Вівторок, 2024-04-16, 9:34 PM
Вітаю Вас Гість

Новий журналіст

(додайте до улюблених сайтів в закладки)

Меню сайту
Наше опитування
За кого б Ви проголосували на президентських виборах, якщо б вони відбулись завтра?
Всього відповідей: 205
Народная агитация за Тягнибок Олег Ярославович
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 5 » Депутати-свободівці вимагають оголосити Джареда Хасселхоффа «персоною нон ґрата» за наругу над державним символом
Депутати-свободівці вимагають оголосити Джареда Хасселхоффа «персоною нон ґрата» за наругу над державним символом
3:03 PM

5 серпня 2013 року народні депутати України свободівці Ігор Мірошниченко та Олександр Мирний скерували депутатське звернення до Генерального Прокурора України, голови СБУ, голови Державної міграційної служби України із вимогою оголосити бас-гітариста панк-гурту «Бладхаунт Ганг» («Bloodhound Gang») Джареда Хасселхоффа  «персоною нон ґрата» в Україні та притягнути його до кримінальної відповідальности. Причиною такої вимоги є наруга над державним символом, до якої вдався Хасселхофф під час концерту в Одесі 31 липня.

Під час концерту панк гурту, басист «Бладхаунт Ганг»  імітував сечовипускання на український прапор. У своєму зверненні народні депутати вимагають притягнути до кримінальної відповідальности Джареда Хасселхоффа  згідно зі ст. 338 Кримінального кодексу України «Наруга над державними символами» та визнати вищезазначену особу «персоною нон ґрата».

«Українська влада мала би негайно відреагувати на наругу над державними символами. Проте реакція офіційних осіб відсутня. Це свідчить про те, що в Україні немає жодного високопосадовця, який захищає честь та гідність українців», – заявив Ігор Мірошниченко.

Поряд з українським прапором на тому ж концерті було спаплюжено прапор РФ. Реакція Росії не забарилася. Запланований концерт на Кубані російська влада одразу заборонила, як і заборонила в’їзд гурту на територію своєї держави.

Співініціятор звернення народний депутат України свободівець Олександр Мирний наголосив: «Якщо адекватної реакції влади не буде і на депутатське звернення, це свідчитиме лише про одне – цю владу нічого крім особистого збагачення не цікавить. Бездіяльність високопосадовців у даній ситуації – це відверта неповага до національних символів України. Водночас мене цікавить – чи наважився б американський гурт познущатися з прапору США у штатах».


Переглядів: 1049 | Додав: olab | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту