П`ятниця, 2024-03-29, 3:23 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Жовтень » 9 » У Києві пограбовано недільну школу УПЦ КП
У Києві пограбовано недільну школу УПЦ КП
10:31 PM
У ніч з 7 на 8 жовтня 2010 року в місті Києві за адресою проспект Бажана, 1-І сталося пограбування недільної школи при парафії храму Святих апостолів Петра і Павла Української Православної церкви Київського Патріархату. Всеукраїнське об’єднання «Свобода» не виключає пов’язаність цієї події з тим, що настоятель храму отець Григорій (Большаков) балотується до Київської обласної ради від ВО «Свобода».  

Уночі невідомі вандали пограбували та розгромили приміщення недільної школи храму Святих апостолів Петра і Павла Української Православної церкви Київського Патріархату. Зловмисники проникли у приміщення через розбите вікно, зчинили безлад, пошкодили стіни трапезної та класів, де проходять заняття з дітьми. На додачу побили вікна та полиці з книжками. Здобиччю зловмисників стали лише кілька теплих речей, залишених представниками церковної громади.

«Коли у людини зникає страх перед Богом – вона перестає бути людиною», - зазначив настоятель парафії Святих апостолів Петра й Павла отець Григорій.

На місце події прибула оперативно-слідча група, котра провела обстеження та зафіксувала факт вандалізму. Правоохоронці відпрацьовують версії пограбування та упередженого ставлення на релігійному підґрунті.

Голова Київської обласної організації ВО «Свобода» Святослав Ханенко у коментарі зазначив, що не виключено, що цей акт вандалізму є спробою тиску та залякування настоятеля парафії отця Григорія, якого Київська обласна організація ВО «Свобода» включила до списку в кандидати до обласної ради.

«Якщо цей факт вандалізму не буде належним чином розслідувано і винні та замовники злочину не понесуть заслуженого покарання, це стане черговим свідченням неспроможності діючої влади навести лад. Вимагаємо не покривати спроби злочинців зазіхати на українські святині, а покарати винних», - зазначив Святослав Ханенко.
Переглядів: 709 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту