Четвер, 2024-04-25, 1:17 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Серпень » 23 » Ліквідувавши районні ради, Партія регіонів повністю узурпує владу у столиці – заява Київської «Свободи»
Ліквідувавши районні ради, Партія регіонів повністю узурпує владу у столиці – заява Київської «Свободи»
9:20 PM

25 серпня 2010 року відбудеться перше пленарне засідання VI сесії Київської міської ради VI скликання, на якому заплановано ліквідувати районні у місті Києві ради.

Користуючись тим, що Чєрновецький і його «молода команда» сидять киянам у печінках, Партія регіонів вирішила брутально і остаточно прибрати до рук владу в столиці, ліквідувавши органи місцевого самоврядування, які після 31 жовтня можуть опинитися поза її контролем.

Очевидно, Партія регіонів і її сателіти – Блоки Чєрновецького і Литвина та ГАК – не користуються підтримкою киян, а тому на виборах 31 жовтня на них чекає фіаско. Навіть за новітнім законом про місцеві вибори, створеним спеціально під «перемогу» Партії регіонів, ці політичні сили не зможуть набрати більшість у радах столиці. Саме тому режим Януковича спочатку «не призначив» вибори до Київради, а тепер прагне скасувати вибори до райрад Києва, ліквідувавши самі ради.

Поспіх, з яким Чєрновецький, перебуваючи у відпустці, скликав сесію, виказує нетерпеливе бажання встигнути провернути цю оборудку (включно зі змінами до закону про столицю) до початку виборів. Тому заяви представників Партії регіонів, що вони, мовляв, нічого такого не планують, є пустопорожніми балачками. Адже реалізувати задумане можливо лише шляхом внесення змін до Закону «Про столицю України – місто-герой Київ», тобто за допомогою підконтрольного Партії регіонів парламенту.

Для Партії регіонів мета виправдовує засоби, тому ніхто не буде виносити питання ліквідації районних рад на київський міський референдум, щоб почути голос громади. Зроблять це, як завжди, кулуарно і, можливо, навіть не своїми руками. Повісивши над Чєрновецьким і його «молодою командою» дамоклів меч кримінальних справ, Партія регіонів зробила абсолютно ручною цю зграю, яка грабувала Київ. Тому голоси за ліквідацію районних рад режим Януковича набере з головою. І це не лише члени фракцій Партії регіонів, Блоків Чєрновецького і Литвина та ГАКу, але й можливі тушки з Блоків Катеринчука, Кличка та БЮТу. Адже всі добре пам’ятають, що перші тушки були саме з Блоку Катеринчука, коли частина депутатів від цього блоку проголосувала за обрання О.Довгого секретарем Київради. Так само тушки є й у Блоці Кличка, достатньо згадати голосування депутатів цієї політичної сили за перейменування вулиці Івана Мазепи на вимогу громадянина РФ Владіміра Ґундяєва («патріарха Кіріла»).

Місцеве самоврядування – це останній бастіон українців, який ще не захоплений Партією регіонів. Це та сила, яка може чинити спротив узурпаторам і відстоювати інтереси громади. Прикладом цього є Тернопільська обласна рада, яка на останній сесії виступила проти грабіжницького підвищення цін на газ для населення. До речі, єдина з обласних рад.

Ліквідація районних рад у столиці призведе до обмеження місцевого самоврядування київської громади. Це рішення негативно відіб’ється як на житті київської громади, так і на житті кожного киянина. У Києві діятиме ручне управління в бандитському стилі, коли потрібним Банковій людям на відкуп будуть віддаватись цілі райони, і водночас Київрада та її служби будуть паралізовані лавиною проблем столичних мешканців. Неефективна київська влада після ліквідації районних рад стане ще більш проблемною для киян, що врешті призведе до соціально-економічного колапсу столиці.

І головне, ліквідація районних рад у Києві – це генеральна репетиція перед скасуванням будь-яких виборів в Україні: місцевих, парламентських, президентських. Бо узурпатори не люблять виборів, вони їх бояться, замінюючи народне волевиявлення інформаційним лизоблюдством.

Проте рано чи пізно кожен узурпатор закінчує однаково – його разом з його кодлом змітає сила народного гніву. Це мають пам’ятати ті київські кнопкодави, які 25 серпня за вказівкою Банкової натиснуть кнопки за ліквідацію у столиці районних рад.


Переглядів: 574 | Додав: olab | Теги: Ліквідувавши районні ради, Партія регіонів повністю узурпує вл | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту