Субота, 2024-04-20, 4:27 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Вересень » 10 » Андрій Іллєнко:«Тушкована» Київрада віддала столицю на поталу «регіоналам»
Андрій Іллєнко:«Тушкована» Київрада віддала столицю на поталу «регіоналам»
4:17 PM
Тушкована» Київрада віддала столицю на поталу «регіоналам». Рішення Київради проскасування райрад в місті Києві означає лише одне – повну узурпацію влади «регіоналами» в столиці. Українофобський режим відпрацював чергову антинародну технологію – повзуче захоплення влади без проведення виборів. «Регіонали» розуміли, що програють вибори в патріотичному Києві, тому вирішили піти перевіреним шляхом – спертися на слухняних тушок з «демократичних» фракцій. Такою стала реакція Голови Київської міської організації Всеукраїнського об'єднання Андрія Іллєнка на скасування Київською міською радою районних рад у місті Києві, а також їх виконавчих комітетів 9 вересня 2010 року.
Андрій Іллєнко заявив: «Найбільше обурення викликає той факт, що за це ганебне рішення проголосувало 95 депутатів зі 108, що брали участь у засіданні. Тобто, за ліквідацію народовладдя в місті Києві та здачу столиці «регіоналам» в повному складі (!) проголосували депутати з «демократичного» Блоку Кличка, 17 депутатів – більшість фракції «провідної опозиційної сили» - БЮТ, «демократи» з фракції імені НУНСівця Катеринчука, а також представники псевдо-громадського політичного проекту «Громадський актив Києва».

Це просто блюзнірство – коли в громади відбирають право мати свій орган місцевого самоврядування ті, кого ця сама громада обрала заради захисту своїх прав. І це при тому, що думку киян з цього приводу ніхто навіть не запитував!

Ми стали свідками чергової зради з боку так званих «демократичних сил» та «опозиціонерів». Нагадаю лише одне – списки майбутніх тушок у Київраду на виборах 2008 року особисто очолювали лідери цих політичних сил. Нібито «оновлений» та «очищений» список БЮТ очолювала сама Юлія Тимошенко разом з Турчиновим і Томенком. Те ж саме стосується і Блоку Катеринчука, депутати від якого першими зрадили своєї обіцянки і пішли у коаліцію до Чєрновєцького.

Сьогодні ми усвідомлюємо – не дивлячись на усі пафосні декларації очільників парламентської опозиції, весь їх актив на місцях стрункими рядами іде на службу режиму Януковича. В той час, як керівники парламентської опозиції говорять про необхідність боротьби з режимом, їхні ж депутати в радах усіх рівнів щоденно «працюють» на скріплення цього режиму.

Тому «Свободі» лишається гуртувати навколо себе патріотів, всіх тих, кому небайдужа доля народовладдя в Україні. Адже у противному випадку завтра ми можемо прокинутися в державі, де будуть скасовані вибори не тільки до районних рад, але і до парламенту, і вибори Президента. Ми повинні зробити усе можливе, аби провести референдум і відновити народовладдя в місті Києві».

Довідка. Київська «Свобода» вже заявляла з цього приводу 25 серпня 2010 року, коли відбулося перше пленарне засідання VI сесії Київської міської ради VI скликання, на якому запланували ліквідувати районні у місті Києві ради. «Ліквідація районних рад у Києві – це генеральна репетиція перед скасуванням будь-яких виборів в Україні: місцевих, парламентських, президентських. Бо узурпатори не люблять виборів, вони їх бояться, замінюючи народне волевиявлення інформаційним лизоблюдством»,- йшлося у заяві.

Повний текст заяви на http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/016265/
Переглядів: 680 | Додав: olab | Теги: райради, Київрада, Київ, скасування райрад, скасування районних рад у Києві | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту