П`ятниця, 2024-04-19, 12:25 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Січень » 14 » «Свобода» пікетувала МВС та Адміністрацію Президента з вимогами припинити політичні репресії та відродження політики сталінізму
«Свобода» пікетувала МВС та Адміністрацію Президента з вимогами припинити політичні репресії та відродження політики сталінізму
11:30 PM
14 січня 2011 року Всеукраїнське об'єднання «Свобода» спільно з національно-патріотичними організаціями провело пікетування Міністерства внутрішніх справ України та Адміністрації Президента з вимогою припинити політичні репресії.

«Правоохоронні органи стали головним знаряддям боротьби проти політичної опозиції і основним засобом побудови поліцейської держави. Вочевидь, режим за прикладом Кремля не лише відбілює Сталіна, а форсованими темпами реанімує в Україні сталінізм, його методи та інструменти.

Показові репресії, які сьогодні в Україні здійснює чинний політичний режим, мають на меті нейтралізувати політичну опозицію, посіяти в суспільстві страх перед державною карально-репресивною машиною та зневіру українського суспільства у своїх силах й підготувати ґрунт для повної монополізації влади прокремлівським кланом донецьких олігархів.

Вищі органи державної влади демонструють яскраво виражене намагання придушити будь-який опір антинародному антиукраїнському режимові й побудувати в Україні кагебістсько-путінську модель авторитаризму. Цим вони не тільки протиставляють себе українському народові, але й провокують недовіру українських громадян до самого інституту власної національної держави, а отже діють на догоду кремлівському керівництву та чинять найбільший злочин проти Української держави», - заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Влада, прикриваючись «боротьбою з тероризмом», ініціює масове притягнення до кримінальної відповідальності учасників акцій протесту проти підписання принизливих «харківських угод», протестантів проти духовної експансії з боку московської церкви, учасників акцій протесту проти українофоба Табачніка та противників відродження політики сталінізму в Україні. Реанімовано справи проти учасників акції «Україна без Кучми» десятирічної давності, розпочато збір матеріалів та арештовано організаторів недавніх акцій протесту підприємців. У своєму намаганні копіювати білоруські, і особливо, російські зразки ухвалення подібних рішень, влада має на меті одне – остаточно придушити будь-яку некеровану нею політичну ініціативу.

Сьогодні влада, фактично, реанімувала політику сталінізму. Репресії проти неугодних набрали колосального характеру. У кабінетах слідчих побували уже тисячі українців. Об’єктами репресій стала патріотична молодь, інтелігенція, письменники, журналісти, історики та викладачі. Влада відродила практику сталінських трійок, коли слідчий МВС, брутально порушуючи усі конституційні та процесуальні норми, застосовуючи тортури та тиск, «шиє» справу, прокуратура покриває і жодним чином не реагує на кричущі порушення, а підконтрольний суд освячує це свавілля, штампуючи  потрібні, абсолютно протизаконні рішення. Найгірше, що об’єктів переслідувань обирають за національною та релігійною ознакою. Українець в очах нинішньої влади автоматично перетворюється на підозрюваного та потенційного ворога режиму. Політика влади викличе народний опір, що переросте у національну революцію, яка змете нинішній режим українофобів», - зазначив заступник голови ВО «Свобода» Андрій Мохник.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» вимагає від чинної влади:

1. Припинити відновлення політики сталінізму в Україні, публічно засудити сталінізм та притягнути до кримінальної відповідальності його адептів. Припинити переслідування в Україні за політичними ознаками.

2. Звільнити міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, як відповідального за здійснення політики репресій, переслідувань громадян України за ознаками національності, мови, віросповідання.

3. Притягнути до відповідальності правоохоронців, що вдаються до свавілля, проводячи арешти без юридичних підстав, вдаються до катувань, не повідомляють рідним та адвокатам про місце знаходження незаконно затриманих патріотів.

4. Утриматися від тиску на співробітників міліції, суд та прокуратуру та необдуманих звинувачень, що тягнуть за собою напруження у політичному та соціальному житті країни.

5. Негайно звільнити усіх затриманих політичних в’язнів – представників патріотичних та націоналістичних організацій.

6. Припинити моральний тиск на членство ВО "Свобода", інших патріотичних організацій українців та громадян України, які не приховують своїх патріотичних поглядів, свідомих громадян, які відкрито висловлюють свою незгоду діям влади.

Переглядів: 632 | Додав: olab | Теги: Свобода | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту