Четвер, 2024-04-25, 2:33 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Жовтень » 24 » Тягнибок іде в Президенти
Тягнибок іде в Президенти
1:04 PM

Тягнибок іде в Президенти

Саме зараз, з обранням кандидата від націоналістів, Україна має можливість назавжди вийти з під контролю хворої на імперські комплекси Москви.

Тягнибок іде в Президенти
22 жовтня цього року у Києві відбувся ХХІ з'їзд ВО "Свобода". Делегати з'їзду одностайно ухвалили рішення про висунення кандидатури О. Тягнибока на посаду Президента України. Вперше з часів Незалежності, кандидатом на найвищу посаду в державі стає представник націоналістичної сили. Вперше випадає нагода обрати дійсно українського лідера. Чисельні олігархічні клани, партії та блоки, керовані з закордону, ставлять за мету встановити в Україні антиукраїнський режим, віддати державу під контроль чужинців. На противагу їм лідер "Свободи" має намір зробити Україну українською державою.

Україна переживає не найкращі часи, на тлі соціально – економічної кризи процвітає корупція і свавілля еліти, розпродаються землі, знищуються моральні засади, під загрозою перебуває територіальна цілісність, національна ідентичність, економічний суверенітет, та майбутнє мільйонів українців. Влада запроваджує геноцид над титульною нацією, а між тим, головні кандидати на крісло Президента навперебій обіцяють щасливе життя після виборів. Але попри всі їх обіцянки, треба зрозуміти, що на сьогоднішній день, тільки націоналісти здатні захистити українців від свавілля неукраїнської влади. Тільки націоналісти здатні забезпечити можливість титульній нації бути господарем на власній землі, відновити гідність та впевненість в завтрашньому дні.

Варто коротко перерахувати деякі пункти програмноїзаяви, котрі чітко ілюструють ті ідеологічні засади, яких дотримується партія "Свобода": проведення люстрації влади; введення кримінальної відповідальність за будь-які прояви українофобії; ухвалення закону про громадянство, згідно з яким громадянство надаватиметься тільки тим особам, що народилися в Україні або є етнічними українцями; створення державного комітету мовної політики, відповідального за захист та поширення української мови; позбавляти ліцензій ті ЗМІ, які поширюють дезінформацію або здійснюють антиукраїнську пропаганду; сприяння створенню єдиної Української помісної церкви з центром у Києві; здобуття визнання від ВР України, ООН, Європарламенту, парламентів країн світу, геноциду українців у ХХ ст., у результаті якого знищено 20,5 млн. українців, злочином проти людства; здійснення публічного судового процесу над комунізмом, здобуття у судовому порядку заборони комуністичної ідеології як людиноненависницької; вимагання від Москви офіційного визнання, вибачення та компенсації за геноцид українців; визнання боротьби УПА національно-визвольною боротьбою; визначення європейського україноцентризму стратегічним курсом держави, згідно з яким Україна прагне стати не лише географічним, але й геополітичним центром Європи; запровадження візового режим з Росією; укладення угоди з США та Великобританією про негайну повномасштабну військову допомогу Україні в разі збройної агресії Росії; відновлення ядерного статусу України у зв'язку з порушеннями Будапештського меморандуму Росією; погашення осередків сепаратизму; забезпечення виведення російських військових баз з української території; вимагання від країн-членів НАТО вигідних для України умов можливого вступу до Альянсу.

Впливовий журнал "Форен полісі" назвав "Свободу" як одну з п'ятьох найбільш динамічних радикальних партій світу. Чітко видно, що з кожними виборами кількість прихильників "Свободи" зростає в тисячі разів. Позачергові вибори до Тернопільської облради показали, що всебічна перемога націоналістів реальна вже найближчим часом. "Свобода" – єдина партія, яка, спираючись на українську ідею, прагне усунення космополітичної псевдоеліти шляхом докорінного очищення влади через люстрацію та зміну системи влади.

"Ми – українські націоналісти – заявив Тягнибок на з'їзді – йдемо, щоб підняти теми, які є ключовими, від яких залежить доля України. Тому сьогодні утвердження справжнього українського народовладдя передбачає безкомпромісне відстоювання українцями своїх природніх прав – проти диктатури насильства влади та грошей олігархів, задля творення українського порядку. Необхідно усунути олігархічну систему, забезпечити належний рівень державного контролю над економікою, захист приватної ініціативи від недобросовісної конкуренції на внутрішньому ринку та забезпечити кожному українцеві можливість чесно заробляти на життя своєю працею на Батьківщині. Розграбоване державне майно потрібно повернути нації. Стратегічні підприємства мають належати державі".

Може саме зараз настав час повернути владу українцям, припинити свавілля олігархічних кланів, покласти край занепаду. Сьогодні, коли країна знаходиться під владою кланів, що захопили власність і торгують національними інтересами, настав час радикальних змін. Треба зробити вірний вибір. Бо саме від вибору кожного з нас залежатиме, яким буде завтрашній день. Важливо не піддаватись на дешеві гасла різнокольорових політичних сил, не створювати марні ілюзії, а виважено підходити до вибору, враховуючи реальний стан речей. Тоді завтра не доведеться жаліти про свій вибір.

Саме зараз, з обранням кандидата від націоналістів, Україна має можливість назавжди вийти з під контролю хворої на імперські комплекси Росії, позбутися з її боку територіальних претензій, розв'язати наболіле мовне питання,звільнити інформаційний простір від окупації з боку проросійських політичних сил, покінчити з сепаратизмом всередині держави, та будувати в країні європейську демократію.

Нам, українцям треба звикати бути хазяями в своїй Богом даній країні.

Переглядів: 761 | Додав: olab | Теги: Тягнибок, президент | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту