно. Аж ввечері, коли ми з дружиною лягли спати, я перед сном після молитви пригадав: «такими цифрами я колись сам закодував назву свого чорного зошита, в якому писалися пережиття (блоґи)». Напередодні, я привіз зі Львова до К ... Читати далі »
Переглядів: 791 | Додав: olab | Дата: 2009-06-23 | Коментарі (0)

« 1 2
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту