П`ятниця, 2024-03-29, 2:20 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Березень » 17 » «Свобода» вимагає від Азарова припинити квотування робочих місць для іммігрантів
«Свобода» вимагає від Азарова припинити квотування робочих місць для іммігрантів
7:48 PM

17 березня 2010 року Київська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» провела акцію перед Кабінетом міністрів України «Робочі місця українцям, а не нелегальним іммігрантам». Пікетувальники тримали плакати з гаслами: «Україна належить українцям!», «Робочі місця – українцям, а не іммігрантам!» та інші.

Під час акції «свободівці» передали звернення до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова з вимогою припинити квотування робочих місць для іммігрантів. Наводимо текст звернення повністю:

«За останні роки з України в пошуках роботи виїхали 7 мільйонів працездатних українців, водночас на їхнє місце заїхали майже стільки ж нелегальних мігрантів з країн Африки, Азії та Кавказу.

Загальновідомо, що нелегали, які не мають ні кваліфікації, ні засобів для існування, перетворюють вулиці наших міст на осередки злочинності та розгулу етнічної мафії, несуть Україні хвороби, наркотики, безробіття. Але, головне, вони абсолютно чужі українцям етнічно, культурно, духовно.

На жаль, керівництво України не справляється зі своїми обов’язками щодо міграційної політики. Влада не лише не забезпечує умови, за яких українці не залишали б Україну в пошуках кращої долі, але й не вживає заходів проти напливу нелегальних мігрантів до нашої держави. Більше того, створює механізми для легалізації нелегалів. Наприклад, надає квоти на імміграцію. Після отримання таких квот іммігрант отримує майже усі права, які має громадянин України, перш за все, всі трудові права. Таким чином, іммігранти перетворюються на загрозу для робочих місць українців, що призведе до нової хвилі трудової міграції українців у чужі краї.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» неодноразово наголошувало на катастрофічному стані, в якому знаходиться міграційна політика в Україні, та загрозі існуванню української нації. Вже п’ятий місяць триває загальноукраїнська акція проти нелегальної міграції і сьогодні, пікетуючи Кабінет Міністрів під гаслом «Робочі місця українцям, а не нелегальним іммігрантам!», ми вимагаємо від Уряду негайно вжити наступні заходи:

            1. Зменшити квоти на імміграцію до 1000 осіб на рік. Переглянути порядок надання квот на імміграцію. Припинити практику, за якою квоти на імміграцію перетворюються на механізм легалізації нелегальних мігрантів;

            2. Внести до Верховної Ради України проект Закону України «Про розірвання Угоди між Україною та Європейським співтовариством про реадмісію осіб» та добитися його прийняття;

            3. Посилити охорону державного кордону. Здійснити делімітацію та демаркацію кордону з Російською Федерацією – основного джерела надходження нелегалів до України;

            4. Припинити приховувати етнічну злочинність, основою для якої є нелегальна та легальна імміграція, та при оприлюднені даних про злочини вказувати національність злочинців».

Переглядів: 780 | Додав: olab | Теги: Азарова, Свобода | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту