Субота, 2024-04-20, 2:35 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Січень » 22 » Націоналістичні сили світу мають стати на захист Мела Гібсона
Націоналістичні сили світу мають стати на захист Мела Гібсона
12:46 PM

 21 січня 2011 року Одеська обласна організація ВО «Свобода» розповсюдила відкритий лист-звернення до світової громадськості з закликом стати на захист Мела Гібсона.

 

Американська «феміда» намагається засудити видатного кінорежисера, актора та громадського діяча Мела Гібсона. Приводом для розправи стала авантюра його колишньої дружини Оксани Григорьєвої.

 

Мел Гібсон відомий в багатьох країнах як автор таких  кінострічок: «Хоробре серце», «Страсті Христові» та «Апокаліпсис», визнаних вершинами світового кінематографу. Мел Гібсон - захисник традиційних цінностей, людина з принциповою життєвою позицією. Свого часу він різко засудив війну в Іраці, виступає проти досліджень стовбових клітин та евтаназії.  В свій час, звертаючись до ідеологів сучасного лібералізму - тих людей, які сповідують подвійні стандарти, Мел Гібсон заявив: «Чому, кричачи на кожному кроці про голокост, ви мовчите про Голодомор – геноцид українців в Радянському Союзі?». В своїх  публічних виступах видатний американець, неодноразово засуджував гомосексуалізм та інші види сексуальних збочень, за що був переслідуваний так званою «вільною пресою».

 

Саме через консервативні погляди «ліберастичний» режим Сполучених Штатів намагається відправити його за грати, використовуючи для цього жінку - як зброю в руках певних реакційних  кіл.

 

Одеська обласна організація ВО «Свобода» заявляє свій рішучий протест проти переслідувань Мела Гібсона. Звинувачення висунені окружною прокуратурою Лос-Анджелеса безглузді і не витримують жодної критики. Вимагаємо припинити тиск на цю видатну людину і закликаємо світову громадськість стати на її захист. В ліберальному світі не існує об’єктивного правосуддя, а є лише викривлене дзеркало, в якому можна побачити ненависть до справжньої культури, обличчям якої є Мел Гібсон.

Переглядів: 1418 | Додав: olab | Теги: Мел Гібон | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
2 SYNwpasa  
0
Кто сталкивался картридж samsung mlt -105, где можно заправить ?

1 VakQuepeDak  
0
banme im bot

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту