Четвер, 2024-04-25, 12:17 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Травень » 9 » «Свобода» вимагає від Москви покаятися за розв’язання Другої світової війни
«Свобода» вимагає від Москви покаятися за розв’язання Другої світової війни
10:17 AM
«Свобода» вимагає від Москви покаятися за розв’язання Другої світової війни

6 травня 2011 року Всеукраїнське об'єднання «Свобода» пікетувало посольство Російської Федерації в Україні під гаслом «Москва, покайся за розв’язання Другої світової війни». Учасники акції мали на меті донести до суспільства правду про роль СССР у розв’язанні Другої світової війни, адже відповідальність за це мають нести обидві імперії –як комуністичний СССР, так і нацистська Німеччина.

Зокрема, йшлося про агресивну імперіалістичну сутність СССР, про російсько-шовіністичний характер внутрішньої та зовнішньої політики цієї держави, про системне співробітництво між СССР та Німеччиною у військовій та економічній сферах протягом усього міжвоєнного періоду, про союзницький пакт Молотова-Ріббентропа разом з його секретними додатками, який розпочав Другу світову війну і яким СССР та Німеччина поділили між собою Центральну та Східну Європу, про союзницьку політику СССР щодо Німеччини та колосальну економічну допомогу гітлерівському режимові протягом 1939-41 років, про військову агресію СССР проти суверенних держав на першому етапі Другої світової війни, про колосальні військові злочини і злочини проти людства, котрі чинили каральні органи СССР протягом Другої світової війни та після неї, а також багато інших фактів.

Для наочності під час акції було продемонстровано виставку фотофактів «Гітлер і Сталін – брати-близнюки», де було продемонстровано красномовні моменти «братерської» дружби СССР та націонал-соціалістської Німеччини. Під час демонстрації фотовиставки учасники акції поклали совєцький прапор, під яким чинили геноцид української нації у 20 столітті, на бруківку перед російським Посольством. Тим самим активісти закликали свідоме українство слідувати цьому прикладу: 9 травня червоні ганчірки мають валятися на бруківках, а не висіти на державних установах поруч з Державним прапором.

Активісти тримали плакати: «Німеччина вибачилася, а Москва?», «Москва, покайся!», «Друга світова війна – злочин Москви і Берліна», «Червоний прапор – прапор окупації», «9 травня – це не свято, а жалоба!».

На відміну від Німеччини, котра визнала свою провину та засудила гітлерівський режим, Російська Федерація як правонаступниця СССР не тільки не визнала злочинної сутності большевицього режиму, а навпаки – займається системною пропагандою неосталінізму, виправдовує й приховує злочинну роль СССР у розв’язанні Другої світової війни, не визнає геноциду українців у 20 столітті. Керівництво Російської Федерації через свою п’яту колону активно здійснює імперський реванш, у тому числі, послуговуючись міфами та фальсифікованою історією про так звану «Великую атєчєствєную войну», де українцям відводиться роль зрадників, а кривавому сталінському режиму – роль «асвабадітєлєй». Останньою краплею стала інспірована неосталіністами ініціатива вивішування в Україні червоних прапорів окупації, геноциду і брехні.

Тому сьогодні українські патріоти вимагали від Російської Федерації покаятися за злочини більшовицького режиму та сталінізму, визнати СССР винним у розв’язанні Другої світової війни, покаятися за геноцид української нації у 20 столітті, визнати факт московської окупації України протягом 1919 – 1991 років, відмовитися від спроби імперського реваншу в Україні. Учасники акції переконані: тільки після каяття Росії стане можливим нормальний діалог двох суверенних держав.

Заяву з вимогою покаяння Москви голова Київської міської організації ВО «Свобода» Андрій Іллєнко передав до Посольства Росії.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»


Переглядів: 1201 | Додав: olab | Теги: Другої світової війни, москва | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 3
3 leradresse  
0
бельё

2 ClegeStelve  
0
Посоветуйте как убрать СМС баннер на компе?
Буду рад советами

1 Cheburatorsn  
0
So qrazy..
Eeer

Later

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту