Четвер, 2024-04-25, 11:50 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Вересень » 9 » Андрій Іллєнко: Тушки відкрили ворота Києва перед навалою «регіоналів»
Андрій Іллєнко: Тушки відкрили ворота Києва перед навалою «регіоналів»
3:03 PM
Тушки відкрили ворота Києва перед навалою «регіоналів». У той час, коли на мітинговій сцені біля Верховної Ради та під нею самозвані лідери опозиції намагалися провернути чергову інтрижку та не дали слова лідеру ВО «Свобода» Олегу Тягнибоку, проігнорувавши той факт, що на площі переважно були «свободівці», у сесійній залі 34 депутати-«тушки» від БЮТу та НУНСу проголосували за ліквідацію народовладдя у місті Києві.

Про це заявив голова Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання Андрій Іллєнко, характеризуючи змінений Закон України «Про столицю – місто-герой Київ».

Голова Київської міської організації ВО «Свобода» Андрій Іллєнко зазначив: «7 вересня 2010 року у Верховній Раді України відбулася чергова зрада, яка набула особливої цинічності з огляду на ті пафосні промови, які намагалися виголошувати очільники так званої парламентської опозиції на мітингу біля парламенту.

У той час, коли на мітинговій сцені та під нею самозвані лідери опозиції намагалися провернути чергову інтрижку та не дали слово Олегу Тягнибоку, проігнорувавши той факт, що на площі переважно були «свободівці», у сесійній залі 34 депутати-«тушки» від БЮТу та НУНСу проголосували за ліквідацію народовладдя у місті Києві. Ініціаторами голосування також стали депутати-БЮТівці. Це означає лише одне – «тушки»-зрадники відкрили ворота стольного Києва перед навалою «регіоналів».

Столиця України завжди була осередком патріотизму та ніколи не підтримувала антиукраїнські сили. Але тепер думка киян та їхній голос на виборах вже нічого не варті для українофобського режиму – місцеве самоврядування у столиці ліквідовано, а керувати Києвом та районами будуть «смотрящіє», на яких вкаже Янукович.

Ситуація безпрецедентна, але ми не маємо наміру здаватися. Хто, як не «Свобода» захистить нашу столицю від навали агресивних українофобів та підступу «демократичних» зрадників? Націоналісти зроблять усе, щоб відновити народовладдя в місті Києві».

Довідка.

25 серпня 2010 року, після першого пленарного засідання VI сесії Київської міської ради VI скликання, під час якого депутати, серед яких 16 «тушок» від БЮТу та 1 представник блоку Кличка, запланували ліквідувати районні у місті Києві ради,Всеукраїнське об’єднання «Свобода» виступило із заявою щодо узурпації влади в столиці. В заяві йшлося: «Користуючись тим, що Чєрновецький і його «молода команда» сидять киянам у печінках, Партія регіонів вирішила брутально і остаточно прибрати до рук владу в столиці, ліквідувавши органи місцевого самоврядування, які після 31 жовтня можуть опинитися поза її контролем».

Повний текст заяви на http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/016265/

У «Програмі захисту українців» ВО Свобода пропонує:

- Забезпечити територіальним громадам право відкликати депутатів місцевих рад, суддів місцевих судів та право висловити недовіру голові виконавчого комітету, землевпоряднику і керівникові відділу внутрішніх справ шляхом плебісциту.

- Забезпечити підвищення ролі місцевого самоврядування шляхом перерозподілу повноважень та фінансових ресурсів між центральними органами влади і органами місцевого самоврядування за принципом: формування бюджету «знизу вгору».

- Запровадити практику якнайширшого прямого народовладдя у територіальних громадах – референдуми, плебісцити, загальні збори тощо. Проводити місцеві референдуми з життєво важливих питань. Запровадити механізм вета громади щодо рішень органів місцевого самоврядування.

- Поглибити вплив місцевого самоврядування на життєдіяльність громади шляхом створення будинкових, вуличних, квартальних комітетів та інших органів самоорганізації населення. Дозволяти наділяння землі та нове будівництво у населених пунктах тільки за згодою цих органів. Спірні земельні та будівельні питання вирішувати шляхом проведення місцевих референдумів.
Переглядів: 639 | Додав: olab | Теги: ворота Києва, регіонал, Андрій Іллєнко: Тушки | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту