Середа, 2024-04-24, 7:28 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Вересень » 15 » «Влада на усіх рівнях знахабніла і перейшла межу»
«Влада на усіх рівнях знахабніла і перейшла межу»
11:01 AM
13 вересня 2009 року у Богородчанах на Івано-Франківщині пройшла зустріч громади із головою Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олегом Тягнибоком та головою Івано-Франківської обласної організації, заступником голови об’єднання Олександром Сичем.

Приїзд лідера українських націоналістів на Богородчанщину був викликаний декількома причинами. Головна із них полягає сумнівній ініціативі обласної влади щодо створення національного парку «Синьогора» на території карпатського села Гута (місцезнаходження президентської дачі). Проти цього виступає як сільська громада, так і депутати-«свободівці» у районній раді, підозрюючи, що ця ініціатива банально спрямована на захоплення та подальше привласнення чиновниками громадських земель. Зважаючи на це, темою зустрічі стала актуальна не лише на Богородчанщині проблема: «Свавілля влади – загроза державності». 

Розпочинаючи зустріч, Олександр Сич відзначив, що поряд із постійною зовнішньою загрозою, яка існує з боку імперської Москви та низки інших держав, не менш серйозною є й внутрішня загроза, яка спричинена свавіллям сьогоднішньої влади.

Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок під час виступу провів аналіз сучасної політичної ситуації в країні, яка, за його словами, є вкрай складною. Окремо Олег Тягнибок заторкнув теми економіки та розповів про основні принципи «економічного націоналізму», яких дотримується у своїй діяльності «Свобода». 

Не оминув голова партії і питань міжнародної політики та безпеки, які також гостро стоять перед сьогоднішньою владою, і на які вона не спроможна дати адекватної відповіді. 

Оцінюючи сьогоднішню ситуацію, Олег Тягнибок наголосив, що найпершою причиною кризового стану в Україні є свавілля влади на всіх рівнях. Голова українських націоналістів навів приклади з різних куточків України, де свавілля чиновників набирає загрозливих розмірів, відзначивши, що часто лише активне втручання «свободівців» припиняє розгул безчинства (як у справах Лозінського, Маркова та інших). 

«Сьогоднішня влада виродилася в антиукраїнську орду, яка поводиться з народом як розперезаний окупант. Все, що відбувається зараз у державі, можна оцінити лише так: можновладці на усіх рівнях знахабніли і перейшли межу. Совісті вони ніколи не мали, а від вседозволеності цілком втратили ще й страх», – підсумував Олег Тягнибок.

Завершуючи зустріч, Олег Тягнибок наголосив: «Українцям час зібрати національну волю в кулак. Не йти на жодні компроміси з мародерами, перестати обирати «менше зло». І неухильно робити конкретні кроки, щоби побороти свого нинішнього головного ворога – кримінально-олігархічні клани, які захопили всю повноту влади у державі».

Переглядів: 808 | Додав: olab | Теги: Тягнибок, клани, влада | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту