П`ятниця, 2024-04-19, 1:27 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Вересень » 9 » Олексій Кайда звернув увагу Президента на неприпустимість порушення представниками Партії регіонів конституційних прав і свобод громадян
Олексій Кайда звернув увагу Президента на неприпустимість порушення представниками Партії регіонів конституційних прав і свобод громадян
11:47 PM
9 вересня 2010 року під час засідання Ради регіонів, яке відбулося у місті Буча Київської області, свободівець Олексій Кайда особисто вручив Президенту України Віктору Януковичу звернення Тернопільської обласної ради з приводу політичних переслідувань і довів до відома Президента інформацію про негативну ситуацію, яка склалася внаслідок протиправної діяльності представників Партії регіонів, зокрема голови Тернопільської обласної організації Партії регіонів, народного депутата від Партії регіонів Ореста Муца щодо порушення конституційних прав, переслідування та тиск на громадян України.

Прикметно те, що сьогодні у порядку денному засідання Ради регіонів пунктом другим розглядалося питання «Про забезпечення належної організації та проведення 31 жовтня 2010 року вільних, відкритих та прозорих чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських селищних та міських голів».

8 вересня 2010 року відбулася тридцять п’ята сесія Тернопільської обласної ради. З ініціативи голови облради, свободівця Олексія Кайди депутати включили до порядку денного та ухвалили звернення до Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів та Генеральної прокуратури України з приводу політичного тиску в Тернопільській області напередодні виборів до місцевих рад.

Надаємо текст звернення повністю:

«Ми, депутати Тернопільської обласної ради, стурбовані ситуацією, що склалася в Тернопільській області напередодні виборів до місцевих рад.

Керівництво обласної організації Партії регіонів та обласної державної адміністрації чинять тиск на авторитетних людей в усіх районах області. У владні кабінети викликають сільських голів, депутатів місцевих рад, фермерів, підприємців і змушують їх балотуватися від Партії регіонів. Цих людей шантажують, погрожують звільненням з роботи, роблять спроби тиску на їх родини, вибиваючи згоду бути кандидатом-мажоритарником від Партії регіонів. У такий спосіб хочуть по-бандитськи пов’язати людей, чиє слово має вагу для громади, не дивлячись на їхню партійну приналежність. Особливе здивування викликає співпраця Партії регіонів та партії "Батьківщина" по узгодженому висуненню кандидатів в депутати з наступним формуванням більшості.

Використовуючи адмінресурс, тиск міліції і державної податкової адміністрації Партія регіонів робить усе можливе, щоб не допустити розголосу цих фактів і перешкодити будь-яким акціям протесту проти таких протиправних дій.

Потрібно дати рішучу відсіч зазіханням на права українців.

Вимагаємо від Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Генеральної прокуратури України вжиття всіх необхідних заходів для забезпечення конституційних прав громадян Тернопільщини».


Переглядів: 604 | Додав: olab | Теги: Олексій Кайда, неприпустимість порушення, президент | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту