П`ятниця, 2024-04-26, 7:09 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Травень » 28 » У Львові «Свобода» показала виставу про Царя Медведа та його Холопів
У Львові «Свобода» показала виставу про Царя Медведа та його Холопів
8:42 AM

27 травня 2010 року під час візиту до Львова Віктора Януковича Львівська обласна організація Всеукраїнського об’єднання „Свобода” провела акцію протесту проти антиукраїнської політики чинної влади. Перед початком акції працівники МВС, брутально застосовуючи фізичну силу, відтіснили свободівців у сусідній провулок. На місце протестувальників перед проїжджою частиною запустили регіоналів із гаслами «Янукович – наш президент!».

Під час акції протесту свободівці показали виставу, головними дійовими особами якої були: Цар Медвед, Холопи – Вітька Ялинкович, Калян Хазаров, Діма Собачник, Анька Разводчиця та Невільна преса.

Під час дійства „ліричні герої” - Холопи дарували Царю трубу, гроші, українську історію, а найголовніший Холоп – Ялинкович під „блатну” пісню «Поварую, перестану, всьо равно багатим стану» віддав Медведу Україну. Актори співали:

«Хохол Вітька на поклон

К царю-батюшке прішол.

„Вот вам Крим, труба Вам – вот,

Завтра прададім народ».

Голова Львівської обласної організації ВО „Свобода” Ірина Сех в коментарі журналістам зазначила:

«Одного ранку українці прокинуться і зрозуміють, що вони у чужій державі. Що довкола чужі підприємства, і ні земля, ні надра, навіть повітря не належать українцям. Але тоді вже буде пізно щось змінювати. Починати треба зараз, зрештою, ще вчора. „Свобода” б’є на сполох: люди, не спіть, бо проспите Україну!

Ми хочемо, щоб Янукович і ті, хто з ним, побачили, що Львівщина зустрічає їх не з короваями, що тут їм не раді. Ми зібралися, щоби висловити свій протест порти українофобської політики режиму Януковича.

Сьогодні у Льовові проходить так звана „Рада регіонів”, створена указом Янукович. Ця структура начебто створена з метою взаємодії з органами місцевого самоврядування. Натомість ми бачимо таємне, майже масонське зібрання. Від самоврядування Львівщини приховували, ЩО тут відбуватиметься, які питання розглядатимуть. Депутати міської та обласної рад виявилися непричетними до цієї так би мовити „взаємодії”.

Пікетувальники висловили своє ставлення до президента та його команди в гаслах: „Янукович – маріонетка кремлівських карликів”, „Україножерам місце в тюрмі, а не при владі”.

„Свобода” оприлюднила заяву щодо політики президента та уряду. Зокрема, ВО „Свобода” заявляє про зростання політичного тиску на опозиційні партії, силове перешкоджання політичній діяльності, порушення демократії та формування тоталітарного, керованого з інших країн, суспільства в Україні.

Президент та уряд, порушуючи Конституцію, закони України, - йдеться в заяві, - не забезпечують політичних свобод, продовжують політику попередньої влади щодо зменшення енергетичної, продовольчої, фінансової безпеки України. Соціальна та економічна незбалансованість в Україні призводять до зменшення рівня захищеності українців, загострюють політичну кризу в державі”.

Переглядів: 662 | Додав: olab | Теги: вистава про царя Медведа | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту