П`ятниця, 2024-03-29, 2:16 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Січень » 18 » Олег Тягнибок: «На цих виборах ми дійшли до кожного українця»
Олег Тягнибок: «На цих виборах ми дійшли до кожного українця»
9:43 AM
«На президентських виборах 2010 року «Свобода» закликала голосувати не за сконструйованих політтехнологами кандидатів, а за Ідею Нації. І ми дякуємо кожному українцю, хто всупереч зомбуванню з телеканалів, адміністративному тиску, спробам підкупу – віддали свій голос за побудову Великої України на засадах історичної, національної та соціальної справедливості». Про це кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок заявив під час голосування. Олег Тягнибок разом із дружиною проголосували на виборчій дільниці №21 виборчого округу №215 міста Києва.

Олег Тягнибок зазначив: «Ми пройшли ці вибори із гаслом Степана Бандери «Дійти до кожного українця». Я мав зустрічі з українцями в усіх без виключення областях України. Уже можна говорити, що на цих виборах націоналісти змінили порядок денний в українській політиці. Ми підняли проблему українофобії, яка, на жаль, в окремих регіонах стала законним явищем, донесли до кожного необхідність докорінного очищення влади – люстрації. Ми вели широку всеукраїнську кампанію проти нелегальної міграції – загрози, що може катастрофічно вплинути на збереження національної ідентичності.

Ми вдячні всім українцям, які підтримали на цих виборах кандидата-націоналіста. Я дякую десяткам тисяч волонтерів, які зголосилися представляти інтереси «Свободи» на виборчих дільницях як члени комісій та спостерігачі. 

Сьогодні наше головне завдання – зберегти отриманий на цих виборах результат. «Свобода» здійснює паралельний підрахунок результатів, а наше юридичне управління буде жорстко реагувати на спроби незаконного впливу на виборчий процес. 

Без сумніву, самостійна участь кандидата від націоналістів на цих виборах вже є перемогою українців, які мають шанс обирати не між більшим та меншим злом, яке обов’язково виросте і стане великим, а обирати ідею – а це значить – надію і перспективу на краще життя українців». 


Переглядів: 1396 | Додав: olab | Теги: Тягнибок на виборах | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту