П`ятниця, 2024-04-19, 3:38 AM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 2 » Едуард Леонов із Врадіївки: «Результатом роботи штабу МВС має стати суворе покарання усіх міліціянтів, які вдалися до свавілля»
Едуард Леонов із Врадіївки: «Результатом роботи штабу МВС має стати суворе покарання усіх міліціянтів, які вдалися до свавілля»
10:52 PM

Уночі 1 липня народний депутат України свободівець Едуард Леонов долучився до групи свободівців, які вийшли на підтримку справедливих вимог мешканців Врадіївки Миколаївської области із вимогою покарати міліціянтів-ґвалтівників та припинити покривати свавілля бандитів у погонах. У наслідок категоричного протесту громади та наполягань народного депутата вдалося домогтися участи краян у всіх оперативних нарадах слідчої оперативної групи штабу МВС. Крім того, розпочато розслідування усіх звірств міліції у области.

Як вже було повідомлено, 1 липня близько тисячі врадіївців вийшли до будівлі міліції з вимогою заарештувати одного з ґвалтівників, який й далі перебуває на волі. Людиштурмували районне відділення міліції – у сутичках двоє протестувальників проти міліційного свавілля отримали вогнепальні поранення від працівників МВС, проти людей застосовували сльозогінний газ.

«Ми ще вночі прибули на місце події, оскільки місцеві мешканці попросили захисту від міліційного свавілля. Ситуація у Врадіївці напружена – до райцентру підтягують додаткові сили міліції. Сьогодні стало відомо, що начальника управління МВС у Миколаївській области усунули з посади. Ми вже зустрілися з міліціянтами та повідомили, що не допустимо протизаконних дій міліції щодо мешканців. Результатом роботи штабу МВС має стати суворе покарання усіх міліціянтів, які вдалися до свавілля», – повідомив Едуард Леонов.

Станом на 2 липня 10:45 народний депутат спільно з журанлістами та представниками громадськости домоглися участи громади у всіх нарадах слідчої групи штабу МВС. Усі такі наради буде зафіксовано на відео та авдіо техніку. Зараз у приміщенні райвідділку перебувають близько 20 краян, Едуард Леонов та представники медія.

Також у наслідок активного протесту врадіївців було відсторонено районного та обласного керівників МВС та призначено виконувача обов’язки обласного керівника Сергій Когутова. Водночас міліціянти уникають відповіді на запитання про те, де знаходиться один із учасників злочину міліціянт Євген Дрижак. Більше того, відсторонений керівник районного МВС збрехав, що той перебуває за місцем прописки.

2 липня об 11 годині відбудеться зустріч врадіївчан зі свободівцями та юристами партії, які роз’яснюватимуть права та шляхи захисту від репресій.

«Об 11:30 на місцевому стадіоні розпочне роботу оперативний штаб МВС за участи заступника міністра. Під час роботи цього «виїзного засідання» міліціянти збиратимуть свідчення мешканців щодо звірств та свавілля міліції у краї», – зазначив Едуард Леонов.

Переглядів: 690 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту