Четвер, 2024-04-18, 12:36 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Червень » 5 » Промосковські сили об’єднані у ПРиБЮТі
Промосковські сили об’єднані у ПРиБЮТі
7:16 AM
Олексій Кайда: Ми зробимо все, щоб не допустити державного перевороту та захистити право українців на волевиявлення

 

Голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда заявив, що Тернопільська обласна рада жорстко реагуватиме на спроби державного перевороту, які намагаються здійснити промосковські сили, об’єднані у ПРиБЮТі. 

 

«У випадку порушення Конституції промосковськими силами, об’єднаннями у Партії регіонів і Блоці Юлії Тимошенко, я миттєво скличу позачергову сесію облради з метою дати адекватну відповідь на антидержавні дії олігархічних кланів в Україні.

 

Хочу нагадати політичним мародерам і заколотникам, що згідно з українською Конституцією питання зміни державного ладу є виключною компетенцією Українського народу та можуть бути ухвалені винятково на всеукраїнському референдумі.

 

Депутати від «Свободи» не приймуть політичного хабара у вигляді продовження каденції місцевих рад. Наше об’єднання прийшло у владу не заради посад і крісел. Ми будемо діяти відповідно до Конституції України і при необхідності звернемося до українців із закликом піднятися на захист своїх громадянських прав. 

 

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» зробить все, щоб не допустити державного перевороту та захистити право українців на волевиявлення. Так як ми домоглися цього на Тернопіллі у березні 2009 року. 

 

«Свобода» наполягатиме на негайному проведенні всеукраїнського референдуму з питань про форму правління Української держави (президентська, змішана чи парламентська республіка) та про проведення люстрації (докорінного очищення влади).

 

Тільки категоричний спротив Нації може поламати плани мародерів і зрадників. Українці обиратимуть Президента без олігархічних посередників».

Переглядів: 863 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту