Субота, 2024-04-20, 2:56 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 13 » В Одеській міськраді сформована українофобська коаліція комуністів, «регіоналів», бютівців та «яценюків»
В Одеській міськраді сформована українофобська коаліція комуністів, «регіоналів», бютівців та «яценюків»
4:23 PM
Перший місяць діяльності Одеської міської ради VI скликання засвідчив: де-факто вже сформувалась і діє широка антинаціональна коаліція – "регіоналі"в, комуністів, бютівців, "яценюківців". А пригадується, що одразу після оголошення результатів виборів місцеві організації БЮТ "Батьківщина" та "Фронт Змін" заявляли, що вони будуть складати опозицію провладній більшості.

Щойно ввійшовши до міськради, зайнявши м'які крісла і розподіливши комітети, депутати Одеської міськради дружньо взялись до справи. Почали з мови. На одному з перших засідань створили робочу групу з розробки програми "Збереження і розвитку російської мови в Одесі". За проект рішення в цілому, з урахуванням деяких технічних поправок проголосували 104 депутати із 111 присутніх, проти – 0. Протестів з боку так званих опозиціонерів не було. І це в той час, коли місто тотально русифіковане. Українець не має доступу до українських ЗМІ. Єдина україномовна газета в регіоні – "Чорноморські новини" – позбавлена фінансування облдержадміністрацією.

7 грудня депутати пішли ще далі. Проголосували за повернення до складу гербу та прапору міста радянської зірки. За відповідний проект проголосувало 109 з 111 зареєстрованих у сесійній залі, наголосимо, в тому числі, депутати БЮТ-"Батьківщини" та "Фронту змін". Інші 2 не голосували. Більш того міський голова, екс-керівник антимонопольного комітету України Олексій Костусєв дав доручення про внесення до сесійної зали Одеської міської ради Ордену Леніна(!!!), яким Одеса була нагороджена згідно з указом Президії Верховної Ради СРСР 8 травня 1965. Заперечень зі сторони "так званих" опозиціонерів не було. Розпорядження міського голови сприйняли бурхливими оваціями. Але цього виявилось замало, і депутати призначили головним редактором офіційного друкованого видання міськради газети "Одеський вісник" одіозного журналіста каналу АТВ, члена антиукраїнської партії "Родіна", українофоба Григорія Кваснюка (уривки з його авторської програми "Правда" дивіться тут - http://www.youtube.com/watch?v=IJRdAK5Ovw0&feature=related , http://www.youtube.com/watch?v=UY-gMQMv8Gk&feature=related ). Проти виступила лише 1 особа.

"Саме з ухвалення таких українофобських рішень почала свою діяльність міська рада нового скликання за участю "опозиційних" фракцій БЮТ-"Батьківщина" і "Фронт Змін". Тоді виникає логічне питання, що ж це за опозиція? Які її цілі, що вона хоче запропонувати українському суспільству, і кожному українцю зокрема? Відповідь тут очевидна і однозначна - "так звані" опозиціонери БЮТ та Фронт Змін є частиною антиукраїнського режиму, який продовжує знищувати українців та реанімувати "совєцький" світогляд. І українці мають це зрозуміти.

А їхні спільні голосування є свідченням того, що в місті в стінах органу місцевого самоврядування опозиційної сили, на жаль, немає. Це на Галичині чи в етері на програмі Шустера вони б'ють себе в груди і розказують, які вони патріоти, як вони бажають щастя українському народу, як переймаються його соціальними проблемами. В Одесі ж, як і попередні роки, вони спільно з відверто українофобськими силами продовжують русифікацію, грабують міське майно, здійснюють фінансові афери.

Аналіз процесів, які відбуваються в українському суспільстві, покаже, що в Одесі, як і по Україні, є лише одна справді опозиційна сила - ВО "Свобода". Сила ідеологічна, українська, націоналістична. Сила, яка стоїть на захисті прав титульної нації. Сила, опозиційна до режиму кримінальної олігархії неукраїнського походження. В Одесі, поки що, вулична. Але вона існує. А це значить - в українців є надія", - коментує голова Одеської обласної організації ВО "Свобода" Павло Кириленко.
Переглядів: 607 | Додав: olab | Теги: бютівців, регіоналів, комуністів | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту